QUOTE(ginnntare @ 2017 02 18, 20:01)
Siaip kas ko nori. Makadi Bay isvis viskas dirbtinai sukurta. Vien viesbuciu kompleksai. Cia is tos serijos. Buvau saly. Tik nieko nemaciau.
Tikrai nesutikčiau, kaip tik ir yra dviejų tipų kelionės: pažintinės ir poilsinės. Egiptas sakyčiau labiau skirtas poilsiui, nors yra ir pažintinių kelionių į Egiptą, bet jos tikrai nėra skirtos šeimoms su mažais vaikais, nes aš tarkim tokioj kelionėj nieko nepamatyčiau, o tik iš paskos mažiaus lakstyčiau, o antra tai jau būtų ne pažintinė kelionė, o totalus nupušimas tiek fiziškai, tiek morališkai. Mes esame aktyvi šeima ir nemėgstame gulėti ištisai pliaže, bet galimybės susipažinti su šia šalimi mums nėra. Aš galvoju, kad visai norėčiau pasileisti į tikrą kelionę, į kokias Karibų salas, Tailandą ar Indoneziją, bet laukiu, kol mažasis paaugs, todėl dabar nieko kito nelieka, kaip pasirinkti Egiptą, nes skristi tarkim į Tailandą ir ten 14 dienų sėdėti tame pačiame viešbutyje tikrai būtų absurdas, nes kaina būtų dviguba, tai aš jau geriau į Egiptą skrisiu ir nieko apart jūros ten nematysiu ir nors šalies nepažinsiu, bet bent jau pailsėsiu.
P.S. piramides esu mačiusi, kai dar nebuvo mažojo, bet didelio įspūdžio nepaliko. Užtat Egipto muziejus labai patiko, tik gaila, kad ten galėjom praleisti tik porą valandų, nes tam, kad apeiti visą muziejų, turbūt ir poros dienų neužtektų, bet gi neskrisiu vien į Kairą, jūros irgi norisi.