Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

Na ir aš pasidalinsiu įspūdžiais.Grįžom 27 vasario,buvom Makadi Bėjuj viešbutis Serenity 5*.Nuostabi teritorija,marokietiško stiliaus viešbutis,maudytis nuo tiltelio ir iš karto rifas,fantastika.Teritorijoj šildomas baseinas,su jūros vandeniu,maistas geras,daug vaisių.Personalas mandagus,paslaugus.Rusų nėra,todėl ramiau,nes nesišlaisto prilakę,nerėkauja.Buvo baltarusiai,ukrainiečiai kelios kompanijos,latviai,lenkai,anglai,suomiai ir užvežė kiniečių.Pas juos buvo naujų metų atostogos,tai plūdo kaip skėriai,keitėsi dažnai,nes jie važiavo per viešbučius ir į pažintines keliones.Daug viešbučių tuščių,šalia buvo Serenity kids,nuostabus viešbutis šeimoms su vaikais,kaip mažas disneilendas,visiškai tuščias.Žodžiu pailsėjom puikiai,išskrendant labai griežta kontrolė,ko anksčiau tikrai nebuvo.Viza 25 eurai.Lėktuvas buvo pilnas,lietuvių 10 liko mūsų viešbutyje,kiti pasiskirstė kitur,gidai Tezturo vietiniai,bet labai malonūs,paslaugūs.
Atsakyti
apie šį viešbuti labai dviprasmiškai atsiliepia pliusus duoda tik didelei ir gražiai teritorijai ir dideliems kambariams , ai dar vestibiulis atitinka 5 žvaigždutes, bet daugiau visa kita peikia smile.gif Praitais metais buvo mano svarstytinu viešbučių sąraše smile.gif Šiuo metu sąraše tik 2 tai Sunrise Select Royal Makadi Resort ir Sindbad club aqva hotel
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 04 01, 08:11)
apie šį viešbuti labai dviprasmiškai atsiliepia pliusus duoda tik didelei ir gražiai teritorijai ir dideliems kambariams , ai dar vestibiulis atitinka 5 žvaigždutes, bet daugiau visa kita peikia smile.gif Praitais metais buvo mano svarstytinu viešbučių sąraše smile.gif Šiuo metu sąraše tik 2 tai Sunrise Select Royal Makadi Resort ir Sindbad club aqva hotel

Na prieš važiuodama į keliones ir aš pasiskaitau atsiliepimus ir ne tik lietuvių turistų smile.gif ,bet jie nevisada atitinka tikrovę.Gal sakyčiau,užsieniečiai į viską žiūri paprasčiau,bet čia mano nuomonė smile.gif .Mūsų vieni pakeleiviai buvo tolimesniam viešbutyje Kleopatra,tai sakė dar viskas fainiau negu Serenity čia kiek žmonių,tiek nuomonių.Ir dar,man kažkaip niekada nepasitaikė,kad skambintų viešbučio personalas ir klaustų ar viskas gerai:aptarnavimas,maistas,aplinka.Gal,kad turistų mažai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,ar skrisdamos i egipta viza perkate jau atskridus ar pries kelione? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Greta90 @ 2016 04 04, 19:01)
Sveikos,ar skrisdamos i egipta viza perkate jau atskridus ar pries kelione? ax.gif

Iškart apsimoki pirgkdamas kelionę, tik su tez tour vln oro uoste užsidedi pries kelionę, su novaturu nuskridus ten oro uoste gauni
Papildyta:
QUOTE(Spyglė @ 2016 04 03, 17:08)
Na prieš važiuodama į keliones ir aš pasiskaitau atsiliepimus ir ne tik lietuvių turistų smile.gif ,bet jie nevisada atitinka tikrovę.Gal sakyčiau,užsieniečiai į viską žiūri paprasčiau,bet čia mano nuomonė smile.gif .Mūsų vieni pakeleiviai buvo tolimesniam viešbutyje Kleopatra,tai sakė dar viskas fainiau negu Serenity čia kiek žmonių,tiek nuomonių.Ir dar,man kažkaip niekada nepasitaikė,kad skambintų viešbučio personalas ir klaustų ar viskas gerai:aptarnavimas,maistas,aplinka.Gal,kad turistų mažai biggrin.gif

Mes kai huvom Sindbad viešbutyje, tai jų atstovė klausė ar viskas gerai, kas patinka ka reikėtų pakeisti kaip maistas personalas ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataka26: 04 balandžio 2016 - 22:01
[quote=ataka26,2016 04 04, 23:03]
Iškart apsimoki pirgkdamas kelionę, tik su tez tour vln oro uoste užsidedi pries kelionę, su novaturu nuskridus ten oro uoste gauni
Papildyta:

Aciu..dar vienas klausimas ax.gif mes skrisime i hurgada kokiu transportu geriausia butu nusigauti iki piramidziu? Nes skaiciau,kad ir autobusu ir net lektuvu... g.gif
Atsakyti
[quote=Greta90,2016 04 04, 21:57]
[quote=ataka26,2016 04 04, 23:03]
Papildyta:

Aciu..dar vienas klausimas ax.gif mes skrisime i hurgada kokiu transportu geriausia butu nusigauti iki piramidziu? Nes skaiciau,kad ir autobusu ir net lektuvu... g.gif
[/quote]
tik perkant ekskursiją , tai saugiausias būas smile.gif kitaip nežinau ar įmanoma smile.gif gal ir yra galimybė nuomotis transportą, bet jų vairavimo specifika tokia savotiška, viskas vyksta garsiniu signalu ir mirksėjimas šviesomis, o ir labai daug užkardų keliuose yra ir saugumo postų, tad nežinau kaip ten viskas būtų.
Atsakyti
Tai kaip ten Egiptas laikos? Ar yra turistu ar tuscia? Manau jau tikrai turetu but grizusiu ☺
Atsakyti
Sveiki, tik vakar grįžom iš Hurgados. Oras pasitaikė tiesiog fantastiškas, kaip balandžio mėnesiui smile.gif labai šilta dienomis 34, vanduo 23. jokio vėjo per savaitę-nereikėjo nei švarkelių, nei nieko. Net vietiniai sakė, kad jau vasara prasidėjo. Tiesa, viena diena buvo apsiniaukusi blink.gif ir iš ryto lijo 3 kartus po 3 lašus blink.gif nu mums buvo beveik atrakcija, tuo metu maudemės.
Viešbutis gal 50 proc. užpildytas, mieste turistų irgi ne per daugiausiai, bet šiaip ramu ir saugu.
Buvome ir Šeratone ir senam mieste, pasisedėjom vietinėse kavinukese, skaniai pavalgėm ir atsigėrėm-viskas ramu.Pardavėjai liūdni,nesikabinėja-laukia rusų, kainas nuleidžia sunkiai.
Oro uoste tikrai stipriai tikrina, nesiūlau vežti jokių koralų ir kriauklių (žinau, kad visi mėgsta parsivežti, nepaisant draudimo), nes taip rimtai papurto thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

noriu paklausti apie Royal azur viesbuti, gal kuri buvote? kokie butu atsiliepimai?
Atsakyti
Aš tai laukiu kada paleis žiemos išpardavimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 05 04, 19:25)
Aš tai laukiu kada paleis žiemos išpardavimus smile.gif

o kada juos turėtų paleisti ir per kur sekate, jei ne paslaptis ax.gif Ačiū 4u.gif
aš pvz. per čia kartais pasižiūriu, bet kainos aukštos..:
http://www.tez-tour.com/lt/vilnius/

pvz.Turkiją per čia labai patogu pirkti :
www.ecotravel.lt
Atsakyti