Mergaites, nu niekaip neissirenkam viesbucio. Vaziuotume pirma syki su vaikais i Egipta: 4metu ir 11metu vaikai. Poreikis musu: prie pat papludimys (kad nereiketu iki jo vaziuoti), kalneliu vaikams ir zinoma kokybe. Gal kas turit labai geru rekomendacija kokiam viesbuciui? Pateikit savo sarasiuka kur tikrai gryztumet dar ir antra syki
QUOTE(pukepuke @ 2019 05 29, 10:57)
Smagu kad gražus vaizdas, aš jau ji užsakiau, vaziysime kovo mėn. kitais metais, kaina puiki gaunasi į jį
Kokia kaina ir per koki organizatoriu, jei ne paslaptis?
QUOTE(linamog @ 2019 05 29, 16:22)
Kokia kaina ir per koki organizatoriu, jei ne paslaptis?
Per Itaka, 10 naktų 2 suaugę ir du 11 m. vaikai 1750 eu
Papildyta:
QUOTE(Zibute33 @ 2019 05 29, 15:00)
Mergaites, nu niekaip neissirenkam viesbucio. Vaziuotume pirma syki su vaikais i Egipta: 4metu ir 11metu vaikai. Poreikis musu: prie pat papludimys (kad nereiketu iki jo vaziuoti), kalneliu vaikams ir zinoma kokybe. Gal kas turit labai geru rekomendacija kokiam viesbuciui? Pateikit savo sarasiuka kur tikrai gryztumet dar ir antra syki
Aš visai grižčiau į Royal albatros moderna, mums viskas patiko. Nebevažiuočiau į Cleopatra Luxury Makadyje. Tačiau aš kasmet žiūriu kainų politiką ir tada sprendžiu kur važiuoti
QUOTE(Zibute33 @ 2019 05 29, 14:00)
Rinkites Jaz arba Albatros tinklo. Tik paziurekit, kad butu prie juros
QUOTE(Kava&arbata @ 2019 05 30, 08:52)
Rinkites Jaz arba Albatros tinklo. Tik paziurekit, kad butu prie juros
Radau nemažai gerų atsiliepimų apie Pickalbatros Dana Beach Resort viešbutį. Gal čia yra buvusių?
Ir dar klausimas: lapkričio vidurys. Ar orai jau vėsoki? Vakarai jau tamsūs? perskaičiau tėmelę, tai radau kad lyg jau nuo lapkričio nelabai gerai į Egiptą keliaut?
QUOTE(Zibute33 @ 2019 05 30, 12:25)
Radau nemažai gerų atsiliepimų apie Pickalbatros Dana Beach Resort viešbutį. Gal čia yra buvusių?
Ir dar klausimas: lapkričio vidurys. Ar orai jau vėsoki? Vakarai jau tamsūs? perskaičiau tėmelę, tai radau kad lyg jau nuo lapkričio nelabai gerai į Egiptą keliaut?
Vakarai ten visada greit ateina , nezinau kaip lapkricio vidurys, bet lapkricio pirma savaite - SUPER, daug geriau nei balandis Jura po vasaros silta. (Buvusi balandi, kova, vasari ir lapricio pradzioj). Visada vaziuodavom mazdaug per velykas arba vasari. Bet dabar sakem tik per rudens atostogas kur buna lapkricio 1 d. plius minus.
QUOTE(Kava&arbata @ 2019 05 30, 15:21)
Vakarai ten visada greit ateina , nezinau kaip lapkricio vidurys, bet lapkricio pirma savaite - SUPER, daug geriau nei balandis Jura po vasaros silta. (Buvusi balandi, kova, vasari ir lapricio pradzioj). Visada vaziuodavom mazdaug per velykas arba vasari. Bet dabar sakem tik per rudens atostogas kur buna lapkricio 1 d. plius minus.
Na, o man lapkricio pradzioj per salta. Po pietu po maudyniu vis su megztiniu sededavau. O jei dar vejuota- kalendavau dantim. Dabar vaziuociau spalio pradzioj ar vidury.
QUOTE(matrioska @ 2019 05 30, 19:30)
Na, o man lapkricio pradzioj per salta. Po pietu po maudyniu vis su megztiniu sededavau. O jei dar vejuota- kalendavau dantim. Dabar vaziuociau spalio pradzioj ar vidury.
Oru neatspesi , matyt taip pasitaike. Mums buvo labai geras, siltas ir nevejuotas oras, bet nebutinai bus toks siu metu lapkriti. Esu silumos megeja, man ir liepa Egiptas tiktu Nuo kovo vidurio iki balandzio vidurio - smelio audru sezonas, nesam uztaike, bet sako buna labai blogai.
QUOTE(matrioska @ 2019 05 30, 20:30)
Buvom spalio pabaigoj, tai man ir buvo vėsoka rytais/vakarais ir išeinant iš vandens. O rugpjūtį-rugsėjį man labiau tinka orai. Bet norint vykt į Kairą, Luksorą, be abejo, tiktų vėsesnis oras.
Skaitau ir jau bijau oru nusipirkom lapkričio 14d.o galvojau kad lapkritis dar neblogas mėnesis
Prieš kelis metus buvom vasario pradžioje tai diena buvo apie 35 laipsnius. Vakarai aišku vėsus buvo, bet su megstuku pats tas
Prieš kelis metus buvom vasario pradžioje tai diena buvo apie 35 laipsnius. Vakarai aišku vėsus buvo, bet su megstuku pats tas
visiems keliaujantiems i Egipta siulau keliones uzsirezervuoti cia, maziausiomis kainomis kurias tikriausiai pavyksta rasti sezono metu egipte https://osheen-tours.com/lt/ arba https://www.facebook...418850&fref=tag
kompanijoje dirba lietuvaite ir uztikrina, jog keliones vyktu sklandziai, kaip suplanuota
Merginos, na kas tas blogas/geras oras, ką čia diskutuojame Yra pilna svetainių, kur galima pažiūrėti atitinkamo laikotarpio orus padieniui, ir spręsti, ar jums tinka. Dabar taip kažkaip nekonkretu ir apie nieką....
Vienai lapkriti bus šalta, kitai karšta, o bet tačiau, pažiūri prognozes ir bus aiškiau....
Vienai lapkriti bus šalta, kitai karšta, o bet tačiau, pažiūri prognozes ir bus aiškiau....