Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

Niekada nesėsti i taksi pries tai nesusitarus kainos ir naglai tartis. Ir niekada nesakyti kad esi pirma kart Egipte na tada prasidės kainu kelimai, vezimai tiesiai per aplinkui biggrin.gif
Oi prisimenu pirma karta ant gatves pasigavom taksi , gyvenom 14km nuo centro, iskart susitarem kaina (kaina pasake Samiras kokia turetu but nuo musu viesbucio), teko ilgai pasideret del jos smile.gif na bet ka jau atsisedom vaziuojam ir aisku taksistas klausia, kur tiksli vieta , mums reikejo prie Senojo Macdonaldo, jis dar paklause ar pirma kart ,aisku mes pasisakem, o jis sako tai mes pro nauja Macdonalda pravaziuosim, na ka mes zinom sakom gerai...na ir praveze kai atvykomi vieta liepe moket dvigubai, mat jis mums ekskursia tipo dare, parode kurr naujas macdonaldas stovi biggrin.gif gerai kad Samiras pasitiko, tai sumokejom kiek taremes ir viskas.
Uztat dabar kai vaziuojam pries sedant i taksi isijungem naglus veidus , praitais metais su tokiais rusais susipainom ir pasiulem miesta parodyt, tai kai jie pamate taksi vairavimo manieras ir siurpinima bei kainu kelima ir nagluma, sedejo sokiruoti ir netare nei zodzio biggrin.gif tada pagalvojau kaip lengva atpazinti jiems pirmakarcius
Atsakyti
Grįžom iš Egipto smile30x30.png nu ką galiu pasakyti- oras tokiu metu man labai tiko biggrin30x30.png ir visai ne per karšta smile30x30.png vanduo šiltas, oras šiltas- viskas tiesiog puiku! Eilę metų skrisdavom sausio mėnesį, bet dabar labiau norėsiu vasarą smile30x30.png
Beje, skridom atgal naktį-tai small planet visus vaišino karštais patiekalais ir gėrimais.(o mes buvom iš anksto užsisakę maisto smile30x30.png )
Atsakyti
Sveiki, ar yra dabar planuojančių skristi į Egiptą, renkuosi kelionę bet dvejoju ar Egiptas ar Turkija.
Atsakyti
QUOTE(poniav @ 2016 08 10, 13:14)
Sveiki, ar yra dabar planuojančių skristi į Egiptą, renkuosi kelionę bet dvejoju ar Egiptas ar Turkija.

Vasaros metu man Egiptas geriau smile30x30.png Turkijoj drėgnas oras, tai ten ir 38 laipsniai yra per daug man smile30x30.png man ten per karšta..o va Egipte thumbup2.png smile30x30.png
Atsakyti
Sveikos ,keliautojos. Aš su klausimu-nuo kada iki kada Egipte sezonas?
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 08 23, 14:50)

visada
tik nuo birželio iki rugsėjo bus labai karšta, jei nesate karščio mėgėjai
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2016 08 23, 15:45)
visada
tik nuo birželio iki rugsėjo bus labai karšta, jei nesate karščio mėgėjai

Tada kitaip paklausiu 😊 tarkim su vaikais kada geriau skristi? Gruodį,ar kokį vasarį? Kažkaip,pvz,su Turkija man viskas aišku bigsmile.png ,o Egipte nebuvę...tai galvoju,gal jau laikas ir ten pabandyti? smile30x30.png O kaip viešbutis Albatros White Beach Resort ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvačiukas: 23 rugpjūčio 2016 - 16:48
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 08 23, 17:47)
Tada kitaip paklausiu 😊 tarkim su vaikais kada geriau skristi?  Gruodį,ar kokį vasarį? Kažkaip,pvz,su Turkija man viskas aišku bigsmile.png ,o Egipte nebuvę...tai galvoju,gal jau laikas ir ten pabandyti?  smile30x30.png  O kaip viešbutis Albatros White Beach Resort ?

Gruodzio vidury Hurgadoj man jau buvo saltoka, nuo 14val pliaze saltas vejas, nebepagulesi...
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 08 23, 19:00)
Gruodzio vidury Hurgadoj man jau buvo saltoka, nuo 14val pliaze saltas vejas, nebepagulesi...

Ačiū. Būtent apie tai ir mąstau...noriu saulės ir jūros visą dieną wub30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 08 23, 17:47)
Tada kitaip paklausiu 😊 tarkim su vaikais kada geriau skristi?  Gruodį,ar kokį vasarį? Kažkaip,pvz,su Turkija man viskas aišku bigsmile.png ,o Egipte nebuvę...tai galvoju,gal jau laikas ir ten pabandyti?  smile30x30.png  O kaip viešbutis Albatros White Beach Resort ?

su vaikai idealu rugsėjo pabaiga - spalis ir kovo pabaiga-balandis
Atsakyti
Mes taip pat planuojam į Egiptą, nes Turkijoj vis tik nesibaigia sprogdinimai...Bet kainos spaliui tai gąsdina kol kas. Už kiek jūs maždaug skrendat?
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 08 23, 13:50)

buvom rugpjūtį- man labai patiko, nors bijojau, kad bus labai karšta. :) Oras sausas, tai tas karštis nesijaučia. Jūra šilta, baseinai šilti, oras šiltas- viskas tiesiog puiku. Žymiai geriau nei tokiu pat metu Turkijoj.
Atsakyti