Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(pal_mė @ 2016 05 05, 13:23)
o kada juos turėtų paleisti ir per kur sekate, jei ne paslaptis ax.gif Ačiū 4u.gif
aš pvz. per čia kartais pasižiūriu, bet kainos aukštos..:
http://www.tez-tour.com/lt/vilnius/

pvz.Turkiją per čia labai patogu pirkti :
www.ecotravel.lt

Pagal ankstesnius metus žiūrint, tai kitą savaitę turėtų paleisti smile.gif kiekvieną dieną novaturo puslapį tikronu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,
skrendam į Egiptą gegužės 30 d. pirmą kartą pasirinkom tokį laiką, nes dažniausiai ziemą ten lekiam. Tai dabar pradėjau galvoti, kad kepsim ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cuoliukė @ 2016 05 06, 18:30)
Sveikutės,
skrendam į Egiptą gegužės 30 d. pirmą kartą pasirinkom tokį laiką, nes dažniausiai ziemą ten lekiam. Tai dabar pradėjau galvoti, kad kepsim ten smile.gif

Mes esam buvę gegužės gale, kepėm, rudenį man daug geriau
Atsakyti
QUOTE(cuoliukė @ 2016 05 06, 20:30)
Sveikutės,

pažiūrėjau orų istoriją, birželio pradžioje temperatūra svyruoja 35- 47 . nesušalsit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2016 05 09, 11:15)
pažiūrėjau orų istoriją, birželio pradžioje temperatūra svyruoja 35- 47  . nesušalsit  lotuliukas.gif

Vaje vaje:) o dar dviem savaitem vaziuojam
Atsakyti
QUOTE(cuoliukė @ 2016 05 09, 19:51)
Vaje vaje:) o dar dviem savaitem vaziuojam

buvom du kartus per jonines viskas normaliai ,siemet irgi busim
Atsakyti
Pirmą kartą ir aš su drauge lankysimės Hurgadoje. Iškeliausim gegužės 23 dieną, 7 naktim, apsistosime viešbutyje "ALBATROS AQUA VISTA RESORT & SPA 4*". Paaiškėjo, jog rudenį ten buvo ir mano kolegė, tik kitame viešbutyje. Ji papasakojo, jog ten yra vienoje vietoje trys viešbčiai, bet jie sudaro kaip ir vieną kompleksą. Nesvarbu kuriame viešbutyje apsistoji, gali eiti į kitus du, gali eiti į visas programas, gali net pietauti, vaišintis kokteiliais kituose viešbučiuose. Ji vyko su 12 metų mergaite, pirko viešbutį su kalneliais, mokėjo už tą viešbutį daugiau nei mes visu šimtu eurų vienam žmogui, bet žinant kaip ten yra, tai galima apsistoti mūsų pirktame viešbutyje, o eiti maudytis ir nuo kalnelių čiuožti į kitą viešbutį, taip galimybė atsiranda pinigėlių sutaupymui.
Nors būsime Egipte pirmą kartą, bet į Piramides nusprendėme nevykti, iš daug esu girdėjusi, kad nelabai ir apsimoka. Žiūrėjau į orus, tą savaitę +38, +39 šilumos smile.gif kepsim smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Gal netyčia kuri atimiausiu metu planuojate važiuojate į HiltonResort 5* viešbutį.
Atsakyti
Grįžom ką tik iš Egipto ir dar norisi smile.gif Labai geros kainos dviems savaitėms, žiūriu ir bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2016 05 10, 09:16)
Pirmą kartą ir aš su drauge lankysimės Hurgadoje. Iškeliausim gegužės 23 dieną, 7 naktim, apsistosime viešbutyje "ALBATROS AQUA VISTA RESORT & SPA 4*". Paaiškėjo, jog rudenį ten buvo ir mano kolegė, tik kitame viešbutyje. Ji papasakojo, jog ten yra vienoje vietoje trys viešbčiai, bet jie sudaro kaip ir vieną kompleksą. Nesvarbu kuriame viešbutyje apsistoji, gali eiti į kitus du, gali eiti į visas programas, gali net pietauti, vaišintis kokteiliais kituose viešbučiuose. Ji vyko su 12 metų mergaite, pirko viešbutį su kalneliais, mokėjo už tą viešbutį daugiau nei mes visu šimtu eurų vienam žmogui, bet žinant kaip ten yra, tai galima apsistoti mūsų pirktame viešbutyje, o eiti maudytis ir nuo kalnelių čiuožti į kitą viešbutį, taip galimybė atsiranda pinigėlių sutaupymui.
Nors būsime Egipte pirmą kartą, bet į Piramides nusprendėme nevykti, iš daug esu girdėjusi, kad nelabai ir apsimoka. Žiūrėjau į orus, tą savaitę +38, +39 šilumos smile.gif kepsim smile.gif

nė trupučio nesigailiu, kad važiavau į Kairą piramides schmoll.gif gailiuosi, kad į piramidžių vidų nėjom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2016 05 11, 10:38)
nė trupučio nesigailiu, kad važiavau į Kairą piramides  schmoll.gif gailiuosi, kad į piramidžių vidų nėjom  doh.gif

o gal galite pasakyti kokia kaina į piramides? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linusik @ 2016 05 11, 07:39)
Sveikos merginos,

Gal netyčia kuri atimiausiu metu planuojate važiuojate į HiltonResort 5* viešbutį.

mes buvome 2015 m. lapkričio mėnesį. Labiausiai patiko smėlio paplūdimys, ir normalus įėjimas į jūra. Vakarai buvo liūdnoki, nes animacija buvo silpnoka. Maistas mano nuomone buvo įvairus ir skanus, o ir aptarnavimas palyginti neblogas. Šis viešbutis labiau pritaikytas ramiam šeimyniniam poilsiui.

Gal kas buvote viešbutyje Makadi Bey - Royal Azur 5?
Atsakyti