QUOTE(Tylene @ 2016 02 08, 10:15)
Kaip keista:) mes sausio mėn.buvom Cleopatroj
1. Šildomam baseine vandens temperatūra +26 +28 ir tikrai šiltas vanduo, net nėr ką lygint su nešildomais baseinais.
2. Du pulo stalai (ir visada rasdavom laisvą), du stalo teniso stalai (irgi būdavo laisvi)
3. Animatoriai puikiai šneka rusiškai, nes bent keturi ar penki iš jų yra iš ukrainos ar rusijos ( Julija, Viktorija, Artiomas ir Sergejus, dar berods Ana). Ir tikrai jie ten dirba jau ne pirmi metai, tai keista, kad prieš metus jūs jų nematėt
Labai draugiški, labai geri šokėjai ir daug bendraujantys
4. Internetą turėjom visur- ir kambaryje, ir prie jūros, ir registratūroj
Gal ryšį pasigerino per metus laiko?
5. Kambaryje buvo arbatinis, ir kavos bei įvairios arbatos
(bet mes buvome tame atskirame viešbutyje ONLY FOR ADULDTS, tai gal kituose kambariuose ir nebuvo arbatinių).
1. Turbūt šiemet labiau šildo, nes praeitais metais aš kai įlindau vieną kartą, tai daugiau ir nesinorėjo į jį lįst, man pasirodė net šaltesnis nei jūroj.
2. Sakiau, kad tiksliai nepamenu kiek ten tų pulo stalų buvo, bet Iberotel vis tiek jų daugiau, ten visa atskira didelė pulo salė
Cleopatroj mums kažkodėl pastoviai jie užimti pasitaikydavo, gal praeitais metais daugiau žmonių tokiu metu buvo. Pažaidėm pamenu tik vieną kartą.
3. Mes kai buvom praeitais metais niekas nė karto nebuvo priėjęs prie mūsų, nepaklausė kaip sekasi, neužkalbino vaikų. Kiek nueidavom į žaidimų kambarį, tai auklytės tik angliškai šnekėdavo, bet ir tai sunkiai. O Iberotel animatorės iš karto pamačiusios vaikus priėjo, pradėjo kalbinti, kviesti į žaidimų kambarį, davė pieštukų, spalvinimo knygelių vaikui, dar norėjo smėlio žaislų duoti, bet pasakiau, kad patys turim. Tik pasiguodžiau, kad pamiršau kremą nuo saulės, tai davė Nivea kremuko nemokamai. O kai susirgau, tai kiekvieną dieną po to klausdavo, kaip mano sveikata. Nu tikrai jautėsi dėmesys tiek vaikams, tiek mums. O Cleopatroj aš animatorius tik ir matydavau kaip prie baseino mankštas veda arba šoka pliaže
4. Kambaryje interneto ir arbatinuko pas mus tikrai nebuvo, gal pas jūs buvo dėl to, kad pagerintas kambarys.
Ai, ir dar kas man patiko, tai Iberotel viešbutis duoda tokias korteles, su kuriom galima kiekvieną dieną nemokamai važinėti į vandens pramogų parką. Autobusas važinėja kas pusvalandį ir irgi veža nemokamai. O į jį verta nuvažiuoti, nes gana didelis, labai daug kalnelių, žymiai didesnis nei mūsų Vichy vandens parkas. Kaina mačiau 4 asmenų šeimai 700EGP.