Laba diena keliauninkės ir mes susiruošėm į Hurghadą pirmą kartą, planuojam Lapkričio vidury daugiau į antrą pusę. Nusižiūrėjau naują viešbutį, Jasmine palace Hurghada, apie kurį lietuviškų komentarų dar nėra, gal Jūs ką nors girdėjot.
O gal galit ką nors patart, kokį gerą viešbutį pasiūlit. Gretimų viešbučių komentarai neblogi,tai kaip ir vieta supratau nieko. Būsiu dėkinga už bet kokią informaciją
QUOTE(pelytte @ 2016 09 19, 00:46)
Jurina sirdingai dekoju uz toki ishsamu paaishkinima.
Dabar reik tada apsisprest ar cia dabar uzsakyt, ar laukt adventuro.
Dabar reik tada apsisprest ar cia dabar uzsakyt, ar laukt adventuro.
Leiloje buvom pernai lapkriti viskas patiko,o dabar spaliui vel nusipirkom.Prie juros veza autobusiukas,bet tik kelias min reikia pavaziuot,labai netoli.Papludimys nelabai koks,maudytis i Dana beatch teritorija ejom.Viesbutyje vietiniai siulo nardyma,safari.Salia kitas viesbutis su didziuliu akva parku tai buvom nueje,patiko.Jei kas domina klauskit
QUOTE(deimux @ 2016 09 21, 18:18)
Leiloje buvom pernai lapkriti viskas patiko,o dabar spaliui vel nusipirkom.Prie juros veza autobusiukas,bet tik kelias min reikia pavaziuot,labai netoli.Papludimys nelabai koks,maudytis i Dana beatch teritorija ejom.Viesbutyje vietiniai siulo nardyma,safari.Salia kitas viesbutis su didziuliu akva parku tai buvom nueje,patiko.Jei kas domina klauskit
Mes irgi nusipirkom sausi i si viesbuti. Ar yra sildomi baseinai?
QUOTE(mamile @ 2016 09 23, 20:51)
Mes irgi nusipirkom sausi i si viesbuti. Ar yra sildomi baseinai?
Taip yra.
QUOTE(deimux @ 2016 09 23, 23:24)
Taip yra.
Labai neblogi atsiliepimai apie si viesbuti. Ar jums irgi taip patiko, kad griztat vel i ji? Na, kad pajurys nekoks tai cia minusas... Ir kambariu foto labai skirtingos. kaip realiai?
QUOTE(mamile @ 2016 09 24, 13:05)
Labai neblogi atsiliepimai apie si viesbuti. Ar jums irgi taip patiko, kad griztat vel i ji? Na, kad pajurys nekoks tai cia minusas... Ir kambariu foto labai skirtingos. kaip realiai?
Mes kambari gavom gera ir tikrai labai geroj vietoj,bet recepsine uz papildomai 50dol uz 11n siule kambari tokiame kaip kotedze(ten daugiausiai vokieciai gyvena)ir prie tu kotedzu yra sildomas baseinas,bet mes atsisakem,o po to gailejomes,nes prie baseino tik ten eidavom,o prie pagindinio baseino dar vanduo nesildomas buvo.Vaiku baseinas irgi sildomas buvo.Nepasakyciau,kad vau kazkas,bet tikrai patiko ir gryztam i ji vel,nes ir maistas skanus,ir nera to egiptietisko prieskonio,o buvom Caribbean world soma bay,tai man tas prieskonis visur smirdejo.Nemokamai lauko,stalo tenisai,kasdien aiksteje(pacioje teritorijoje) su kupranugariu pavedzioja,kas vakara sou programos,1001 naktis pasirodymai,visai netoli viesbucio yra Senzo molas,kaip musu akropolis,tai ejom pasizvalgyt.Tik nepirkit nieko viesbucio vaistinej,nes kainos keturgubos nei Senzo molo vaistineje,mes patyrem tai.Pamatysit bus tikrai geros atostogos
Labai ačiu už atsakymą.
Gal kas neseniai buvote CLEOPATRA LUXURY RESORT MAKADI BAY?kokie atsiliepimai?
QUOTE(FATMA @ 2016 09 25, 16:25)
Gal kas neseniai buvote CLEOPATRA LUXURY RESORT MAKADI BAY?kokie atsiliepimai?
Aš buvau sausio mėnesį ir rugpjūčio mėnesį šiais metais Man tai tobulas viešbutis. Mes nuvykę ten, susimokėjom papildomai (derėtis reikia) ir gavom apartamentus atskiram viešbutyje toje teritorijoje. (For adults only- vadinasi). Tame viešbutyje yra sky baras, su gražiu vaizdu į jūrą. Lauke yra atskiras baseinas, kuriame gali maudytis tik to viešbutėlio gyventojai, tai žmonių nebūna daug. Yra jakuzzi kieme, yra baras, atskiras restoras, į kurį gali eiti irgi to viešbučio gyventojai.
aišku, gali naudotis ir bendru restoranu, ir barais ir visais baseinais ir pan. Personalas nuostabus, labai dėmesingas, mandagus, neįkyrus. Prie jūros šiek tiek vėjuota, tad labai faina tiems, kas mėgsta vandens sportą (buriuoti ir pan.). Yra gražus rifas, nereikia niekur plaukti su laivais, nes vietoje pakankamai gražu. Maistas labai geras, pasirininkimas nėra didelis, bet maistas labai kokybiškas (jokių problemų neturėjom). Žodžiu mums labai patiko ir ketinam vėl ten skristi sausio mėnesį
QUOTE(Tylene @ 2016 09 25, 21:11)
Aš buvau sausio mėnesį ir rugpjūčio mėnesį šiais metais Man tai tobulas viešbutis. Žodžiu mums labai patiko ir ketinam vėl ten skristi sausio mėnesį
Kaip smagu skaityti mes skrendam į šį viešbutį lapkritį pirmą kart į egiptą, tai manau neprašovėm su viešbučiu. o dėl tų vip kambarių turėsim omeny, skrendam tik suaugusių kompanija
QUOTE(Tylene @ 2016 09 25, 21:11)
Aš buvau sausio mėnesį ir rugpjūčio mėnesį šiais metais Man tai tobulas viešbutis. Mes nuvykę ten, susimokėjom papildomai (derėtis reikia) ir gavom apartamentus atskiram viešbutyje toje teritorijoje. (For adults only- vadinasi). Tame viešbutyje yra sky baras, su gražiu vaizdu į jūrą. Lauke yra atskiras baseinas, kuriame gali maudytis tik to viešbutėlio gyventojai, tai žmonių nebūna daug. Yra jakuzzi kieme, yra baras, atskiras restoras, į kurį gali eiti irgi to viešbučio gyventojai.
aišku, gali naudotis ir bendru restoranu, ir barais ir visais baseinais ir pan. Personalas nuostabus, labai dėmesingas, mandagus, neįkyrus. Prie jūros šiek tiek vėjuota, tad labai faina tiems, kas mėgsta vandens sportą (buriuoti ir pan.). Yra gražus rifas, nereikia niekur plaukti su laivais, nes vietoje pakankamai gražu. Maistas labai geras, pasirininkimas nėra didelis, bet maistas labai kokybiškas (jokių problemų neturėjom). Žodžiu mums labai patiko ir ketinam vėl ten skristi sausio mėnesį
Aciu uz atsakyma
Mes planuojam keliauti su vaikais,tai for adults only atkrenta
QUOTE(Neili @ 2016 09 21, 12:06)
Laba diena keliauninkės ir mes susiruošėm į Hurghadą pirmą kartą, planuojam Lapkričio vidury daugiau į antrą pusę. Nusižiūrėjau naują viešbutį, Jasmine palace Hurghada, apie kurį lietuviškų komentarų dar nėra, gal Jūs ką nors girdėjot.
O gal galit ką nors patart, kokį gerą viešbutį pasiūlit. Gretimų viešbučių komentarai neblogi,tai kaip ir vieta supratau nieko. Būsiu dėkinga už bet kokią informaciją
Esu buvus aplinkiniuose viesbuciuse aladin ir alibaba. Bet lankemes ir jasmine teritorijoje. Man ten visai patiko 😊