Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

Jau prasidėjo išankstiniai pardavimai žiemos sezonui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2017 05 24, 09:17)
Jau prasidėjo išankstiniai pardavimai žiemos sezonui.  4u.gif

Rašė kad ir Kidy Tour pradės skraidinti į Egiptą,taip.pat žiemos sezonui. Įdomu bus palyginti kainas
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2017 05 24, 12:17)
Jau prasidėjo išankstiniai pardavimai žiemos sezonui.  4u.gif

Mes jau nusipirkome, dviese su sūnumi keliausime už 452 Eur su viza ir viskas įskaičiuota. biggrin.gif bus pirmoji kelionė dviese.
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2017 05 24, 16:23)
Mes jau nusipirkome, dviese su sūnumi keliausime už 452 Eur su viza ir viskas įskaičiuota. biggrin.gif bus pirmoji kelionė dviese.

Pasidalinkit daugiau, kada, į kokį viešbutį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2017 05 24, 16:47)
Pasidalinkit daugiau, kada, į kokį viešbutį ax.gif

Mes kadangi neišrankūs poilsiautojai, norim saulės ir pamatyti Egiptą, tai važiuosime į Verginia Sharm Resort, 2017-12-10/17. Balandžio mėnesį mūsų gauja buvo Turkijoje, su Novaturu susipažinome, tai dabar bandysime lėkti dviese tikrų atostogų, t.y. pabuvimas kartu, smagūs įspūdžiai, niekur nereikia skubėti ir valgyti padaryta.
Nors iki jūros 3 km, bet kaip supratau nuveža autobusas, tai ko daugiau ir norėti. Kadangi Egiptas buvo tik svajonės (gal kada nors ir aš ten nuvyksiu), tai dabar bandau dar žiūrėtis vietą, norėtųsi į Sinajaus kalną įkopti.
Dar bijau, kad nemoku pasakyti "NE", Turkijoje irgi sunku buvo, tai reikia pasimokyti iki gruodžio, bo uždirbu skatikus, tikrai negaliu išleisti daug.
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2017 05 24, 17:15)
Mes kadangi neišrankūs poilsiautojai, norim saulės ir pamatyti Egiptą, tai važiuosime į Verginia Sharm Resort, 2017-12-10/17. Balandžio mėnesį mūsų gauja buvo Turkijoje, su Novaturu susipažinome, tai dabar bandysime lėkti dviese tikrų atostogų, t.y. pabuvimas kartu, smagūs įspūdžiai, niekur nereikia skubėti ir valgyti padaryta.
Nors iki jūros 3 km, bet kaip supratau nuveža autobusas, tai ko daugiau ir norėti. Kadangi Egiptas buvo tik svajonės (gal kada nors ir aš ten nuvyksiu), tai dabar bandau dar žiūrėtis vietą, norėtųsi į Sinajaus kalną įkopti.
Dar bijau, kad nemoku pasakyti "NE", Turkijoje irgi sunku buvo, tai reikia pasimokyti iki gruodžio, bo uždirbu skatikus, tikrai negaliu išleisti daug.

Smagu, geru jums atostogu 4u.gif

Maciau kad vel paleido skrydzius i Sarm El Seicha, reiks pasizvalgyt bigsmile.gif
Atsakyti

negriuke
jai jums Turkijoje buvo sunku pasakyti NE, patikėkit Egipte bus dar sunkiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Man Egiptiečiai labiau ikyrus nei Turkai, bet Egiptas man šimtą kart labiau patinka nei Turkija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 05 24, 20:58)

negriuke
jai jums Turkijoje buvo sunku pasakyti NE, patikėkit Egipte bus dar sunkiau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Man Egiptiečiai labiau ikyrus nei Turkai, bet Egiptas man šimtą kart labiau patinka nei Turkija smile.gif

Pritariu, jei turkijos pardavėjai palyginti malonūs ir neįkyrūs, tai egipto ne tik nemalonūs, bet įkyrūs ir net agresyviai elgiasi. Ypač kai poilsiautojai savarankiškai po parduotuvėles sugalvoja pavaikščioti... Nes kai veža agentūra ale į jų parinktas aliejaus suvenyrų parduotuvėles, tai pardavėjai malonesni, bet kainos trigubos. O miesto paprastose parduotuvėlėse apsilankius buvo atvejis- mano jauno sūnaus pardavėjas egiptietis išleisti nenorėjo, kad nieko neperka...o kai tėtis jam sako- einam, pradėjo rėkti " kodėl išvedi pirkėją"... Šiaip maloniausi yra šalia viešbučio įsikūrusių parduotuvėlių pardavėjai, o ir kainos ten žemiausios.
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2017 05 24, 17:15)

Jeigu neplanuojat keliaut i Kairą, galit atsisakyt vizų..sutaupytumėte dar 52 eurus. Jeigu neišvyksite iš Sinajaus pusiasalio, vizų nereikia. I Sinajau kalną įkopsit be vizos smile.gif. Aš irgi važiuosiu tokiu pat metu kaip jūs į tą patį viešbutį...Esu daug kartų buvus Sharme, mačiau tą viešbutį, paprastas ekonominis, bet viskas su juo manau bus gerai. Už tokią kaina, žiemą pasimėgaut savaitėlę saule ir šilta jūra tikrai labai gera..
Atsakyti
QUOTE(mamile @ 2017 05 25, 11:35)
Jeigu neplanuojat keliaut i Kairą, galit atsisakyt vizų..sutaupytumėte dar 52 eurus. Jeigu neišvyksite iš Sinajaus pusiasalio, vizų nereikia. I Sinajau kalną įkopsit be vizos smile.gif. Aš irgi važiuosiu tokiu pat metu kaip jūs į tą patį viešbutį...Esu daug kartų buvus Sharme, mačiau tą viešbutį, paprastas ekonominis, bet viskas su juo manau bus gerai. Už tokią kaina, žiemą pasimėgaut savaitėlę saule ir šilta jūra tikrai labai gera..

o jei i koki Luksora sumastytume vaziuot, kaip butu be vizu?
Papildyta:
QUOTE(negriuke @ 2017 05 24, 18:15)

Taip graziai apraset, as kaip tik bijau su vaiku viena vaziuot, galvoju , uzkankins mane blink.gif

Na bet kokios kainos idomios- viena data 200 euru zmogui, kita data- 420 euru. Nors datos visai artimos ..
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 05 25, 07:15)
Pritariu, jei turkijos pardavėjai palyginti malonūs ir neįkyrūs, tai egipto ne tik nemalonūs, bet įkyrūs ir net agresyviai elgiasi. Ypač kai poilsiautojai savarankiškai po parduotuvėles sugalvoja pavaikščioti... Nes kai  veža agentūra ale į jų parinktas aliejaus suvenyrų parduotuvėles, tai pardavėjai malonesni, bet kainos trigubos. O miesto paprastose parduotuvėlėse apsilankius buvo atvejis- mano jauno sūnaus pardavėjas egiptietis išleisti nenorėjo, kad nieko neperka...o kai tėtis jam sako- einam, pradėjo rėkti " kodėl išvedi pirkėją"...  Šiaip maloniausi yra šalia viešbučio įsikūrusių parduotuvėlių pardavėjai, o ir kainos ten žemiausios.

Kadangi mes ne vienerius metus Egipte su Samiru bendraujam, tai su juo ir apsipirkti važiuojam, kad nekiltu nesusipratimu
Atsakyti
bet tai kainos išankstinių blink.gif
Atsakyti