QUOTE(arkadija @ 2020 01 23, 20:04)
Sveiki,
pasidalinkit, prasau, patirtimi, kas buvo Egipte spalio antroje puseje. Nesu buvus Egipte, labai noriu, planuojamas laikas spalio 3-cia - 4-ta savaite.
Ko noriu: siltos ir ramios juros (be bangu arba minimaliai) ir vejo nebuvimo. Silta jura man prasideda nuo +28 laipsniu (cia vandens temp. turi buti tiek, ne oro
). Vidutines prognozes isstudijavau, kaip ir panasiai, apie 28 vidurkis, bet man dar reikia, kad islipus nedrebeciau (pvz., kokiam Rode ar Kretoj man rugpjucio men. salta islipus is juros, nes vejuota).
Planuoju ziureti arba Sharma arba Marsa Alama, noreciau su kauke nors kiek gyviu pamatyti (nenardyti)
Buciau dekinga, jeigu pasidalinsit. Gal koki viesbuti rekomenduosit, kur jura rami ir vejo nera. Reikalavimu viesbuciui praktiskai neturiu, dzin man koks ten kambarys ir kaip daznai ji tvarko. Na, maistas kad butu valgomas
O visa kita nesvarbu, as maudytis noriu
Pernai per kaledas buvom Namma bejui,ten yra ilanka, vejo nebuvo. Novotel beach viesbutyje, man pagal kaina visai neblogas.Vakarais buvo kur pasivaiksciot,buvo carrefour maisto parduotuve fiksuotom kainom.Papludimys smelis paskui prasideda koralai.Nenori koralu, eini pas kaimynu paplaukiot, ten yra isvalytas jokiu koralu. Nevalge nelikom, viduriu nepaleido
, labai skanus pirageliai.O siais metais šarks bejuj -Soho square island view resort.Rifas buvo grazesnis, daugiau zuvu ir i vandeni lipom tik nuo pantomo ir gylis iskart apie 3-4m.Jautesi vejas, viezbutis pagyvenes, daug gultu suluzusiu. Maisto didesnis pasirinkimas. Vakare eidavom pasivaiksciot i Soho square, cia prekes brangesnes nei namma bejuj. Mes su mikriuku vaziuodavom apsipirkti i namma beju, ten vadafone pirkom kortele internetui.Vandens temperatura galejo but apie 24, bet man siltesnes nereikejo, buvo