Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(greisita @ 2016 08 24, 09:22)
Mes taip pat planuojam į Egiptą, nes Turkijoj vis tik nesibaigia sprogdinimai...Bet kainos spaliui tai gąsdina kol kas. Už kiek jūs maždaug skrendat?

2suaug 10n -10.29 su vizom ir agentes nuolaida 1200
Atsakyti
QUOTE(deimux @ 2016 08 25, 13:52)
2suaug 10n -10.29 su vizom ir agentes nuolaida 1200

Nu nėra pigu g.gif Tai jaučiu reikia pas konkrečią agentę tartis. Bet anksčiau tikrai matydavau ir 350 ir 400 žmogui su AI . O žiniasklaida leidžia straipsnius, kurie turėtų paskatinti kainų kritimą :
http://www.delfi.lt/...i.d?id=72134328

Atsakyti
[quote=greisita,2016 08 25, 19:49]
Nu nėra pigu :g: Tai jaučiu reikia pas konkrečią agentę tartis. Bet anksčiau tikrai matydavau ir 350 ir 400 žmogui su AI . O žiniasklaida leidžia straipsnius, kurie turėtų paskatinti kainų kritimą :
http://www.delfi.lt/...i.d?id=72134328
[/quote Pasitaiko ir uz 400 eu,bet dabar tokiu kainu nelabai,nebent agenturoje, uz jusu nurodyta suma, kazkiek viesbuciu tikrai pasiulys
Atsakyti
QUOTE(greisita @ 2016 08 24, 07:22)
Mes taip pat planuojam į Egiptą, nes Turkijoj vis tik nesibaigia sprogdinimai...Bet kainos spaliui tai gąsdina kol kas. Už kiek jūs maždaug skrendat?

mums dviems suaugusiems, 7 naktys, su UAI kainavo 1320 eur (su gerom vietom lėktuve ir maistu - 1400 eur).
Kai tuo tarpu į Turkiją gegužės mėn.skridom dviese 7 naktim su UAI už 430 eurų :D
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2016 08 30, 09:03)
mums dviems suaugusiems, 7 naktys, su UAI kainavo 1320 eur (su gerom vietom lėktuve ir maistu - 1400 eur).
Kai tuo tarpu į Turkiją gegužės mėn.skridom dviese 7 naktim su UAI už 430 eurų :D

o siaubas kokios kainos, mums Malaizija pigiau kainavo.
Ar tikrai verta tokius pinigus mokėt, kad daug ir skaniai paėst?
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2016 08 30, 08:22)

Nu matot, faktas, kad savaitę neėdęs nebūsi popc1.gif O kai skrendi su didele šeima 6 asm. tai po kabakus ištaškysi antrątiek, prie puodų irgi ne poilsis. Ne to skrendam. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(greisita @ 2016 08 30, 10:15)
Nu matot, faktas, kad savaitę neėdęs nebūsi popc1.gif O kai skrendi su didele šeima 6 asm. tai po kabakus ištaškysi antrątiek, prie puodų irgi ne poilsis. Ne to skrendam.  4u.gif

ne apie tai kalba, rašė kad pirko 2 suaugusiems su maitinimu UAI + maistas lėktuve, kai skrydis 4 val.
Su vaikais kita situacija, nes jiems reikia tai ledų, tai atsigert, tai sulčių su pyragėliu... tada verta AI
Gal tik aš asmeniškai prieš AI nusistačius, kiekvienas renkasi kas jam arčiau širdies. Vienam pamatyt kuo daugiau egzotikos, kitam patogiai sočiai pagulėt prie baseino ...
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2016 08 30, 08:22)

tai kad valgėm labai nedaug :) svarbiausia švarus, tvarkingas viešbutis, saulė, jūra, baseinai :)
Lėktuve valgau, nes kitaip mane pykina. Nė dėl to, kad prisiėst :D

Papildyta:
QUOTE(Garmina @ 2016 08 30, 10:14)
ne apie tai kalba, rašė kad pirko 2 suaugusiems su maitinimu UAI + maistas lėktuve, kai skrydis 4 val.
Su vaikais kita situacija, nes jiems reikia tai ledų, tai atsigert, tai sulčių su pyragėliu... tada verta AI
Gal tik aš asmeniškai prieš AI nusistačius, kiekvienas renkasi kas jam arčiau širdies. Vienam pamatyt kuo daugiau egzotikos, kitam patogiai sočiai pagulėt prie baseino ...

be to, skrendant į Turkiją ar Egiptą- neturiu jokio nori blaškytis po miestą (man tai atrodo nesaugu).
Ir man atrodo, jums labai reikia atostogų ;) - nes taip pykti neaišku dėl ko..nėra normalu 4u.gif
Atsakyti
gal kas šiemet buvot Sunrise Select Royal Makadi Resort ?
kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Renaya @ 2016 09 12, 22:46)
gal kas šiemet buvot Sunrise Select Royal Makadi Resort ?
kokie atsiliepimai?

Mes lapkriti keliausim i si viesbuti thumbup.gif . Skaiciau daug ivairiu tautu atsiliepimu ir visi gan geri ,todel ir pasirinkome si viesbuti cool.gif
Atsakyti
Sveikos,
as kreipiuos su klausimu, kokie gi tie viesbuciai egipte geri ir geriausi? Nes absoliut nezinau egipto, o siemet sugalvojau kad ziema per shalcius noriu i egipta.

renkuosi tarp tu kuriuos esu kazkur girdejus is draugu kas buve.
1. SUNNY DAYS EL PALACIO HOTEL
2. ALBATROS tinklo viesbuciai,
3. JASMINE PALACE HURGHADA
4. ROYAL AZUR
5. GOLDEN 5 tinklas (sitas mane sudomino savo didziule teritorija, bet kazkaip atsiliepimai nekokie)
6. HILTON LONG BEACH RESORT

Gal kas galetu nukreipt kaip rinktis? tripadvisor ishvis keisti atsiliepimai.
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2016 09 18, 12:38)
Sveikos,
as kreipiuos su klausimu, kokie gi tie viesbuciai egipte geri ir geriausi? Nes absoliut nezinau egipto, o siemet sugalvojau kad ziema per shalcius noriu i egipta.

renkuosi tarp tu kuriuos esu kazkur girdejus is draugu kas buve.
1. SUNNY DAYS EL PALACIO HOTEL
2. ALBATROS tinklo viesbuciai,
3. JASMINE PALACE HURGHADA
4. ROYAL AZUR
5. GOLDEN 5 tinklas (sitas mane sudomino savo didziule teritorija, bet kazkaip atsiliepimai nekokie)
6. HILTON LONG BEACH RESORT

Gal kas galetu nukreipt kaip rinktis? tripadvisor ishvis keisti atsiliepimai.

Pirmojo pliusas, kad salia koralinio rifo, kuri gyre patyre snorklintojai.
Atsakyti