Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

[quote=smile.gif Šypsenėlė (:,2015 11 24, 07:44]
Na va,maza ta Lietuva biggrin.gif ,ar patiko? kadangi ten didele teritorija,kur geriau numeri imti gal patartumet?

Taip,teritorija labai didele.Mes gyvenom arciau pagrindinio pastato,ivaziavus i teritorija ,po kaire.Vaziavom dvi seimos,apgyvendino salia.Iki juros reikejo paeiti.Turistu buvo nedaug, dirbo tik vienas restoranas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elagru @ 2015 11 23, 23:57)

Sveiki,mes ruosiames sausio 2 i Hurdaga smile.gif

Oo geras! thumbup.gif Į kokį viešbutuką?
Atsakyti
[quote=marselina,2015 11 24, 09:58]
Oo geras! thumbup.gif Į kokį viešbutuką?

Ali Baba mirksiukas.gif Dar pilnos sumos nesumokejom,tai del keliones biski abejojam.Kada pasakys vezti likusia suma,tada rimtai galvosim g.gif

O Jus i koki viesbuti? bigsmile.gif

Atsakyti
Mes ir dar pilnos nesumokėję, bet įtariu pasiliksim prie Hurgados ėmėm vietoj Šarm el Šeicho.
2 savaitėm į Sunrise Grand Select Crystal Bay Resort.
Atsakyti
Ir vėl Islamo valstybė...
http://www.15min.lt/...bomba-57-545917
Atsakyti
QUOTE(zoolushka @ 2015 11 23, 15:43)
Merginos, kurios esate buvę naujame Hurgados oro uoste, gal pamenate, atskridus yra duty free parduotuvė? Paskutinį kartą aš išlėkiau iš oro uosto kaip išdegusi akis ir nieko nespėjau pastebėti  ax.gif

Praeita ketvirtadienį grįžom iš Hurgados.Pralėkėm ir mes greitai,bet maža parduotuvė man rodos yra.Buvom ketvirtą kartą Egipte,bet turbūt paskutinī.Labiausiai gaila jūros,dėl jos ten ir norėdavosi.Tūristų labai sumažėję,oro uoste net nejauku buvo atskridus-buvom vieninteliai..Iš viso stovėjo tik du egipto lėktuvai ir du mūsų Small planet.Buvom Makadyje Prima life viešbutyje.Kaip jau rašiau važiuoju ten dėl jūros,tai ten ji puiki,o pačio viešbučio nerekomenduoju,mums nepatiko,daugiau nevažiuotume.
Atsakyti
QUOTE(Ameida @ 2015 11 25, 01:08)
Praeita ketvirtadienį grįžom iš Hurgados.Pralėkėm ir mes greitai,bet maža parduotuvė man rodos yra.

Ačiū 4u.gif

Aš Egipte ne pirmą kartą, tiesiog pirmą kartą buvau naujame oro uoste, kadangi labai skubėjau tai nespėjau apsidairyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zoolushka @ 2015 11 23, 16:43)
Merginos, kurios esate buvę naujame Hurgados oro uoste, gal pamenate, atskridus yra duty free parduotuvė? Paskutinį kartą aš išlėkiau iš oro uosto kaip išdegusi akis ir nieko nespėjau pastebėti  ax.gif

Tikrai yra, nes pati pirkau tenai.
Atsakyti
QUOTE(jūračiukas @ 2015 11 25, 10:19)
Tikrai yra, nes pati pirkau tenai.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zoolushka @ 2015 11 23, 17:43)

Yra prie isejimo is oro uosto,nebuvau uzejus,bet tik maciau alkoholi pro vitrinas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameida @ 2015 11 25, 01:08)
Praeita ketvirtadienį grįžom iš Hurgados.Pralėkėm ir mes greitai,bet maža parduotuvė man rodos yra.Buvom ketvirtą kartą Egipte,bet turbūt paskutinī.Labiausiai gaila jūros,dėl jos ten ir norėdavosi.Tūristų labai sumažėję,oro uoste net nejauku buvo atskridus-buvom vieninteliai..Iš viso stovėjo tik du egipto lėktuvai ir du mūsų  Small planet.Buvom Makadyje Prima life viešbutyje.Kaip jau rašiau važiuoju ten dėl jūros,tai ten ji puiki,o pačio viešbučio nerekomenduoju,mums nepatiko,daugiau nevažiuotume.

O kas nepatiko butent tam viezbuty? Nes mes irgi ten vaziuosim. Tiesa, viezbutis makadi Prima Life? Ar makadi prima lide resort&Spa?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Editulka23: 25 lapkričio 2015 - 15:05
QUOTE(Editulka23 @ 2015 11 25, 15:02)
O kas nepatiko butent tam viezbuty? Nes mes irgi ten vaziuosim. Tiesa, viezbutis makadi Prima Life? Ar makadi prima lide resort&Spa?smile.gif

Taip tas pats viesbutis. Vaziavom sesiese,visi susirgome,nors saugojomes,ne pirma karta juk ten sveciavomes.Tikrai nepersivalgeme,sumaisytu misrainiu nebandeme,nu zodziu net nezinau nuo ko cia mums. Jau atskridus susipazinome su kitais lietuviais ,kurie jau kita ryta turejo isskrist,tai jie taip pat buvo apsirge,ejo pas daktara vaistu. Vandens duoda tik viena karta du buteliukus,daugiau tenka piltis is koridoriuose stovinciu kuleriu. Jau buvau pasiskaiciusi rusiskuose forumuose,kad negalima to vandens gerti,tai mes ji virinomes dantims plauti,nes kambariuose yra virduliukas,o gerimui pirkomes. Nu bet tas, taip pat negelbejo. Atskridus poilsiautoju buvo labai mazai,tai maisto pasirinkimas buvo man atrodo irgi skurdokas,trecia diena uzvaziavo daugiau vokieciu ir ceku,tai racionas pagerejo. Kambarius,, tvarke" tik kad uzeidavo lovos pataisyt ir pinigeliu pasiimt,uz tai susukdavo ka nors ant lovos ,ar pamerkdavo geliu.Bet kas ryt berniukas uzeidavo paklaust ar viskas gerai,tai as neturedavau noro jam ka nors sakyt,sakydavau ,kad viskas gerai,tik viena kart paprasaiu ,kad grindis isplautu,tai vonios isplaut vistiek nesugebejo :)Na gal cia tik mums taip pasitaike,gal kitas darbuotojas dirba geriau. Kambariai labai seni,visur reikia remonto,recepsenas vakarais labai prirukytas,mums nerukantiems buvo neimanoma ten pasedet,o kava skaniausia ten smile.gif Turim su kuo palygint,tai nenoretumem ten grizt. Beje animatoriu komanda labai faina,o jura del ko mes ir vaziavome ten, taip pat labai super.
Beje Spa darbuotoja mums taip pat sake,kad poilsiautojai sitam viesbutyje,serga labai daznai,tai tikrai pasiimkit vaistu.
Atsakyti