Ir ar yra dabar idomiu ekskursiju, ne pramogoniu- luksoras, kairas. Nors buvau, bet dar noriu aplakyt siuos miestus, bet bent jau novaturas nesiulū savo puslapy, gal vietiniai veza? Aciu
Merginos, o kaip atmosfera hurgadoj dabar? Ar saugiau jauciates? Jokiu neramumu nesigirgi?
Ir ar yra dabar idomiu ekskursiju, ne pramogoniu- luksoras, kairas. Nors buvau, bet dar noriu aplakyt siuos miestus, bet bent jau novaturas nesiulū savo puslapy, gal vietiniai veza? Aciu
Kaip suprasti pramoginiu?Labai norejau i Petra,bet taip ir neradau kas veza.Klausiau keliu agenturu ir niekaip.Buvom Kaire,buvom Luxore,viskas buvo po istorines vietas be jokiu pramogu ir su maitinimu.Uz exkursijas po 35€ mokejom,nes viezbuciai siulo dvigubai daugiau uz ta pati.
Ir ar yra dabar idomiu ekskursiju, ne pramogoniu- luksoras, kairas. Nors buvau, bet dar noriu aplakyt siuos miestus, bet bent jau novaturas nesiulū savo puslapy, gal vietiniai veza? Aciu</p></div></blockquote><p>Kaip suprasti pramoginiu?Labai norejau i Petra,bet taip ir neradau kas veza.Klausiau keliu agenturu ir niekaip.Buvom Kaire,buvom Luxore,viskas buvo po istorines vietas be jokiu pramogu ir su maitinimu.Uz exkursijas po 35 mokejom,nes viezbuciai siulo dvigubai daugiau uz ta pati.</p>
na pramogines, tai tos " bukos" , kur veza kruvas zmoniu laively su rekiancia muzika
I Petra reikejo savarankiskai keliaut su keltu. Jei nebaisu, aisku. As I petra is eilato vaziavau.
Labai nudziuginot del kairo, o ir kainos- vos ne uz dyka
Važiavau El guna ir 1001 naktis , prasiblaškymui. 1001 naktis labai ekonominis variantas pasirodymo.
El Guna važiavome per Tezus. Kaina gera, o važiuoti iki Hurgados užsisakyti nenorėjome. Ekskursijoje žadėjo - El gunos aplankymas (toks mini pasivaikščiojimas buvo), plaukiojimas bananu ir tablete, paviršinis nardymas, žvejojimas, delfinų žiūrėjimas. Viską gavome ir dar daugiau.pietūs buvo skanūs ir daug, kava arbata nemokamai ir kiek nori (kas labai nustebino), grįžtant atgal buvo vaisiai ir saldumynai. Nustebimo Animatoriai laive neįkyrūs ir draugiški. Ai. laivas naujas ar atremontuotas nežinau, bet visas švarutis ir blizgantis Nu tikrai patiko pramoga.
El Guna važiavome per Tezus. Kaina gera, o važiuoti iki Hurgados užsisakyti nenorėjome. Ekskursijoje žadėjo - El gunos aplankymas (toks mini pasivaikščiojimas buvo), plaukiojimas bananu ir tablete, paviršinis nardymas, žvejojimas, delfinų žiūrėjimas. Viską gavome ir dar daugiau.pietūs buvo skanūs ir daug, kava arbata nemokamai ir kiek nori (kas labai nustebino), grįžtant atgal buvo vaisiai ir saldumynai. Nustebimo Animatoriai laive neįkyrūs ir draugiški. Ai. laivas naujas ar atremontuotas nežinau, bet visas švarutis ir blizgantis Nu tikrai patiko pramoga.
as pramoginej tik turkijoj buvau, tai atsikandau ilgam o zinant, kad egiptieciai ikyresni, bijociau rizikuot. bet pagal jusu aprasyma vaikam visai neblogai atrodo , aciu , kad dalinates ispudziais
Pramoginėse ekskursijose esu buvus ir Turkijoje, ir Egipte. Visko pasitaikydavo Bet šį kartą patiko.
Mažai žmonių pajuda iš viešbučių, tad ekskursijose visi labai stengiasi, žmonių nedaug, nėra skubotumo ar lipimo viens kitam per galvas.
dar kas nustebino, kad vienoje ekskursijoje buvo tiek daug pramogų sudėta - plaukiojimas, nardymas, žvejojimas...
Saugumo klausimas opus taboj, man atrodo. Skaiciau, kad ne tik del terorizmo- per taba ir narkotiku kelias ir plesikavimu daznai pasitaiko. Del to ir viesbuciu vaiduokliu apstu ir kainos mazos. O kokia dabar situacija, sunku pasakyt, bet man susidares ispudis, kad jei jau hurgadoj ner visai jauku, tai taboj tuo labiau..
Butu idomu, jei kas buvot, kas ten gero ar blogo..
na pramogines, tai tos " bukos" , kur veza kruvas zmoniu laively su rekiancia muzika
I Petra reikejo savarankiskai keliaut su keltu. Jei nebaisu, aisku. As I petra is eilato vaziavau.
Labai nudziuginot del kairo, o ir kainos- vos ne uz dyka
Dar ir taip pasirodo buna.
Zinau kad pernai organizuodavo i Petra.Siemet labai turizmas apstojas.Gal kada is Sarmelseiko nuvaziuosim.
Kainos tai ir mums patiko.Is viezbucio i Kaira paeme 2 nakties ir grazino apie 0,30 ryte.Autobusai komfortabilus buvo.Dar va turiu vizitke ju.Kaip paskui pakalbejau su bendrakeleiviais tai sake kad sita kompanija labai rekomenduota buvo rusu forumuose.Ten galima skambintis,galima rasyti Email,galima pas juos Hurgadoj nuvaziuoti,nes jie pagrindinej gatvej esa.
[URL=http://www.radikal.ru][/URL]
Liuks, jei i Petra vezdavo is Sarmo, as net nezinojau, kad organizuoja. Is Izraelio daug brangiau, viskas ten brangu. Tikrai verta, man baisiai patiko..
Mes buvome Taboje 2012 metais. Skridom su Itaka per lenkus. Mums labai labai patiko. Gal dėl to, kad lyginti mažai su kuo turime. Iš Egipto esame buvę Marsa Alame ir Taboje. Tai Taba daug labiau patiko. Žinoma, kadangi tai pasienio ruožas, matėme daug ginkluotos apsaugos, visur vyko nuodugni transporto apžiūra. Ekskursijų siūlė į Izraelį ir Jordaniją. Ten viskas netoli. Labai norėjau, bet buvome su dviem vaikais, todėl nevažiavome. Vaikams kaina beveik tokia pati, o jie visai nenorėjo niekur iš viešbučio važiuoti. Na, gal dar kada grįšime Tai ėmėm tik ekskursiją į Faraonų salą su paviršiniu nardymu ir dar vieną išvyką keturračiais po kanjoną. Šios pramoginės išvykėlės irgi labai patiko ir tiko vaikams. Gyvenome Marriot tinklo viešbutyje, prie pat jo buvo nuostabus ir labai gyvas rifas, likome sužavėti. Už nugaros kalnai, o kitame įlankėlės krante Izraelio ir Jordanijos žiburiai
Po velyku parasysiu kaip Marsa Alme Vaziuosim cia pirma karta. Jei rinktis Hurgada ar Sarma, tai vienareiksmiskai Sarma. Pavasari Egipte turistu padauges http://www.15min.lt/...riop-637-747470