Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(mimyte85 @ 2016 09 26, 20:21)
Esu buvus aplinkiniuose viesbuciuse aladin ir alibaba. Bet lankemes ir jasmine teritorijoje. Man ten visai patiko 😊

manau Jūs buvote Jasmine Village, nes jis yra šalia Aladin ir Alibaba, o Jasmine palace yra kitas, gan naujas neseniai atidarytas 4u.gif
Atsakyti
Mes pirma karta vykstam i Egipta, skrendam lapkricio vidury, sakykite, koks oras diena, ir koks vakare? ar reikia vakare uzsimesti ka nors? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 27 rugsėjo 2016 - 23:11
QUOTE(laurita99as @ 2016 09 28, 00:11)
Mes pirma karta vykstam i Egipta, skrendam lapkricio vidury, sakykite, koks oras diena, ir koks vakare? ar reikia vakare uzsimesti ka nors? ax.gif  4u.gif

Man praktiskai visad reik, nes padeges kunas ir didelis temperaturos slirtumas tarp dienos ir vakaro, tai noris apsigobti 😊
Atsakyti
QUOTE(mimyte85 @ 2016 09 28, 07:34)
Man praktiskai visad reik, nes padeges kunas ir didelis temperaturos slirtumas tarp dienos ir vakaro, tai noris apsigobti 😊

O tai kiek mazdaug laipsniu buna diena, ir kiek vakare? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2016 09 29, 15:05)
O tai kiek mazdaug laipsniu buna diena, ir kiek vakare? ax.gif

Diena turetu buti apie 25-28,o vakare apie20 tiksliai neimanoma pasakyt,mes buvom lapkricio pradzioj,tai pora vakaru, net megstuko nereikejo,o paskui atveso ir vejas buvo.
Atsakyti
QUOTE(Renaya @ 2016 09 19, 21:36)
aš lapkričio 1 jau grįžtu  tongue.gif

Papildyta:
esu buvusi Prima life resort . Man labai patiko viešbutis ir jo teritorijoje esantis nuostabus rifas. Man svarbiausia, kad negiliai gali prisižiūrėti tokių grožybių  wub.gif  Patiko viešbučio dislokacija.
nors po to forume buvo nekokie atsiliepimai apie šį viešbutį, bet ... jis man tiko ir patiko. Šiemet važiuoju Makady bay (tas pats regionas)  esantį Sunrise Royal Makady. kadangi viskas taip greitai kinta, klausiu, gal kas šiemet buvo jame ?

Butu labai faina jei parasytumete atsiliepima apie Sunrise Royal Makady viesbuti,kai grisit biggrin.gif ,ka reiketu apie ji zinoti ,gal koki patarima duosit ,kokia valiuta geriau atsiskaitineti ,kokias ekskursijas apsimoka imti ir kiek kainuoja , kokia A'la carte restoranu kokybe, blush2.gif
I Makady bay regiona vykstu jau antra karta ,nes ten nuostabus povandeninis pasaulis su grazias koralais ir ivariaspalvem zuvytem thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, papasakokit apie Egiptą ax.gif kažkaip pradėjau žiūrinėtis viešbučius, bet nelabai žinau į ką atkreipti dėmesį ax.gif kada geriausias oras keliauti su mažais vaikais? nesinori kepti prie +40 biggrin.gif bet nesinori ir kad šalta būtų (nors ten turbūt nebūna šalta biggrin.gif )
Atsakyti
Merginos, kada prasideda išankstiniai pardavimai i Egiptą? Norėtume kitų metų lapkritį skristi. Ar jau galima pirkti per Adventure paroda? Dabar pasidairiau - tai kainos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2016 10 01, 16:15)
Merginos, kada prasideda išankstiniai pardavimai i Egiptą? Norėtume kitų metų lapkritį skristi. Ar jau galima pirkti per Adventure paroda? Dabar pasidairiau - tai kainos  blink.gif

Geguzes viduryje
Atsakyti
QUOTE(deimux @ 2016 10 02, 13:44)
Geguzes viduryje

Ačiū 4u.gif kokie populiarūs Hurgados viešbučiai, prie kurių yra koralinių rifų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2016 10 01, 12:58)
Sveikos, papasakokit apie Egiptą  ax.gif kažkaip pradėjau žiūrinėtis viešbučius, bet nelabai žinau į ką atkreipti dėmesį  ax.gif kada geriausias oras keliauti su mažais vaikais? nesinori kepti prie +40 biggrin.gif bet nesinori ir kad šalta būtų (nors ten turbūt nebūna šalta biggrin.gif )

su vaikučiais idealu rugsėjis-spalis ir balandis. Grįžom prieš 2 dienas - oras mūsų mažyliams buvo idealus, šilta jūra (daug šiltesnė nei baseinai), šiltas oras vakare ir ne per karštas dieną
buvo laikai ax.gif kai ir sausį buvo šilta, dabar kuo toliau, tuo labiau žiemos šąla. Netgi tenka kondicionieriais kambarius šildyt. Pernai gruodžio gale lenkaitės su pūkinėm striukėm pliaže sėdėjo.
Šiaip Egipte aktualiau ne oro temperatūra, bet vėjo stiprumas.
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2016 09 25, 21:34)
Kaip smagu skaityti smile.gif mes skrendam į šį viešbutį lapkritį smile.gif  pirmą kart į egiptą, tai manau neprašovėm su viešbučiu. o dėl tų vip kambarių turėsim omeny, skrendam tik suaugusių kompanija smile.gif

Lauksim ir is jusu atsiliepimo kai grisite bigsmile.gif
Atsakyti