Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(zoolushka @ 2016 01 11, 15:04)
Tie, kurie jausis nesaugiai, manau tikrai neskris, bet kiek yra žmonių, kurie myli Egiptą ir kiekvienais metais ten skrenda švęsti gimtadienius, ilsėtis nuo žiemos ir tt.

Nebūkime egoistais. Ne kiekviena šeima sugeba įpirkti atostogas Tenerifėje, Italijoje ar dar kažkur.

As pati tikrai labai myliu Egipta ir kasmet vaziuodavau ten ilsetis. Man labai gaila, kad ten jau darosi nesaugu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2016 01 11, 16:11)
As pati tikrai labai myliu Egipta ir kasmet vaziuodavau ten ilsetis. Man labai gaila, kad ten jau darosi nesaugu verysad.gif

o kur dabar saugu?
Paryžiuje sprogdina, Vokietijoje prievartauja, JAV šaudo .....
žiūrint iš kitos pusės - Hurgadoje buvo egzaminas apsauginiams, nes labai jau atsipalaidavę buvo, daugiau dailias paneles stebi, nei pro duris įeinančius. Ir turizmo policija turėtų aktyviau pradėt dirbt po tokių įvykių

Atsakyti
Na ka-atsauke sestadieninius skrydzius i Egipta-likau be vasaros...bet gal ir gerai...visi zenklai deliojosi,kad nereikia man ten skrist...teks pasitenkint Druskininkais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 01 11, 18:03)
Na ka-atsauke sestadieninius skrydzius i Egipta-likau be vasaros...bet gal ir gerai...visi zenklai deliojosi,kad nereikia man ten skrist...teks pasitenkint Druskininkais biggrin.gif

Mums ką tik paskambino, Novaturas grąžino 01.16 skrydį thumbup.gif
Atsakyti
Nelabai suprantu, kodėl šeštadienio skrydžius atšaukė, o ketvirtadienio ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2016 01 11, 21:55)
Nelabai suprantu, kodėl šeštadienio skrydžius atšaukė, o ketvirtadienio ne?  g.gif

Juk bus tikrai atsisakiusiu skristi i Egipta, tai gudriai padarys. Sestadieni neskris, o ketvirtadieni skris. Skrydziu Lietuvos vyriausybe neatsauke, o leido kelioniu organizatoriams nuspresti. Tai kazin ar pinigus grazins sestadienio skydziams. Siulys rinktis kita krypti, arba kita data.
Papildyta:
QUOTE(Alri @ 2016 01 11, 15:44)
Labai gaila, kad nenutraukia skrydziu verysad.gif O tikrai vertejo, nes zmones jausis nesaugiai. Nesaugu ir po miesta vaiksciot. Tikrai neturiu jokio noro vaziuoti schmoll.gif Neteksim 100euru, tiek jau to. Gerai, kad tik avansas sumoketas smile.gif

Nu idomu ar tikrai neteksit tik 100 eur ??

Uzsisakem isanksto rugpjucio men, kai nuejau atsisakyti, iki keliones buvo like apie 50 dienu. Agenturoj patikino, jog prarasim tik avansa. Kelis kart to perklausiau, ivardindama net sumas. Tikino ta pati - prarasit tik avansa smile.gif....O po keliu valandu paskambino ir pasake, kad mums novaturas uzdejo bauda. Bauda sudare 20 pr keliones vertes, atemus vizas. Avanso 20 pr nebuvom imokeje, todel teko dar atvaziuot ir damoket.

Labai gaila, kad kelioniu agentura Baltic travel service, net informacijos suteikti negali teisingos.

Daugiau i sia agentura ir kojos nekelsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiolla: 11 sausio 2016 - 21:49
http://megaturas.lt/...oje/#more-59902

Kelionės keitimas galimas šiuo metu galiojančiomis kainomis ir sąlygomis. Kelionės keitimo/atsisakymo mokestis nebus imamas.

ta skelbė ir per info verslas žinias blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lingė: 11 sausio 2016 - 21:50
Jus man durnai bobai paaiskinkit:juk tuo paciu lektuvu skrenda ir Novaturo ir Tezturo klientai?Ar as cia nusisneku?Jei taip,kodel Novaturo klientai sestadieni skrenda,o Tezturo ne? g.gif
Atsakyti
http://www.novaturas...rgadoje?id=2699

Novaturas to neskelbia, ka skelbia megaturas, del keliones atsisakymo.

Siaip ar taip mes keliones atsisakem iki penktadienio ivykiu. Tik norejau pasakyti, kad nusivyliau agentura, kuri informacijos nesuteikia tinkamos. Kaip sakoma kompetencijos stoka 😄😄😄😄....
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 01 11, 22:58)
Jus man durnai bobai paaiskinkit:juk tuo paciu lektuvu skrenda ir Novaturo ir Tezturo klientai?Ar as cia nusisneku?Jei taip,kodel Novaturo klientai sestadieni skrenda,o Tezturo ne? g.gif

O cia tikrai idomu, kas cia per zaidimas 😉😉😉....

O megaturas ka yra trecias kelioniu organizatorius ar kaip ???
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 01 11, 22:58)

Taip, lektuvas tas pats. Gal Tezturas tiesiog jau nedirbo, kai buvo nuspresta, kad galim skristi, nes Novaturas tik velai vakare dave toki atsakyma. Rytoj gal ir Tezturas apie tai pranes. Nors Novaturo puslapyje pakolkas irgi neraso, kad visgi bus 16d skrydis, man tiesiog is agenturos paskambino ir pasake, kad gavo is Novaturo toki laiska
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danni: 11 sausio 2016 - 22:22

Nu blyn,kas per makakos metai!Per kraujus issimusiau darbe kelias dienas atostogu,tada riejaus su vyru,kol priverciau ji varyt i Egipta,tada kazkokie beprociai pripjove turistus,atsaukiamas skrydis,visa liudna uzsisakau poilsi Eglej,dabar vel suzinau,kad lektuvas skrenda,tik manes neima!! doh.gif Kazkokia sadomazo metu pradzia! gun_rifle.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 11 sausio 2016 - 22:36
Mes šiuo metu Hurgadoj, nuo sausio 2d.
Viskas čia ramu ir jaučiamės saugiai. Esame Steigenberger Al Dau. Novaturo gidai lanko kasdien, du kart per dieną. 😀Bet nevisada atsimenam nueit i susitikimą. ☺
Atsakyti