Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(Mazule @ 2016 01 28, 18:47)
O taip kaip čia dabar su kelionėm į Egiptą - jos organizuojamos kelionių operatorių?...skrydžiai vykdomi?...kodėl tad atsisakote?... unsure.gif

Turėjome bilietus sausio 23čiai dienai, bet visi to mėn skrydžiai buvo atšaukti dėl išpuolių. Pinigus atgavome per kelias d. Nuo to laiko, į Egiptą kažkaip netraukia..
Atsakyti
QUOTE(TheSparkle @ 2016 02 09, 12:19)
Turėjome bilietus sausio 23čiai dienai, bet visi to mėn skrydžiai buvo atšaukti dėl išpuolių. Pinigus atgavome per kelias d. Nuo to laiko, į Egiptą kažkaip netraukia..

atšaukti buvo tik keli skrydžiai.
Visi kiti ilsisi ir vargo nemato, tik vėsoka ten dabar
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2016 02 09, 14:21)

drinks_cheers.gif
kai buvom Lietuvoj, prieš skrydį tikrai buvo apėmęs nerimas, atrodė, kad Egipte būdami negalėsim atsipalaiduoti, bus nejauku ir pan. Bet nieko panašaus nebuvo ten nuvykus! atostogos puikios, jokio nerimo- tik saulė, šilta jūra ir gera nuotaika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2016 02 09, 14:21)

Na, mum sausio 11 pranešė, kad atšaukti visi skrydžiai 01,16 - 01,23 - 01,30 - 02,06 datomis. Tai išeina visi. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tylene @ 2016 02 09, 14:42)
drinks_cheers.gif
kai buvom Lietuvoj, prieš skrydį tikrai buvo apėmęs nerimas, atrodė, kad Egipte būdami negalėsim atsipalaiduoti, bus nejauku ir pan. Bet nieko panašaus nebuvo ten nuvykus! atostogos puikios, jokio nerimo- tik saulė, šilta jūra ir gera nuotaika smile.gif

Kada jūs skridot?
Atsakyti
QUOTE(TheSparkle @ 2016 02 09, 15:50)
Na, mum sausio 11 pranešė, kad atšaukti visi skrydžiai 01,16 - 01,23 - 01,30 - 02,06 datomis. Tai išeina visi.  mirksiukas.gif

mano artimieji išskrido sausio 28, dar ten....
tik vietoj 9 dienų teko pasikeisti į 7 arba 14
kasdien bendraujam - tylu, ramu, tuščia, rusų vietiniai laukia, kad turizmas atsigautų
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2016 02 09, 14:57)
kasdien bendraujam - tylu, ramu, tuščia, rusų vietiniai laukia, kad turizmas atsigautų

Įdomiai.. Mums iškart pasakė kad ten nevyksim, galim rinktis nebent kitą kryptį..
Bet net jei ir būtų leidę, tikriausiai neskrisčiau. Man po visų tų nesąmonių turi praeiti kažkiek laiko, kad jausčiaus drąsiau.
Kiekvieno reikalas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2016 02 09, 14:57)

Koks oras? Kiek laipsniu jura? Gal zinote?
Atsakyti
QUOTE(TheSparkle @ 2016 02 09, 16:05)
Man po visų tų nesąmonių turi praeiti kažkiek laiko, kad jausčiaus drąsiau.
Kiekvieno reikalas. 4u.gif

Taigi, nors mes buvom gruodžio pradžioje, bet tikrai nesijaučiau rami ir atsipalaidavusi schmoll.gif, o gaila... Ypatingai nejauku būdavo vakare, viešbutis visai tuščias, tylus (vienu metu gyveno apie 40 žmonių) ir toks negyvas. Administracija, matyt taupumo sumetimais, vakare pliaže nedegdavo žibintų- tai tikrai nepriduodavo jaukumo, nes už tvoros iš karto prasideda dykynė ir toliau jau senas miestas. O mūsų kambarys , sakykime, tiesiai pliaže. Maistas suprastėjęs iki negalėjimo blink.gif (čia švelniai kalbant). Mane tai žiauriai nervino-kaina sumokėjom kaip įprastai, o gavom apčiulptą špygą. Aš suprantu, jiems ten dabar nelengva, bet tai kuom aš kalta, kad tų rusų dabar nėra? Aš gi ne už pusę kainos atvariau- tai prašyčiau... O ir mieste nesijaučiau saugi-važiavom tik kelis kartus ir tai į konkrečią parduotuvę ir atgal.Tuščia ten, vienas kitas turistas praeina.

Atostogavom su nedidele įtampa. Dabar gailiuosi, kad važiavom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LORIJURA: 10 vasario 2016 - 07:26
QUOTE(TheSparkle @ 2016 02 09, 14:50)

Kada jūs skridot?

mes sausio 14 skridom, dviem savaitėm. smile.gif
Atsakyti
O mūsų kompanija išskrenda vasario 20d. į Makadi Bėjų.Mūsų verslas-gėlės,todėl nuo kovo jau prasideda daigai,pavasaris,vasara,ruduo pats darbymetis,realiai galim išvažiuot tik po Vėlinių.Šurmulio man nereikia,svarbu šilta jūra,saulė,kad prieš sezono pradžią baterijas pasikraut:)Na o dėl rusų,tai gaila tik dėl vieno,nebus cirko:) Na gal mums taip pasiseka,kur benuvažiuojam,visur prisižiūrim:)))))
Atsakyti
Sveiki.

Sakykite, kas žinote-nevykdomi (nevykdydavo) tiesioginių skrydžių iš Vilniaus į Marsa Alamą kelionių organizatoriai? Na, turiu omeny aišku visą atostogų paketą su viešbučiu, pervežimu, skrydžiu.

Dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2016 02 18, 13:11)
Sveiki.

Sakykite, kas žinote-nevykdomi (nevykdydavo) tiesioginių skrydžių iš Vilniaus į Marsa Alamą kelionių organizatoriai? Na, turiu omeny aišku visą atostogų paketą su viešbučiu, pervežimu, skrydžiu.

Dėkoju.

Du kartus skridom su Tezturu ir Novaturu, trečią - su lenkų eximtours iš Varšuvos. Beje, pusė lėktuvo lietuvių buvo smile.gif
Atsakyti