Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(Rimuska5005 @ 2016 11 07, 20:06)
Sveiji
Reiktu pagalbos
Pirkau isankstine kelione i Egipta.
Vykti nebegaliu.
Kokias realiai baudas gausiu perparduodama kelione kitiems asmenims? Manau pavyktu nes tarp dabartines keliones kainos ir isankstines pirkimo 300 eur skirtumas.
Turiu keliones draudima taip pat, gal juo geriau naudotis.
Kur galeciau rasti info? Pagelbekite prasau.

Paprasčiausia būtų susisiekt su agente arba skaityt sutartį reikia..
Atsakyti
QUOTE(Rimuska5005 @ 2016 11 07, 20:06)
Sveiji
Reiktu pagalbos
Pirkau isankstine kelione i Egipta.
Vykti nebegaliu.
Kokias realiai baudas gausiu perparduodama kelione kitiems asmenims? Manau pavyktu nes tarp dabartines keliones kainos ir isankstines pirkimo 300 eur skirtumas.
Turiu keliones draudima taip pat, gal juo geriau naudotis.
Kur galeciau rasti info? Pagelbekite prasau.

Kelionės draudimas kiek domėjausi galioja tik labai svarbioms priežastims esant kaip liga, mirtis artimųjų. Negalioja jei pvz darbdavys neišlsidžia atostogų ir pan. Reikia žiūrėt sutartį.
Atsakyti
QUOTE(remenciene @ 2016 11 04, 12:08)
Mes taip pat skrendame lapkričio 22d. į Hurgada :-) viešbutis Cleopatra luxury resort makadi bay.
Gal kas nors galite ka nors pakomentuoti apie ji.

Kiek esu buvusi visokiuose viešbučiuose, tai šitas pats geriausias buvo. Labai tinkamas su mažais vaikais, yra didelis žaidimų namas, kuriame yra atskiras mamos kambarys, kur galima pamaitinti kūdikį ar net jį palikti miegantį lovelėje, didesniems vaikams irgi yra lovos, galima palikti su auklytėm pietų miego. Restorane yra atskira vaikų vieta su mažais stalais ir kėdėm, yra atskiras vaikams meniu.
Viešbutis labai gražiai pasitinka kiekvieną svečią, kambarį mums davė su vaizdu į šildomą baseiną be kyšio. Su vaizdu į jūrą net neverta prašyti, nes visi tokie kambariai bus toliau nuo vienintelio šildomo baseino ir žiemos metu būna užpildytas pagrinde tik tas korpusas, kuris prie šildomo baseino. Man buvo labai patogu, nes mano vyresnėlis beveik neišlipdavo iš šildomo baseino ir aš pro kambario langą visuomet galėdavau jį matyti.
Man dar kas patiko - tai labai gera nemokama sporto salė, nemokamas biliardas, nemokamas internetas tik registratūroje ir pliaže, bet pliaže labai blogas ryšys.
Kai kuriems gali nepatikti pliažas, kadangi prie kranto vanduo iki kelių, o per atoslūgius jo išvis beveik nėra, todėl vienintelis būdas išsimaudyti - eiti ant tilto, bet kas nemoka plaukti, tai dugno ten jau nepasieksit. Bet niekas nedraudžia eiti į šalia esančio viešbučio pliažą ir ten išsimaudyti, tik gultų negalėsit užsiimti. Bet mums tai labai patikdavo ten braidyti, nes dienos metu per atoslūgius ten mėgdavo atplaukti pasišildyti įdomesnė fauna - įvairios plekšnės, rajos, kalmarai, krabai, žvaigzdės ir pan. Tik būtinai pasiimkit kokius nors batus, nes nežinia ant ko užlipti galit.
Dar rekomenduoju nepraleisti nemokamų vakarų a la carte restoranuose - maistas tikrai labai skanus.
O kas liečia animacijos tai nieko negaliu pasakyt - mus ji niekada nedomina, todėl nesekam programų kas ir kada vyksta.
O šiaip kas važiuojat į Makadi Bay regioną, tai labai rekomenduoju nueiti iki Grand Makadi viešbučio tilto. Ten leidžiama eiti visiems, nes tarkim ant Cleopatros tilto negalėsit užlipti iš kitų viešbučių - apsauga nepraleidžia. O prie Grand Makadi tilto yra nerealaus grožio koralai, turbūt patys gražiausi visame Makadi Bay, todėl kas mylit nardymą labai siūlau ten nueiti, kelias atrodo tolimas tarkim nuo Cleopatros, bet nueisit per kokias 30min., o vaizdas tikrai atperka tą sugaištą laiką.
Ir dar, kas mylit nardymą ir norit pamatyti daug įvairių žuvų, nesiūlau rinktis viešbučio pačioje Hurgadoje, nes prie pačios Hurgados krantų labai mažai koralų, galima sakyti jų išvis nėra, palyginus su Makadi Bay, o Makadi Bay nesvarbu jau kokį viešbutį išsirinksit, ten koralų beveik visur yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danni: 08 lapkričio 2016 - 12:22
QUOTE(Fanta1000 @ 2016 11 04, 09:32)
Lapkricio 11d organizuoja protestus, bet nezinia, ar ivyks, ir kas ivyks. Truputi neramu... Bet raminuosi tuo, kad jei ir bus kokie protestai, tai jie bus didziuosiuose miestuose ir viesbuciu nelies...

Mes lapkricio 13d planuojam dviem savaitem i TIA Heights Makadi 5*. Ar yra kas nors buvusiu siame viesbutyje? Gal yra irgi keliaujanciu ten tuo laiku?

Taip pat domina, ar perkate kokias SIM korteles ar pan. del mobilaus interneto Egipte? Kadangi siame viesbutyje mokamas ir prastas, galvoju, kad reiktu pasirupinti kazkokiu kitokiu internetu, kad butu kaip su artimaisiais pabendraut.

Ir dar noreciau suzinoti, ka naudojate fotografavimui po vandeniu? Ar perkat vienkartinius fotoaparatus, ar gal kokius deklus mobiliesiems telefonams?

Povandeninių dėklų galima įsigyti fotofabrikas internetinėje parduotuvėje, ten galima prisitaikyti prie bet kokio veidrodinio ar skaitmeninio fotoaparato.As ten irgi dairausi kokį užsisakyti. Esu pirkusi povandeninį vienkartinį fotika, tai buvo labai labai prastos nuotraukos. Labai norisi įamžinti tą grožį po vandeniu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tigriux: 08 lapkričio 2016 - 13:08
QUOTE(Danni @ 2016 11 08, 12:15)
Kiek esu buvusi visokiuose viešbučiuose, tai šitas pats geriausias buvo. Labai tinkamas su mažais vaikais, yra didelis žaidimų namas, kuriame yra atskiras mamos kambarys, kur galima pamaitinti kūdikį ar net jį palikti miegantį lovelėje, didesniems vaikams irgi yra lovos, galima palikti su auklytėm pietų miego. Restorane yra atskira vaikų vieta su mažais stalais ir kėdėm, yra atskiras vaikams meniu.

smagu, kad ir jums patiko smile.gif man irgi geriausias viešbutis! ir superinis dėmesys klientui smile.gif O kai būsit antrą kartą-tas dėmesys bus dar malonesnis, nes visi prisimena, sveikinasi kaip draugai ir pan. bigsmile.gif ech..noriu atostogų ten wub.gif
Atsakyti
Sveiki

gal kas turi atsiliepimu apie SERENITY FUN CITY ax.gif
kokio oro tiketis kovo gale ?

aciu
Atsakyti
Ka rekomenduotumet is ekskursiju? Kas idomiau Kairas ar Luksoras?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginnntare: 11 lapkričio 2016 - 18:33
QUOTE(ginnntare @ 2016 11 11, 19:31)

Kaire nebuvau, bet kitą kartą vykčiau tik ten. Luksoras tai tiesiog daugybė griuvėsių, na man asmeniškai piramidės atrodo daug labiau vertos pamatyti, iš Luksoro net neprisimenu nei vienos vietos ar pavadinimo, tiesiog niekas neįstrigo smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(ginnntare @ 2016 11 11, 18:31)

Verta pamatyti abu objektus. Man Luksoras paliko didesnį įspūdį, piramidės, deja, neatrodo taip gražiai kaip paveikslėliuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kalitėja: 12 lapkričio 2016 - 21:41
QUOTE(ginnntare @ 2016 11 11, 20:31)

Mes rinkomes Luksora,o draugai Kaira,nes Luksore jau buve,tai sake,kad didesni ispudi paliko Luksoras.Tezu atstovas taip pat rekomendavo pirma vykti i Luksora.Kelione tikrai patiko,aisku tos istorijos neprisiminsi,bet pamatyt tikrai verta.I Luksora paeme 5 ryte,o i Kaira 2val ryte,o gryzome 10 vakaro.
Atsakyti
Sveikos mes gruodzio 10 lekiam su seima i hurgada. Labai bijau kaip su orais? Kas buve gruodi pasidalinkit savo ispudziais, dekui
Atsakyti
Verta turbut pamatyti ir Kaira ir Luksora, taciau per viena kelione ekskursijom apsikrauti nenori, nes abi labai ilgos. O issirinkti viena sunkoka. Pernai skridau su vaiku, tai jis net pramogines ekskursijos-plaukimo laivu su stikliniu dugnu nepernese, pykino visa laika. Tad sikart noris laika isnaudoti optimaliau. smile.gif

P.S. pernai buvom mes gruodzio pradzioj, tai orai pasitaike puikus. Dienomis deginomes. O stai vakarai salti ir labaivejuoti. Tad reiktu puse lagamino plonesniu drabuziu, puse storesniu. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginnntare: 15 lapkričio 2016 - 20:14