Faina alibaba. Tik siulyciau kazkokia avalune imtis i vandeni, nes krantas labai aknenuotas. Vienibtele gera vietele tai labiausiai riti i desine. Palei pliazo krautuveles 😊 baseinas vienas gikiausias bus sildomas. Kas dien vyko mankstos baseine, sokiu pamokis ir t.t. maistas tenkino, kbariai nera kazkuo ypatingi, bet kai grizyi tik miegot ir persirengti tai dzin.
greit pirmas kartas i Hurgada.Bet klausimas is didziausios baimes kita tema... Kiek kartu blogiau kylant ir leidziantis lektuvu ,jei lygint su televizijos boksto liftu? Ir dar...MinaMarke tikriausiai pagrinde rusai atostogauja?
Kramtykit guma, ar koki ledinuka, ir visskas bus ok.
greit pirmas kartas i Hurgada.Bet klausimas is didziausios baimes kita tema... Kiek kartu blogiau kylant ir leidziantis lektuvu ,jei lygint su televizijos boksto liftu? Ir dar...MinaMarke tikriausiai pagrinde rusai atostogauja?
Man lektuvu geriau negu liftu.O leidziantis is viso mazai jauciasi kol nepasiekia zemes ir nepradeda stabdyti.Stabdo taip kaip ir vaziuojancia masina.Man greitaeigiuose liftuose irgi tupti norisi.
Tezu ekskursijos Hurgadoje
O kodel Jums su Tezturu atrodo patikimiau?Taigi eina kolonos po konvojum.Ir Tezturas tame tarpe.Mes vaziavom su Hurgados agentura.Vietoj ten tu 100 doleriu ar euru mokejom po 35. Ir vaziavom sale visu tezturu. .Prie viezbucio atvaziavo toks pats didelis autobusas musu pasiimti,maitinimas buvo iskaiciuotas i tuos 35 eurus.Gidus duoda daugelio kalbu.Tiksliai nezinau ar lietuviu,nes neklausiau,bet buvo rusu,lenku,anglu,vokieciu gidai.Taip kad kam moketi tiek daug nesuprantu.Buvau cia imetus vizitke su musu vezejais.Tikrai buvo super.
Yra likę apie 10 GB. Galioja iki 2017.03.25
Vilnius
Labai ačiu
O neramumų nei viena nebijot? Ramu Hurgadoj? Tik nusiraminu ir pradeda iš visų pusių visi su gąsdinimais, kad neskristume. Juolab keliaujam su vaiku metukų.
Tai Jus pati pasidomekite realia situacija ten,o ne klausykit gazdintoju