Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(lingė @ 2016 01 27, 22:40)
4u.gif sveiki per kiek laiko grazino

Parasiau prasyma sausio 20d, pinigus pervede26d

QUOTE(ointriga @ 2016 01 28, 06:25)
Sakykit kaip vyksta tas atsisakymas.?pasiskambinat i agentura ir viskas?

Reikejo kreiptis iki sausio 25d, kas vyksta vasario men. paskambinau savo agentei ir pasakiau, kad atsisakom vykti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alri: 28 sausio 2016 - 08:48
QUOTE(Alri @ 2016 01 28, 08:47)
Parasiau prasyma sausio 20d, pinigus pervede26d
Reikejo kreiptis iki sausio 25d, kas vyksta vasario men. paskambinau savo agentei ir pasakiau, kad atsisakom vykti

4u.gif o raštu prašimo nerašėt . Ar davė kokia atšaukimo sutarty g.gif nes aš praverčiau visus popierius neradau jokio lapo apie nutraukiama kelione, tai neramu daros . O sutarty nutraukiau 01.16 turėjau išvykt 02.11, pinigų dar nėra ,o buvau sumokėjus jau už visą kelionę ,gal pasiskambint agentei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lingė: 28 sausio 2016 - 09:23
QUOTE(lingė @ 2016 01 28, 09:22)
4u.gif o raštu prašimo nerašėt .  Ar davė kokia atšaukimo sutarty  g.gif nes aš praverčiau visus popierius neradau jokio lapo apie nutraukiama kelione, tai neramu daros . O sutarty nutraukiau 01.16 turėjau išvykt 02.11, pinigų dar nėra ,o buvau sumokėjus jau už visą kelionę ,gal pasiskambint agentei

Man atsiunte prasyma, kuri uzpildziau ir vel nusiunciau savo agentei. Ji atidave buhalterei, o toji pervede man. Turejot rasyt prasyma del pinigu grazinimo. Skambinkit agentei, ji turejo viskuo pasirupint
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alri: 28 sausio 2016 - 10:49
O taip kaip čia dabar su kelionėm į Egiptą - jos organizuojamos kelionių operatorių?...skrydžiai vykdomi?...kodėl tad atsisakote?... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2016 01 28, 18:47)
O taip kaip čia dabar su kelionėm į Egiptą - jos organizuojamos kelionių operatorių?...skrydžiai vykdomi?...kodėl tad atsisakote?... unsure.gif

Keliones vyksta. Skrydziai vyksta reciau, bet skraidina. Mes nenorim vykti todel, kad viesbuciai pustusciai, maistas bus skurdesnis. Musu viesbutis paciame centre, tai megdavom vakarais eit pasivaiksciot. Nemanau, kad dabar yra saugu. O sedet tik viesbucio teritorijoj kazkaip nesinori. Pasirinksim kita krypti, o i Egipta grisim, kai vaziuos rusai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2016 01 28, 21:00)
Keliones vyksta. Skrydziai vyksta reciau, bet skraidina. Mes nenorim vykti todel, kad viesbuciai pustusciai, maistas bus skurdesnis. Musu viesbutis paciame centre, tai megdavom vakarais eit pasivaiksciot. Nemanau, kad dabar yra saugu. O sedet tik viesbucio teritorijoj kazkaip nesinori. Pasirinksim kita krypti, o i Egipta grisim, kai vaziuos rusai bigsmile.gif

Labai idomu, kur tas gerai bus be rusu...kaip atrodys Turkija vasara? Toks pats liudesys?...
ot problema be rusu 😁
Atsakyti
Sveiki,
kovo mėnesį planuojam vykti į Egiptą į viešbutį TITANIC BEACH SPA & AQUA PARK 5* . Atsiliepimai labai prieštaringi, tad net pradėjau abejoti ar ten vykti, ar bandyti keisti. Gal kas yra buvęs visai neseniai ten ir galėtų papasakoti ar verta važiuot, ar visgi keisti?
Atsakyti
Mes praeitais metais sausio mėn. buvom Cleopatroj, tai žmonių irgi buvo laaabai mažai, bet maisto netrūko tikrai, pasirinkimas didelis buvo, labai skanūs būdavo šefo patiekalai: krevetės, steikai ir pan. Šiemet važiavom į Iberotel Makadi Oasis, tai galiu palygint šiuos du viešbučius. Kambariai jaukesni Iberotel, ten keturviečiame kambaryje yra normalios lovos vaikams, padarytos tokiose nišose, labai jaukiai atrodo, o Cleopatroj vaikui buvo pastatyta sudedama lova ant spyruoklių, kuri girgždėdavo vaikui vartantis. Iberotel šildomam baseine žymiai šilčiau nei Cleopatros šildomam baseine, man Cleopatroj tai išvis gana ledinis vanduo pasirodė, mažai kuom skyrėsi nuo nešildomo baseino. Pliažas geresnis Iberotel, bet Cleopatra turi gražų pontoną su gražiais koralais, į kurį iš kitų viešbučių neleidžia, nors prie Iberotel irgi yra nemažai koralų. Bet šiaip gražiausi koralai Makadi Bay įlankoj tai prie Grand Makadi viešbučio, nuo Iberotel viešbučio iki jo galima nueiti per 20-30min. Ten nerealus vaizdas, už tilto atsiveria žydra žydra lagūna, o tilto gale gigantiški koralai su daugybe daugybe žuvų. Būtent čia atvažiuoja dauguma laivų su nardytojais. Ir dar kas man patiko, tai apsauga nė karto mūsų neišvarė, kaip kad buvo nuėjus ant Cleopatros tilto. Taip kad jeigu kas būsit Makadi Bay įlankoj labai rekomenduoju nueiti prie šio viešbučio. Toliau vaikų kambarys Cleopatroj jaukesnis, įdomesnis, didesnis, gražesnis ir išvis labai labai mums patiko, o Iberotel yra 2 vaikų kambariai, bet gana mažiukai ir skurdūs, tik lauke yra nemažos visokios supynės, laipynės ir pan. Iberotel viešbutyje restorane prie vaikų stalo yra televizorius ir vaikai valgydami gali žiūrėt filmukus, tik kad per 12 dienų jie pastoviai leido "Undinėlę", tai vaikams jau žiauriai buvo pabodę ją žiūrėt. Maistas man Cleopatroj buvo šiek tiek skanesnis ir įvairesnis, bet ir Iberotel viešbutyje tikrai nebadavom. Man Cleopatroj labai patiko nealkoholiniai visokie spalvoti kokteiliai, labai skanūs, tai gerdavau ir gerdavau juos, o Iberotel tokių nebuvo, bet užtat Iberotel prie restorano lauke per kiekvieną valgymą yra kepama labai skani šviežia duona ir dar kas man patiko Iberotel, tai kad kambaryje yra arbatinukas ir visada gali pasidaryti sau kavos ar arbatos. Sporto salė Iberotel viešbutyje yra mokama, o Cleopatroj ne. Cleopatroj kiek pamenu buvo tik vienas pulo stalas ir dažniausiai būdavo užimtas, Iberotel jų yra 3 ir visada būdavo laisvi. Cleopatroj su animatoriais mes visai nebendravom ir man rodos niekas iš jų nešneka rusiškai, o Iberotel animatoriai yra vokiečiai ir dvi rusiškai šnekančios mergaitės, tai su viena ukrainiete labai susibendravom, tai ji mums pastoviai pranešdavo kada kokie renginiai bus ir pakviesdavo į juos. Į vakarines programas mes nevaikščiodavom, tai apie jas nieko negaliu pasakyt. Internetas Cleopatroj yra tik registratūroj, o Iberotel yra ir kambaryje, tik ryšys labai prastas, pastoviai dinginėja, tai vis tiek tekdavo eit į registratūrą, nes ten ryšys geresnis.
O šiaip kadangi išvaikščiojom beveik visą Makadi Bay įlanką, tai galiu pasakyt, kad daugiausia poilsiautojų mačiau Sol Y Mar viešbutyje, prie jų baseino kiekvieną dieną beveik visi gultai būdavo užimti, antroj vietoj sakyčiau būtų Sunrise viešbutis, o tarkim Tia Heights išvis tuščias, tik porą dienų mačiau ten po 1 grupelę poilsiautojų.
Atsakyti
QUOTE(Danni @ 2016 02 06, 12:40)
1. Iberotel šildomam baseine žymiai šilčiau nei Cleopatros šildomam baseine, man Cleopatroj tai išvis gana ledinis vanduo pasirodė, mažai kuom skyrėsi nuo nešildomo baseino.
2. Cleopatroj kiek pamenu buvo tik vienas pulo stalas ir dažniausiai būdavo užimtas, Iberotel jų yra 3 ir visada būdavo laisvi.
3. Cleopatroj su animatoriais mes visai nebendravom ir man rodos niekas iš jų nešneka rusiškai, o Iberotel animatoriai yra vokiečiai ir dvi rusiškai šnekančios mergaitės, tai su viena ukrainiete labai susibendravom, tai ji mums pastoviai pranešdavo kada kokie renginiai bus ir pakviesdavo į juos. Į vakarines programas mes nevaikščiodavom, tai apie jas nieko negaliu pasakyt.
4. Internetas Cleopatroj yra tik registratūroj, o Iberotel yra ir kambaryje, tik ryšys labai prastas, pastoviai dinginėja, tai vis tiek tekdavo eit į registratūrą, nes ten ryšys geresnis.
5. dar kas man patiko Iberotel, tai kad kambaryje yra arbatinukas ir visada gali pasidaryti sau kavos ar arbatos.

Kaip keista:) mes sausio mėn.buvom Cleopatroj smile.gif
1. Šildomam baseine vandens temperatūra +26 +28 ir tikrai šiltas vanduo, net nėr ką lygint su nešildomais baseinais.
2. Du pulo stalai (ir visada rasdavom laisvą), du stalo teniso stalai (irgi būdavo laisvi) smile.gif
3. Animatoriai puikiai šneka rusiškai, nes bent keturi ar penki iš jų yra iš ukrainos ar rusijos ( Julija, Viktorija, Artiomas ir Sergejus, dar berods Ana). Ir tikrai jie ten dirba jau ne pirmi metai, tai keista, kad prieš metus jūs jų nematėt smile.gif Labai draugiški, labai geri šokėjai ir daug bendraujantys smile.gif
4. Internetą turėjom visur- ir kambaryje, ir prie jūros, ir registratūroj smile.gif Gal ryšį pasigerino per metus laiko?smile.gif
5. Kambaryje buvo arbatinis, ir kavos bei įvairios arbatos smile.gif (bet mes buvome tame atskirame viešbutyje ONLY FOR ADULDTS, tai gal kituose kambariuose ir nebuvo arbatinių).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 08 vasario 2016 - 09:16
QUOTE(Tylene @ 2016 02 08, 10:15)
Kaip keista:) mes sausio mėn.buvom Cleopatroj smile.gif
1. Šildomam baseine vandens temperatūra +26 +28 ir tikrai šiltas vanduo, net nėr ką lygint su nešildomais baseinais.
2. Du pulo stalai (ir visada rasdavom laisvą), du stalo teniso stalai (irgi būdavo laisvi) smile.gif
3. Animatoriai puikiai šneka rusiškai, nes bent keturi ar penki iš jų yra iš ukrainos ar rusijos ( Julija, Viktorija, Artiomas ir Sergejus, dar berods Ana). Ir tikrai jie ten dirba jau ne pirmi metai, tai keista, kad prieš metus jūs jų nematėt smile.gif Labai draugiški, labai geri šokėjai ir daug bendraujantys smile.gif
4. Internetą turėjom visur- ir kambaryje, ir prie jūros, ir registratūroj smile.gif Gal ryšį pasigerino per metus laiko?smile.gif
5. Kambaryje buvo arbatinis, ir kavos bei įvairios arbatos smile.gif (bet mes buvome tame atskirame viešbutyje ONLY FOR ADULDTS, tai gal kituose kambariuose ir nebuvo arbatinių).

1. Turbūt šiemet labiau šildo, nes praeitais metais aš kai įlindau vieną kartą, tai daugiau ir nesinorėjo į jį lįst, man pasirodė net šaltesnis nei jūroj.
2. Sakiau, kad tiksliai nepamenu kiek ten tų pulo stalų buvo, bet Iberotel vis tiek jų daugiau, ten visa atskira didelė pulo salė smile.gif Cleopatroj mums kažkodėl pastoviai jie užimti pasitaikydavo, gal praeitais metais daugiau žmonių tokiu metu buvo. Pažaidėm pamenu tik vieną kartą.
3. Mes kai buvom praeitais metais niekas nė karto nebuvo priėjęs prie mūsų, nepaklausė kaip sekasi, neužkalbino vaikų. Kiek nueidavom į žaidimų kambarį, tai auklytės tik angliškai šnekėdavo, bet ir tai sunkiai. O Iberotel animatorės iš karto pamačiusios vaikus priėjo, pradėjo kalbinti, kviesti į žaidimų kambarį, davė pieštukų, spalvinimo knygelių vaikui, dar norėjo smėlio žaislų duoti, bet pasakiau, kad patys turim. Tik pasiguodžiau, kad pamiršau kremą nuo saulės, tai davė Nivea kremuko nemokamai. O kai susirgau, tai kiekvieną dieną po to klausdavo, kaip mano sveikata. Nu tikrai jautėsi dėmesys tiek vaikams, tiek mums. O Cleopatroj aš animatorius tik ir matydavau kaip prie baseino mankštas veda arba šoka pliaže biggrin.gif
4. Kambaryje interneto ir arbatinuko pas mus tikrai nebuvo, gal pas jūs buvo dėl to, kad pagerintas kambarys.

Ai, ir dar kas man patiko, tai Iberotel viešbutis duoda tokias korteles, su kuriom galima kiekvieną dieną nemokamai važinėti į vandens pramogų parką. Autobusas važinėja kas pusvalandį ir irgi veža nemokamai. O į jį verta nuvažiuoti, nes gana didelis, labai daug kalnelių, žymiai didesnis nei mūsų Vichy vandens parkas. Kaina mačiau 4 asmenų šeimai 700EGP.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danni: 08 vasario 2016 - 17:48
QUOTE(Danni @ 2016 02 08, 17:41)

aciu, super aprasymas viesbuciu 4u.gif mes vaziuojam antra kart i grand makadi, sikart tiksliau sikart i makadi palace. Pilnai sutinku su makadi bay aprasymu, mes irgi isbraidem smile.gif

o kur yra vandens parkas ten, i kuri veziojo is jusu viesbucio ?
Atsakyti
QUOTE(Danni @ 2016 02 08, 17:41)
Ai, ir dar kas man patiko, tai Iberotel viešbutis duoda tokias korteles, su kuriom galima kiekvieną dieną nemokamai važinėti į vandens pramogų parką. Autobusas važinėja kas pusvalandį ir irgi veža nemokamai. O į jį verta nuvažiuoti, nes gana didelis, labai daug kalnelių, žymiai didesnis nei mūsų Vichy vandens parkas. Kaina mačiau 4 asmenų šeimai 700EGP.

nustebinot su tuo Iberotel. Nes sprendžiant iš pliažo-tai labai prastas viešbutis turėtų būti biggrin.gif gultai tragiški..praėjom mes pro šalį ir pasidžiaugėm, kad esam ne jame smile.gif o pasirodo visai neblogas.. ax.gif
ai, pažiūrėjau, tai jis 4*..ir maža teritorija, baseinai vos keli.. tai tikrai Cleopatra žymiai geresnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 09 vasario 2016 - 09:32