QUOTE(lindrukas @ 2016 12 21, 12:10)
O kodel vyrui nepatiko? Manes Turkija visai netraukia, nebuvau ten ir nenoriu-na nebent nieko nedaryt ir visa laika geram viesbuti gulet... Bet tada ir normalesne pinigu suma reiktu krapstyt-bet kaip i Turkija-gaila
Kaliteja lauksiu jusu ispudziu ir atsiliepimu is viesbucio!
Labai sunku atsakyti ar įkalbėti- nes sakot "nebuvau ir nenoriu".
Aš pvz nebuvau Maldyvuose ir kaip ir nenoriu, nes, mano subjektyvia nuomone, nėra ten ką veikti..kiek galima tuo idilišku vaizdeliu grožėtisi ir fotografuoti..2 sav? Va draugė ten dar dabar yra, tai foto jau nuo 3 dienos kartotis pradėjo... Bet- o gal jei nuvažiuočiau- nuomonė kardinaliai pasikeistų...
Tiesiog tikrai galime palyginti Egiptą ir Turkiją- nes buvom ir ten ir ten, ir ne tik viešbučiuose tupėjom. Lakstėm po ekskursijas daugiau nei deginomės. Turkija daug gražesnė, malonesnė ir švaresnė už Egiptą, Egiptas tik savo Raudonosios jūros grožiu ir turiniu lenkia.
Na bet čia Egipto tema, tad neproteguosiu Turkijos, idant negauti barti nuo forumo narių.
Daug kam Egiptas labai patinka ir grįžta ten nuolatos, kitiems- Turkija... Smagiausia- kad mes galime ir turime laisvę rinktis.
Mano patarimas: jei tik turit galimybę, važiuokit visur ir į Egiptą ir į Turkiją ir į Maldyvus. Nes kelionės yra Gėris.
Visos patirtys yra neįkainuojamos ir pinigais neišmatuojamos.
QUOTE(ravesa @ 2016 12 21, 13:36)
Mes penktadienį į Hurgadą savaitei keliaujam. pažiūrėjau orus, tai +18, +19 C
Nenusiminkite, mums irgi rodė tik +20...bet prie baseino tikrai nesušąlome, įdegėme pakankamai, vaikai vandens parke prisitaškė... Ir t. buvo tikrai daugiau nei prognozės rodė. Žinoma, šildomas baseinas tebuvo naudojamas, kiti ištisai tušti buvo. Mano draugė prie jūros deginosi, ten šiek tiek vėjuota.