Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

Puikiai mums:) vėjas atsirado, bet susistatom užuovėjas pliaže ir viskas liuks:) tikrai ši žiema kur kas šiltesnė nei buvo pernai:)

Atsakyti

Puikiai mums:) vėjas atsirado, bet susistatom užuovėjas pliaže ir viskas liuks:) tikrai ši žiema kur kas šiltesnė nei buvo pernai:)

Laba, o kaip ar labai banguota jura. Ar imanoma paplaukioti su lastais ir akinukais- pasigrozeti zuvytemis. Dekui

Atsakyti

Šiandien išvis oras pasakiškas:) jokio vėjo, karšta. :) bangų nėra, drąsiai galima su lastais ir kauke plaukioti:)

Atsakyti

Mergaitės, sveikos, gal kas buvote Serenity Fun city? Planuojame per atostogas ten pailsėti...Kokius niuansus reiktų žinoti?

Atsakyti
gal kas esat buvę kova, kaip su veju? oras tai kaip suprantu turėtų but jau karštas smile.gif ir kaip anksti temsta? ax.gif
Atsakyti
labas

ar pavyko merginoms sia savaite pagauti kelioniu geromis kainomis ?
bent musu kelione 900 euru pabrangusi blink.gif
Atsakyti
Gal teko kuriai nors pabuvoti Albatros white beach resort? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2017 01 22, 16:40)
Gal teko kuriai nors pabuvoti Albatros white beach resort?  4u.gif

draugė nesenai grįžo, tai džiaugėsi , kad dar nenutrintas smile.gif patiko
Atsakyti
QUOTE(deine @ 2017 01 09, 17:47)
Sveiki  4u.gif

perskaiciau visa tema, bet niekur neradau nieko apie viesbuty : Desert Rose, niekas nesat buve???

Pernai buvom. Vyrui labai patiko, man irgi nieko. Vienas šildomas baseinas, du ne. Juose vanduo buvo laabai šaltas. Teritorija didelė, graži, maisto įvairovė irgi gera. Labai skanu žuvies restorane Il Delfino. Gal kiek pagrindinis retoranas padrožtas, daugiau valgyklą primena. Mano akimis jis 5* nevertas. Atitiktų 4-4*. Vyrui labai patiko baras Bella Vista, prie jūros. Šiaip viskas ten gerai, grįžčiau dar kartą. O kaip mes gavom jį už 400 €, tai buvo liux.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamadaiva: 25 sausio 2017 - 16:01
QUOTE(mamadaiva @ 2017 01 25, 16:58)
Pernai buvom. Vyrui labai patiko, man irgi nieko. Vienas šildomas baseinas, du ne. Juose vanduo buvo laabai šaltas. Teritorija didelė, graži, maisto įvairovė irgi gera. Labai skanu žuvies restorane Il Delfino. Gal kiek pagrindinis retoranas padrožtas, daugiau valgyklą primena.  Mano akimis jis 5* nevertas. Atitiktų 4-4*. Vyrui labai patiko baras Bella Vista, prie jūros.  Šiaip viskas ten gerai, grįžčiau dar kartą. O kaip mes gavom jį už 400 €, tai buvo liux.

O kaip pavyksta taip pigiai uzsisakyt?smile.gif Patarkit gal agentura, ar agenta smile.gif As nemoku taip .
Atsakyti

Labuka, gal kas atostogauja, kaip orai.  :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2017 01 27, 19:32)
<p>Labuka, gal kas atostogauja, kaip orai.  rolleyes.gif </p>

ŠALTA VĖJAS
Atsakyti