Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(linamog @ 2019 04 04, 19:25)
Uz kokia kaina ir per ka pirkote, jei ne paslaptis?

Sveiki biggrin.gif
Ne,ne paslaptis mirksiukas.gif Pirkau dar vasario mėn. 1078.34 eur. dviem suaugusiems žmonėms 7 n. biggrin.gif Kaina labai svyravo agentūrose,vienur buvo pigiau,kitur buvo daugiau per 100 eur. žmogui...Rinkausi gal iš penkių agentūrų,kas pasiūlė geriausią kainą,iš ten ir pirkau 4u.gif Tiesa,dar pritaikė Gimtadienio nuolaidą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2019 04 05, 16:17)
Sveiki  biggrin.gif
Ne,ne paslaptis  mirksiukas.gif Pirkau dar vasario mėn. 1078.34 eur. dviem suaugusiems žmonėms 7 n. biggrin.gif Kaina labai svyravo agentūrose,vienur buvo pigiau,kitur buvo daugiau per 100 eur. žmogui...Rinkausi gal iš penkių agentūrų,kas pasiūlė geriausią kainą,iš ten ir pirkau  4u.gif Tiesa,dar pritaikė Gimtadienio nuolaidą  wub.gif

Oi, brangu...
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 04 05, 16:22)
Oi, brangu...

Jeigu pastebejot, tai tokiu kainu, kaip buvo nebebuna biggrin.gif Siemet visos keliones pabrango apie 20 %. Tai kas yra normali kaina ? I Egipta skrendu 10 karta, tai kasmet vis brangiau ir 1000 Eur labai nebloga kaina. Dar is Varsuvos paskutines minutes pasiulyma i padoresni viesbuti uz kokius 900 Eur gausit.
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2019 04 05, 23:04)
Jeigu pastebejot, tai tokiu kainu, kaip buvo nebebuna biggrin.gif Siemet visos keliones pabrango apie 20 %. Tai kas yra normali kaina ? I Egipta skrendu 10 karta, tai kasmet vis brangiau ir 1000 Eur labai nebloga kaina. Dar is Varsuvos paskutines minutes pasiulyma i padoresni viesbuti uz kokius 900 Eur gausit.

Kainas stebiu, paskutines minutes irgi, ipirkciau jusu moketa kaina, bet zinau, kad tikrai galima pigiau.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 04 06, 00:07)
Kainas stebiu, paskutines minutes irgi, ipirkciau jusu moketa kaina, bet zinau, kad tikrai galima pigiau.

Sutinku ax.gif Viešbutis buvo mūsų kaiminystėje, buvome nueję paakrante. Ten geri rifai, bet labai nesimpatiška aplinka, ir tas beveik 1100 nėra mažai už jį. O kainos tikra manau dar svyruos. Aš bent esu išankstinių megėja bet šiemet neee, va žiūrėsime, parašysiu būtinai ir čia, ar aš čia prašoviau, ar vis tik buvau teisi smile.gif
Atsakyti

Buvom Tiran Barcelo šį kovą.

Viešbutis paskutinis eilėje.

Nuo miesto 35km

Viešbutis toks kaip aš sakau gyvenimo paglamžytas,4* ne daugiau.

Maistas man šiaip sau,esu Egipte tikrai geresnę virtuvę mačiusi. Būna eilės,būna ir,kad nėra vietos prie stalų. Geriau būtų mažiau maisto,bet kokybiškesnio. Na,bet alkani neliksit,kažką rasite.

Visi baseinai po 1m 😂😂😂😂 ,na tiesa vienas yra 1.40m,mūsų vyrai virš 2metrų,tai jiems buvo nejuokinga.

Aninacija...mmmm na tokia saviveikla pačių. Nebent vasarą kažkas keičiasi.

Kai mes buvom,buvo gultų trūkumas prie jūros. Jai užsiimiai vietą ir per kelias val nepasirodiai tavo rankšluosčiai bus nuimti ir gultai paimti (darbuotojų).

Vieninteliai pliusai geras rifas,smėlėtas įėjimas,iki bambos įbrendi įkiši galvą ir žuvyčių rojus. Snorklinti gali ir nemokėdamas plaukti,gražus vaizdas į kalnus ir šalia laukinis papludimys

Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 04 05, 23:07)

Galima, jei gali atostogauti kada nori biggrin.gif, nereikia derinti darbe ir atostogauji ne sventiniu periodu, ar vaiku atostogu metu. Tada susidedi lagamina, vakare nusiperki, ir dvieju dienu begyje vaziuoji. Buna labai geru pasiulymu.
Taciau 5 zv. viesbuciai, kurie turi neblogus reitingus nelabai nusipigina verysad.gif

Ir ta kelione, ne as pirkau smile.gif, as lekiu ryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 06 balandžio 2019 - 08:49
QUOTE(kristiukks @ 2019 04 02, 15:48)
<p>Sveikutės.Ar esate buvę Sultan Gardens resort Šarm el Šeikas?Žiūrint atsiliepimus ,kaip ir neblogi...Planuojama per kelionė per Kalėdas...</p>

Nebuvau,bet lb daug apie ji domejausi,lb geras viesbutis
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 04 06, 00:07)

Gal ir galima pigiau...jeigu per išankstinius perki ax.gif
O mes pirkome vasario mėnesį mirksiukas.gif Mums atostogos gavosi ekspromtu,turėjome tik savaitę laiko apsispręsti...
Nors viešbutis ir neypatingas,bet viską nulėmė paplūdimys ir nelabai "pabėganti" jūra mirksiukas.gif
Atsakyti

Mergaitės, o kaip dabar registracijos į skrydį Šarme ilgai vyksta dėl visų tų saugumus? Prieš kiek laiko veža į oro uostą?

Atsakyti
Xperience Kiroseiz Parkland - sveikos, patarkite kas buvote siame viesbutyje, skubu....Labai aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niu @ 2019 04 11, 18:35)
<p>Mergaitės, o kaip dabar registracijos į skrydį Šarme ilgai vyksta dėl visų tų saugumus? Prieš kiek laiko veža į oro uostą?</p>

Mus atvežė prieš 3,5 valandos anksčiau, patikra dabar yra griežtesnė
Atsakyti