QUOTE(remenciene @ 2016 11 04, 12:08)
Mes taip pat skrendame lapkričio 22d. į Hurgada :-) viešbutis Cleopatra luxury resort makadi bay.
Gal kas nors galite ka nors pakomentuoti apie ji.
Kiek esu buvusi visokiuose viešbučiuose, tai šitas pats geriausias buvo. Labai tinkamas su mažais vaikais, yra didelis žaidimų namas, kuriame yra atskiras mamos kambarys, kur galima pamaitinti kūdikį ar net jį palikti miegantį lovelėje, didesniems vaikams irgi yra lovos, galima palikti su auklytėm pietų miego. Restorane yra atskira vaikų vieta su mažais stalais ir kėdėm, yra atskiras vaikams meniu.
Viešbutis labai gražiai pasitinka kiekvieną svečią, kambarį mums davė su vaizdu į šildomą baseiną be kyšio. Su vaizdu į jūrą net neverta prašyti, nes visi tokie kambariai bus toliau nuo vienintelio šildomo baseino ir žiemos metu būna užpildytas pagrinde tik tas korpusas, kuris prie šildomo baseino. Man buvo labai patogu, nes mano vyresnėlis beveik neišlipdavo iš šildomo baseino ir aš pro kambario langą visuomet galėdavau jį matyti.
Man dar kas patiko - tai labai gera nemokama sporto salė, nemokamas biliardas, nemokamas internetas tik registratūroje ir pliaže, bet pliaže labai blogas ryšys.
Kai kuriems gali nepatikti pliažas, kadangi prie kranto vanduo iki kelių, o per atoslūgius jo išvis beveik nėra, todėl vienintelis būdas išsimaudyti - eiti ant tilto, bet kas nemoka plaukti, tai dugno ten jau nepasieksit. Bet niekas nedraudžia eiti į šalia esančio viešbučio pliažą ir ten išsimaudyti, tik gultų negalėsit užsiimti. Bet mums tai labai patikdavo ten braidyti, nes dienos metu per atoslūgius ten mėgdavo atplaukti pasišildyti įdomesnė fauna - įvairios plekšnės, rajos, kalmarai, krabai, žvaigzdės ir pan. Tik būtinai pasiimkit kokius nors batus, nes nežinia ant ko užlipti galit.
Dar rekomenduoju nepraleisti nemokamų vakarų a la carte restoranuose - maistas tikrai labai skanus.
O kas liečia animacijos tai nieko negaliu pasakyt - mus ji niekada nedomina, todėl nesekam programų kas ir kada vyksta.
O šiaip kas važiuojat į Makadi Bay regioną, tai labai rekomenduoju nueiti iki Grand Makadi viešbučio tilto. Ten leidžiama eiti visiems, nes tarkim ant Cleopatros tilto negalėsit užlipti iš kitų viešbučių - apsauga nepraleidžia. O prie Grand Makadi tilto yra nerealaus grožio koralai, turbūt patys gražiausi visame Makadi Bay, todėl kas mylit nardymą labai siūlau ten nueiti, kelias atrodo tolimas tarkim nuo Cleopatros, bet nueisit per kokias 30min., o vaizdas tikrai atperka tą sugaištą laiką.
Ir dar, kas mylit nardymą ir norit pamatyti daug įvairių žuvų, nesiūlau rinktis viešbučio pačioje Hurgadoje, nes prie pačios Hurgados krantų labai mažai koralų, galima sakyti jų išvis nėra, palyginus su Makadi Bay, o Makadi Bay nesvarbu jau kokį viešbutį išsirinksit, ten koralų beveik visur yra.