Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

Kazin spali labai karsta dar. Nes esu buvus dazniausuai gruodi-vasari. Greiciau butu ziemos ispardavimai. ☺
Atsakyti
QUOTE(mimyte85 @ 2016 05 15, 18:05)
Kazin spali labai karsta dar. Nes esu buvus dazniausuai gruodi-vasari. Greiciau butu ziemos ispardavimai. ☺

normaliai spali smile.gif mes dabar vel pirksim spali , man jis geriau nei pavasari
Atsakyti
Na jau yra Novaturo kainos žiemos sezonui smile.gif Galite bėgti žiūrėti , šiais metais - Hurgada ir Mars alamas
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2016 05 16, 11:39)
Na jau yra Novaturo kainos žiemos sezonui smile.gif Galite bėgti žiūrėti , šiais metais - Hurgada ir Mars alamas

Bet kainos blink.gif pernai pigiau buvo g.gif ir nuolaidos buvo,o dabar nerodo nuolaidu g.gif
Atsakyti
kosmines kainos siemet ispardavimo doh.gif nieko gero nera
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 05 16, 13:53)
kosmines kainos siemet ispardavimo  doh.gif  nieko gero nera

tiek per novatura,tiek per teztour kainos kosmines verysad.gif
Atsakyti
Na tada važiuokite į Izraelį arba Jordaniją smile.gif Bilietai į ten po 100 eur, tiesa Izraelio viešbučiai brangesni smile.gif Beje, o kokia Jums tinkama kaina yra ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2016 05 16, 14:31)
Na tada važiuokite į Izraelį arba Jordaniją smile.gif Bilietai į ten po 100 eur, tiesa Izraelio viešbučiai brangesni smile.gif  Beje, o kokia Jums tinkama kaina yra ? smile.gif

Kaip smaikstu!!!!
Atsakyti
Taigi taigi.... kainytes isivaizdavau truputeli mazesnes busiant biggrin.gif lauksime geresniu kainu,visada pirkdavau labai is anksto,bet turbut bandysiu kaip paskutine minute gaudyt smile.gif
Atsakyti
Greitai pasitikrinau išankstinius, tai mano pernai pasirinktas viešbutis Pickalbatros Dana Beach Resort, į kurį buvau pirkus 2016 sausio pabaigoje, bet kelionė buvo atšaukta, 2017 tam pačiam laikui "Novature" nepabrango. Bandysiu vėl pirkti 4u.gif
Atsakyti
I turkija kainos pakrito, o cia net nepanasu ☺
Atsakyti
Ar esate kas pirkę keliones Akropoliuose esančiose agentūrose per "Jamam". Šį šeštadienį Klaipėdos Akropolį bus. Ar verta ten veržtis, kokios nuolaidos būdavo taikomos? g.gif
Atsakyti