Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(pelytte @ 2016 09 18, 12:38)
Sveikos,
as kreipiuos su klausimu, kokie gi tie viesbuciai egipte geri ir geriausi? Nes absoliut nezinau egipto, o siemet sugalvojau kad ziema per shalcius noriu i egipta.

renkuosi tarp tu kuriuos esu kazkur girdejus is draugu kas buve.
1. SUNNY DAYS EL PALACIO HOTEL
2. ALBATROS tinklo viesbuciai,
3. JASMINE PALACE HURGHADA
4. ROYAL AZUR
5. GOLDEN 5 tinklas (sitas mane sudomino savo didziule teritorija, bet kazkaip atsiliepimai nekokie)
6. HILTON LONG BEACH RESORT

Gal kas galetu nukreipt kaip rinktis? tripadvisor ishvis keisti atsiliepimai.

Nepasakėt kas jums svarbu, kokio pobūdžio atostogos. Draugė buvo EL PALACIO tai nepatiko vieta, tai kad toliau nuo veiksmo vietų, o sutemus merginoms už viešbučio teritorijos geriau vienoms nešmirinėti.
Atsakyti
Na va dar siulo leila wa leila, bet jis toli nuo juros.
Siaip vaziuotimem trumpam 4naktys. Tai realiai ko, na koralinio rifo pasnorklint ir viskas. Aisku pliusas butu didesne teritorija, daugiau baseinu.. Ir netoli nuo orouosto.
Na dabar sarashas gaunasi
1. Sunny days el palacio
2. Leila wa leila
3. Hilton long beach
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2016 09 18, 15:00)
Na va dar siulo leila wa leila,  bet jis toli nuo juros.
Siaip vaziuotimem trumpam 4naktys. Tai realiai ko, na koralinio rifo pasnorklint ir viskas. Aisku pliusas butu didesne teritorija, daugiau baseinu.. Ir netoli nuo orouosto.
1. Sunny days el palacio
2. Leila wa leila
3. Hilton long beach

Ne mano atostogų viešbučiai,visiškai kiti kriterijai, nieko negaliu patarti, bet gal atsiras žinančių.

Leila wa leila įsiminė dėl to, kad jame sako geri 1001 nakties pasirodymai, ir iš kitų viešbučių už pinigus veža žiūrėti, o viešbučio svečiams pasirodymai nemokami. Pati nebuvau, tik girdėjau. Išviso apie šį viešbutį girdėjusi gerų atsiliepimų, bet prie kurio viešbučio geresnis koralinis rifas tikrai nežinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2016 09 18, 15:00)
1. Sunny days el palacio
2. Leila wa leila
3. Hilton long beach

Esu labai daug prisiskaičius apie Egipto viešbučius, pati Jūsų išvardintose viešbučiuose nebuvau, bet pakomentuosiu pagal kitų keliautojų ir žinovų atsiliepimus iš kelionių forumo.
Sunny days el palacio jokiais būdais neimkit. Susigadinsit atostogas garantuotai. Nebent esat labai neišrankūs ir užsimerksit dėl visų trūkumų. Pasnorkelinti ištiesu galima.
Leila geras pasirinkimas, bet rifo kiek pamenu nėra. Iki jūros veža autobusiukas.
Hilton long beach irgi neįpatingai blogas, bet ir nėra geras pasirinkimas. Pati kažkaip žiūrėjau jį, bet taip ir nenuvažiavom. Paskutiniai atsiliepimai labai skiriasi, vieni stipriai nepatenkinti, kiti giria. Dabar į jį pati nevažiuočiau.
Golden5 dar blogesnis pasirinkimas nei Sunny days. Vienas iš prasčiausių tinklų.

Fort arabesque labai geras, bet žiūrėkit kainas. Rifas yra.
Prima life makadi- galima pasnorkelinti, yra trūkumų, bet viešbutis neblogas.

Arba imkit Leila, o snorkelinti važiuokit su ekskusijom ar laivuku.
Iš pigių geras rifas Zahabia village. Bet reikia skaityti kaip dabar tas viešbutis laikosi, ar veikia apskritai. Ar bus galima snorkelinti dėl vėjo žiemą.
Apskritai reikia domėtis kuriuose viešbučiuose galėsit snorkelinti žiemą. Dėl vėjo ne visur galėsit, nors ir rifas bus.
Atsakyti
Sveiki,

Gal kam tekę apsistoti Hurgados viešbutyje Elysees Hotel 3*? Norime dvi draugės vykti atostogų ir ten atšvęsti Naujuosius metus. Įdomu ar svarstome apie gerą variantą g.gif Aktualiausia, kad būtų netoliese saugios ir smagios vietos pasilinksminimui, paplūdimys šalia ir bent pakenčiamas maistas smile.gif Ar sausio pradžioje realu mėgautis saule, degintis? Ačiū!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 18 rugsėjo 2016 - 18:33
o gal kasnors pakomentuotumėt Pickalbatros Dana Beach Resort? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tatuum @ 2016 09 18, 20:40)
o gal kasnors pakomentuotumėt Pickalbatros Dana Beach Resort?  4u.gif

Sis viesbutis buvo musu kandidatas kelionei i Egipta ,bet pasirinkome viesbuti kur yra koraliniu rifu. Man patika didele teritorija,bet si mane gasdino,Dana teritorija užima 181.000 m² plotą. Siap atsiliepimai tikrai geri apie si viesbuti.
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2016 09 18, 18:49)
Iš pigių geras rifas Zahabia village. Bet reikia skaityti kaip dabar tas viešbutis laikosi, ar veikia apskritai. Ar bus galima snorkelinti dėl vėjo žiemą.
Apskritai reikia domėtis kuriuose viešbučiuose galėsit snorkelinti žiemą. Dėl vėjo ne visur galėsit, nors ir rifas bus.

Zahabia prie to paties rifo kaip ir Sunny days, bet paties viesbucio nerekomenduoju. Itin kuklus, kambariai kiseniniai, teritorija mazyte, drauge nuo maisto viduriavo.
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2016 09 18, 17:49)

Leila geras pasirinkimas, bet rifo kiek pamenu nėra. Iki jūros veža autobusiukas.

Fort arabesque  labai geras, bet žiūrėkit kainas. Rifas yra.

Arba imkit Leila, o snorkelinti važiuokit su ekskusijom ar laivuku.

Jurina sirdingai dekoju uz toki ishsamu paaishkinima.
Dabar reik tada apsisprest ar cia dabar uzsakyt, ar laukt adventuro.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 09 18, 20:42)
Zahabia prie to paties rifo kaip ir Sunny days, bet paties viesbucio nerekomenduoju. Itin kuklus, kambariai kiseniniai, teritorija mazyte, drauge nuo maisto viduriavo.

Šalia to paties rifo dar yra ir Arabia (bendra teritorija su Arabella) - jei finansai tenkina, tai tikrai nenusivilsit. Vokiška tvarka, puikus maistas, koralai.
Jei lygint Zahabia su Sunny Days, tai pastarasis žymiai geresnis
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2016 09 18, 14:00)
1. Sunny days el palacio
2. Leila wa leila
3. Hilton long beach

man labai patiko Cleopatra luxury resort makadi bay smile.gif gražus koralinis rifas, ne vienas baseinas (tiesa, žiemos metu šildomas tik vienas), didelė graži teritorija. Jei ten vietoje susimokėsit po kelis eurus už parą, gausit vietas atskiram pastate-ten kieme jakuzzi, baras, atskiras restoranas smile.gif Labai malonus personalas, dėmesys klientui. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriux @ 2016 09 17, 18:59)
Mes lapkriti keliausim i si viesbuti  thumbup.gif . Skaiciau daug  ivairiu tautu atsiliepimu ir visi gan geri ,todel ir pasirinkome si viesbuti  cool.gif

aš lapkričio 1 jau grįžtu tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(Jurina @ 2016 09 18, 17:49)

Fort arabesque  labai geras, bet žiūrėkit kainas. Rifas yra.

esu buvusi Prima life resort . Man labai patiko viešbutis ir jo teritorijoje esantis nuostabus rifas. Man svarbiausia, kad negiliai gali prisižiūrėti tokių grožybių wub.gif Patiko viešbučio dislokacija.
nors po to forume buvo nekokie atsiliepimai apie šį viešbutį, bet ... jis man tiko ir patiko. Šiemet važiuoju Makady bay (tas pats regionas) esantį Sunrise Royal Makady. kadangi viskas taip greitai kinta, klausiu, gal kas šiemet buvo jame ?
Atsakyti