Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(lindrukas @ 2016 12 20, 00:20)
Kada planuojat atostogas? Parasykit savo atsiliepimus grize 4u.gif

Sausio 28 d. išskrendam savaitėlei. Parašysiu įspūdžius. Tikiuosi, kad jie bus tokie pat geri kaip lietuviškuose ir užšsienio atsiliepimuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2016 12 20, 15:07)
Tylene maciau siame forume, kad labai daznai i Egipta vazinejat... I kuri viesbuti sikart? Ne per salta sausi?

Kodel butent vis griztat i Egipta? Mes pirma kart ten keliausim... Vyras purtosi ir bamba kam as i ana gala sumasciau trenktis biggrin.gif Bet jau praeitu metu keliones ten atsisakiau-sakau siais gal bus ramiau... Vykstam geguzi... Jetus kiek dar laiko laukt biggrin.gif

ne taip ir dažnai. Buvom sausį ir rugpjūtį.smile.gif Dabar vėl sausį skrisim. Šiais kasmet sausio mėn.skrendam, kai pas mus žiema..tai ten pabūnam porą savaičių vasaroje biggrin.gif
O renkamės Egiptą dėl kainos..Tenerifė mums per brangu...
Skrisim vėl į Cleopatrą Makadi, labai patiko mums ten. Prieš tai gal 4 ar 5 metus skrisdavom į Mamlouk viešbutį, bet paskui pabodo, tai atradom Cleopatrą.

Sausio mėn.kai kam yra per šalta smile.gif Būna kokie +25 laipsniai, ir dieną tikrai šilta, bet vakarais jau vėsu. Ir dažnai būna didelis vėjas. Bet prie jūros pasidarom užuovėjas iš gultų ir tada mėgaujamės saule ir šiluma smile.gif Vanduo būna apie 20-22 laipsnius, tai net vasaros metu Baltijos jūra tiek neįšyla smile.gif
Rugjūčio mėn.man labiau patiko. Maniau bus per karšta, bet nieko panašaus (turkijoj tokiu metu neištverčiau). smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2016 12 20, 16:07)
Tylene maciau siame forume, kad labai daznai i Egipta vazinejat... I kuri viesbuti sikart? Ne per salta sausi?

Kodel butent vis griztat i Egipta? Mes pirma kart ten keliausim... Vyras purtosi ir bamba kam as i ana gala sumasciau trenktis biggrin.gif Bet jau praeitu metu keliones ten atsisakiau-sakau siais gal bus ramiau... Vykstam geguzi... Jetus kiek dar laiko laukt biggrin.gif

Ne visi... mirksiukas.gif Mano vyras sakė, nebegrįš nei už ką. 4u.gif Nu, nebent, rimta proga. Draugai juokiasi, kad pradėjom ne nuo to galo: pirma nulėkėm į tikrai gerą Turkijos viešbutį, po pusmečio- į Egiptą. O reikia būtent atvirkščiai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2016 12 21, 07:47)
ne taip ir dažnai. Buvom sausį ir rugpjūtį.smile.gif Dabar vėl sausį skrisim. Šiais kasmet sausio mėn.skrendam, kai pas mus žiema..tai ten pabūnam porą savaičių vasaroje biggrin.gif
O renkamės Egiptą dėl kainos..Tenerifė mums per brangu...
Skrisim vėl į Cleopatrą Makadi, labai patiko mums ten. Prieš tai gal 4 ar 5 metus skrisdavom į Mamlouk viešbutį, bet paskui pabodo, tai atradom Cleopatrą.

Sausio mėn.kai kam yra per šalta smile.gif Būna kokie +25 laipsniai, ir dieną tikrai šilta, bet vakarais jau vėsu. Ir dažnai būna didelis vėjas. Bet prie jūros pasidarom užuovėjas iš gultų ir tada mėgaujamės saule ir šiluma smile.gif Vanduo būna apie 20-22 laipsnius, tai net vasaros metu Baltijos jūra tiek neįšyla smile.gif 
Rugjūčio mėn.man labiau patiko. Maniau bus per karšta, bet nieko panašaus (turkijoj tokiu metu neištverčiau). smile.gif

Man +25 per salta... ax.gif Mes atostogaujam dazniausiai geguzes, spalio menesiais, sausi tik i kokius karibus biggrin.gif As saltinycia baisi, jei jau atostogaut tai minimum prie +30... Bet aisku, jei nuo lt ziemos pabegt norisi, tai ir +25 gerai!
O kodel butent i Tenerife? Juk yra ir kitu vietu? Mes ne lt, tai mums panasios tos kainos visur-aisku, jei i normalesni viesbuti norisi.

QUOTE(prekestolen @ 2016 12 21, 08:32)
Ne visi... mirksiukas.gif  Mano vyras sakė, nebegrįš nei už ką.  4u.gif  Nu, nebent, rimta proga. Draugai juokiasi, kad pradėjom ne nuo to galo: pirma nulėkėm į tikrai gerą Turkijos viešbutį, po pusmečio- į Egiptą. O reikia būtent atvirkščiai.  rolleyes.gif

O kodel vyrui nepatiko? Manes Turkija visai netraukia, nebuvau ten ir nenoriu-na nebent nieko nedaryt ir visa laika geram viesbuti gulet... Bet tada ir normalesne pinigu suma reiktu krapstyt-bet kaip i Turkija-gaila ax.gif

Kaliteja lauksiu jusu ispudziu ir atsiliepimu is viesbucio!
Atsakyti
Mes penktadienį į Hurgadą savaitei keliaujam. pažiūrėjau orus, tai +18, +19 C verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2016 12 21, 11:10)
Man +25 per salta...  ax.gif Mes atostogaujam dazniausiai geguzes, spalio menesiais, sausi tik i kokius karibus biggrin.gif  As saltinycia baisi, jei jau atostogaut tai minimum prie +30... Bet aisku, jei nuo lt ziemos pabegt norisi, tai ir +25 gerai!
O kodel butent i Tenerife? Juk yra ir kitu vietu? Mes ne lt, tai mums panasios tos kainos visur-aisku, jei i normalesni viesbuti norisi.

na aš nežinau kur būtų galima sausio mėn.išlėkti dviem savaitėm, kad būtų šilta, ir kad nereiktų niekuo rūpintis (mes tik ilsėtis skrendam) už 2000 eurų dviem žmonėn.
Aš randu tik į Egiptą tokias kainas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2016 12 21, 12:20)
na aš nežinau kur būtų galima sausio mėn.išlėkti dviem savaitėm, kad būtų šilta, ir kad nereiktų niekuo rūpintis (mes tik ilsėtis skrendam) už 2000 eurų dviem žmonėn.
Aš randu tik į Egiptą tokias kainas... unsure.gif

Nu jo, su sausio menesiu sunkiau, norint gero oro ir i €2000 susitalpint sunku. Gal i Mexika, Kuba kokia? Bet jei tik poilsiui, tiek dauztis toli neapsimoka...
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2016 12 21, 12:10)
O kodel vyrui nepatiko? Manes Turkija visai netraukia, nebuvau ten ir nenoriu-na nebent nieko nedaryt ir visa laika geram viesbuti gulet... Bet tada ir normalesne pinigu suma reiktu krapstyt-bet kaip i Turkija-gaila ax.gif

Labai sunku atsakyti ar įkalbėti- nes sakot "nebuvau ir nenoriu". mirksiukas.gif Aš pvz nebuvau Maldyvuose ir kaip ir nenoriu, nes, mano subjektyvia nuomone, nėra ten ką veikti..kiek galima tuo idilišku vaizdeliu grožėtisi ir fotografuoti..2 sav? Va draugė ten dar dabar yra, tai foto jau nuo 3 dienos kartotis pradėjo... Bet- o gal jei nuvažiuočiau- nuomonė kardinaliai pasikeistų... ax.gif
Tiesiog tikrai galime palyginti Egiptą ir Turkiją- nes buvom ir ten ir ten, ir ne tik viešbučiuose tupėjom. Lakstėm po ekskursijas daugiau nei deginomės. Turkija daug gražesnė, malonesnė ir švaresnė už Egiptą, Egiptas tik savo Raudonosios jūros grožiu ir turiniu lenkia.
Na bet čia Egipto tema, tad neproteguosiu Turkijos, idant negauti barti nuo forumo narių. mirksiukas.gif Daug kam Egiptas labai patinka ir grįžta ten nuolatos, kitiems- Turkija... Smagiausia- kad mes galime ir turime laisvę rinktis.
Mano patarimas: jei tik turit galimybę, važiuokit visur ir į Egiptą ir į Turkiją ir į Maldyvus. Nes kelionės yra Gėris. smile.gif Visos patirtys yra neįkainuojamos ir pinigais neišmatuojamos. mirksiukas.gif

QUOTE(ravesa @ 2016 12 21, 13:36)
Mes penktadienį į Hurgadą savaitei keliaujam. pažiūrėjau orus, tai +18, +19 C verysad.gif

Nenusiminkite, mums irgi rodė tik +20...bet prie baseino tikrai nesušąlome, įdegėme pakankamai, vaikai vandens parke prisitaškė... Ir t. buvo tikrai daugiau nei prognozės rodė. Žinoma, šildomas baseinas tebuvo naudojamas, kiti ištisai tušti buvo. Mano draugė prie jūros deginosi, ten šiek tiek vėjuota.
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2016 12 22, 09:00)
:
Tiesiog tikrai galime palyginti Egiptą ir Turkiją- nes buvom ir ten ir ten, ir ne tik viešbučiuose tupėjom. Lakstėm po ekskursijas daugiau nei deginomės. Turkija daug gražesnė, malonesnė ir švaresnė už Egiptą, Egiptas tik savo Raudonosios jūros grožiu ir turiniu lenkia.
Na bet čia Egipto tema, tad neproteguosiu Turkijos, idant negauti barti nuo forumo narių.  mirksiukas.gif  Daug kam Egiptas labai patinka ir grįžta ten nuolatos, kitiems- Turkija...  Smagiausia- kad mes galime ir turime laisvę rinktis.

na mes sausio mėn važiuojam į Egiptą (nes Turkijoj šalta tokiu metu), o vasaros pradžioj į Turkiją (nes jau būna šilta ir žiauriai geros kainos) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2016 12 21, 11:10)
Man +25 per salta...  ax.gif Mes atostogaujam dazniausiai geguzes, spalio menesiais, sausi tik i kokius karibus biggrin.gif  As saltinycia baisi, jei jau atostogaut tai minimum prie +30... Bet aisku, jei nuo lt ziemos pabegt norisi, tai ir +25 gerai!

Parašysiu, bet tai jau bus vasario pradžia.
Atsakyti
Kaliteja parasykit 4u.gif Mes vaziuojam tik geguzi...
Atsakyti
Grįžom šiąnakt iš Hurgados. Pirmą dieną atvažiavus iš viso buvo šokas visai šeimai- pradedant nuo to, kad oro uoste lagaminą atsiėmėm sulaužytą, pretenziją galėjom rašyti, bet pervežimo tada nebūtų, reiktų patiems taksi važiuoti. Diena pati šalčiausia, vėjas baisus, su striukyte plona šalta, kambarys neparuoštas, rankšluosčių nėra... prie jūsros galėjom keletą dienų būti, bet vėsoka tikrai buvo. Paskui viskas kaip ir susidėliojo- ekskursijos pagelbėjo smile.gif Keistas jausmas, kai stovi gatvėj (Luksore), šalia prabangus automobilis stovi, su asiliuku vežimas važiuoja ir asmenys su automatais šiaip sau vaikšto... Vaikai klausia,ar į autobusą nešaus, nes prieš kiekvieną miestelį ir už jo postai su ginkluota armija/policija... Jei ne istorinės vertybės, nevažiuočiau daugiau niekada į Egiptą- įkyrumas beribis, už kiekvieną menkiausią judesį pinigų reketas. Buvoj Hurgadj Titanic Palace- bendra teritorija su Titanic beach, tai nerekomenduočiau niekam. Nepaisant to, kad viskas įskaičiuota, vaikam pieno kokteiliai mokami, dienos metu tarp pagrindinių valgymų užkandžių mažoka- bulvytės fri ir žuvies piršteliai. Susimokėjom už privalomą Kalėdinę vakarienę po 40 eur/žm, bet atvažiavus sako, jei norit Kalėdinės programos, tai turit užsisakyti alkoholio bent 1 butelį, be to net į vaikų programą nebus galima patekti. Gėrimai apie 100-150 usd butelis...Daug tekę keliaui, bet ši kelionė labiausiai nuvylė.
Atsakyti