Visada naudojam Australian Gold produkcojos kremus
Egiptiečiai lsbai įkyrus,niekada nesiveliu į jokias kalbas ir diskusijas.
Sveikos, o kaip jums šio sezono kainos? Ar tik man jos atrodo kažkaip labai didielės?
QUOTE(pukepuke @ 2017 06 24, 12:34)
Sveikos, o kaip jums šio sezono kainos? Ar tik man jos atrodo kažkaip labai didielės?
Aukštokos ir man pasirodė. Laukiu kada Kidy Tour išmes pasiulimu,gal kas gero bus lapkriti
QUOTE(Neili @ 2017 06 08, 18:16)
Tada liuks. Čia naujovė matyt kažkokia. Hurgadoj tai tikrai reikia.
Laba diena.
Tai ne naujove,tai jau nuo senu lauku.As pries gal 6 metus pirma karta buvau Sharme ir jau tada zinojau kad nereikia vizos.Aisku agentura man ja paskaiciavo,bet as pasakiau ,kad minusuotu.Sakiau jei man reikes as nuvaziuosiu i oro uosta ir nupirksiu,o siaip visos mano ekskursijos kurios planavau buvo be vizes zonoje.paskui veliau buvau vel Sharme gal pries 3 metus ir irgi be vizos ir vaziavau i Jeruzale ir Jordanija.
QUOTE(epati @ 2017 06 10, 16:50)
Sveikutės, gal galite suteikti atsiliepimų apie viešbutį "Pickalbatros Sea World ", ketinu užsisakyti 2018m.balandžio mėn. vykti kartu su vaiku ( 8met.).
Paveikslėliai gražūs, bet norėtusi gal kas yra buvę tai papasakotų...lauksiu až. Ačiū
Paveikslėliai gražūs, bet norėtusi gal kas yra buvę tai papasakotų...lauksiu až. Ačiū
Buvau siame viesbutyje.Vaikams tikrai patiks.Kiek atsimenuu tenn galima nauduotis ir kitu salia esanciu vesbuciu baseinais ir kalneliais.Ten kaz kaip yra sujungti 3 viesbuciai vienoje vietoje.Tik valgyti galima buvo savo restoranuose.Jokiu priekaistu apie si viesbuti negaliu pasakyti.
QUOTE(I.Elija @ 2017 06 20, 17:42)
<p>Sveikos,gal kas buvot Jasmine palace viezbutyje?Kaip atsiliepimai?Ar rifas grazus ten?Kaip maistas?</p>
Mano draugai buvo ir jiems ten viskas labai patiko ,kad kasmet butent i ta pati viesbuti dabar vaziuoja net nenori nieko keisti.Apie rifa jums neparasysiu,tik bendrai parasiau kad jie buvo patenkinti,tik siais metais sake labai pakele kaina ir jie isrinko Ispanija dabar.
QUOTE(pukepuke @ 2017 06 24, 14:34)
Sveiki,nusipirkau į šį Jaz Aquamarine Resort, Superior Room tipo kambarys
2017.11mėn du suaugę 7d kainavo 1360eur,net nežinau ar čia brangiau ar ne?
Sveiki,nusipirkau į šį Jaz Aquamarine Resort, Superior Room tipo kambarys
2017.11mėn du suaugę 7d kainavo 1360eur,net nežinau ar čia brangiau ar ne?
Labai brangu.Ziemos metu nemoku dugiau kaip 300-400€zmogui geram viezbutuje.
QUOTE(I.Elija @ 2017 06 30, 22:32)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="lyyra" data-cid="71702157" data-time="1498846074"><div><p>Sveiki,nusipirkau į šį Jaz Aquamarine Resort, Superior Room tipo kambarys
2017.11mėn du suaugę 7d kainavo 1360eur,net nežinau ar čia brangiau ar ne?</p></div></blockquote><p></p><p>Labai brangu.Ziemos metu nemoku dugiau kaip 300-400zmogui geram viezbutuje.</p><p></p>
2017.11mėn du suaugę 7d kainavo 1360eur,net nežinau ar čia brangiau ar ne?</p></div></blockquote><p></p><p>Labai brangu.Ziemos metu nemoku dugiau kaip 300-400zmogui geram viezbutuje.</p><p></p>
Na į šį viešbuti tokiu kainų nesu mačiusi.
Kidy Tour jau į Egiptą pradeda, jau ir kainos yra, labai nelyginau bet man atrodo kad aukštokos
QUOTE(Jerda @ 2017 07 01, 13:57)
Kidy Tour jau į Egiptą pradeda, jau ir kainos yra, labai nelyginau bet man atrodo kad aukštokos
Yra įdomesnių viešbutukų bet kainos nėra žemos
sveikos forumietes, gal esate buve la pacha viesbutyje hurgadoje, paskaiciau novature atsiiepimus bet norisi is cia isgirsti dar kazka..ar butvote jame...
QUOTE(liepuke777 @ 2017 07 02, 15:39)
sveikos forumietes, gal esate buve la pacha viesbutyje hurgadoje, paskaiciau novature atsiiepimus bet norisi is cia isgirsti dar kazka..ar butvote jame...
Paziurekit atsiliepimus tripadvisor.,tophotels ir filmuota yuotube kas yra, susidarysite bendra vaizda. Rusai daziausiai viska labai smulkiai apraso savo ispudzius ir ideda filmuotas medziagas nuo tualetu iki maisto
QUOTE(I.Elija @ 2017 06 30, 23:32)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="lyyra" data-cid="71702157" data-time="1498846074"><div><p>Sveiki,nusipirkau į šį Jaz Aquamarine Resort, Superior Room tipo kambarys
ner tokiu kainu, nebent esat kokia kelioniu agente ir gaunat dideles nuolaidas..