Nada..., 03 Lie 2017 - 07:31, parašė: ner tokiu kainu, nebent esat kokia kelioniu agente ir gaunat dideles nuolaidas..O kas jums trugdo nusipirkti pigius bilietus ir perskristi ten is londono?Mes savo draugams taip darom.Ir susitaupo tikrai daug netgi su papildomais skrydziais.
Va kaina dar ir sitam paciam Jaz.
QUOTE(I.Elija @ 2017 07 03, 18:11)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Nada..." data-cid="71705162" data-time="<a href=">Nada..., 03 Lie 2017 - 07:31, parašė: ner tokiu kainu, nebent esat kokia kelioniu agente ir gaunat dideles nuolaidas..</blockquote> O kas jums trugdo nusipirkti pigius bilietus ir perskristi ten is londono?Mes savo draugams taip darom.Ir susitaupo tikrai daug netgi su papildomais skrydziais.
Atostogos su persedimais? Kiek laiko vargt, kad pasiekt Egipta?.... atostogas..... norisi kuo greiciau! O ir atostogu ne fontanai pas daugeli.....
QUOTE(I.Elija @ 2017 07 03, 18:15)
<p>Va kaina dar ir sitam paciam Jaz.</p>
ir iš Uk tokių kainų nematau
ir iš Uk tokių kainų nematau
Kaip tai nematot?Visa Lapkriti panasios kainos.Ka tik vel suvedziau duomenis ir man vel ta pati ismeta.Ziurekit per Teletext holiday,Onthebeach.Tikrai yra pigiu variantu.
QUOTE(I.Elija @ 2017 07 04, 00:31)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="lyyra" data-cid="71706427" data-time="1499109629"><div><p>ir iš Uk tokių kainų nematau </p></div></blockquote><p></p><p>Kaip tai nematot?Visa Lapkriti panasios kainos.Ka tik vel suvedziau duomenis ir man vel ta pati ismeta.Ziurekit per Teletext holiday,Onthebeach.Tikrai yra pigiu variantu.</p>
mano pasirinktas viešbutis per bet kokį tinklą nemeta tokių kainų,norint pigiai beabėjonės visuomet rasi ką nors
QUOTE(Jerda @ 2017 07 01, 14:57)
Kidy Tour jau į Egiptą pradeda, jau ir kainos yra, labai nelyginau bet man atrodo kad aukštokos
Vis dar dvejojau laukti Kidy Tour pasiūlymų, ar imti iš Novaturo ar Tez Turo, kol labai nepabrango. Vis tik praėjusį penktadienį pasiėmiau iš Tez Turo ir sutaupiau apie 140 Eur žmogui. Gal Kidy Tour uždelsė su išankstiniais, nes kainas tai pasiūlė aukštokas.
QUOTE(kalitėja @ 2017 07 04, 13:40)
Vis dar dvejojau laukti Kidy Tour pasiūlymų, ar imti iš Novaturo ar Tez Turo, kol labai nepabrango. Vis tik praėjusį penktadienį pasiėmiau iš Tez Turo ir sutaupiau apie 140 Eur žmogui. Gal Kidy Tour uždelsė su išankstiniais, nes kainas tai pasiūlė aukštokas.
jei ne paslaptis į kokį viešbuti nusipirkote ir kiek išėjo žmogui?
QUOTE(Nada... @ 2017 07 03, 08:31)
ner tokiu kainu, nebent esat kokia kelioniu agente ir gaunat dideles nuolaidas..
Tikrai yra, mes siemet skrisim i Sarm el seicha, gruodziui, 4*, AI, 7 naktys 403 asmeniui ir tai man cia ganetinai nepigu, nes savaite pries mano uzsakyma kainos ejo nuo 339 i 5*. Kol galvojau, kainos eme kilti, tai ciupau.
P.S. o i Hurgada dar pigiau buvo.
QUOTE(ginnntare @ 2017 07 04, 18:26)
Tikrai yra, mes siemet skrisim i Sarm el seicha, gruodziui, 4*, AI, 7 naktys 403 asmeniui ir tai man cia ganetinai nepigu, nes savaite pries mano uzsakyma kainos ejo nuo 339 i 5*. Kol galvojau, kainos eme kilti, tai ciupau.
Man asmeniskai nuo gruodzio iki balandzio nepatinka egiptas. Dienos trumpis gruodi,man jau per vėsu būna ir šiltesnių rūbų reikia. Aišku nepalyginsi su mūsų gruodžiu