Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(apelsinka:) @ 2019 03 31, 23:55)
O mes grizom is Albatros Aqua blue. Renkausi tarp modernos ir Aqua, bet agente is pati del juros ir numeriu pasirinkau Aqua.
Seip vesbutis graziausias is visu aplinkiniu, kuriu matem. Labai didele iš sutvarkyta teritorija, labai daug baseinu, akvaparkas, paslaugus barmenai, didelis numeris. Maistas paprastas, be jūros gėrybių. Pasirinkimas yra, ypač rytais kas mėgsta šviežiu bandelių, spirgučiu, blynu, vaisiai pjaustyti atskirai ir mixas... Bet po 11 dienų pasiilgome vistiek savo naminio maisto.  Iki jūros reikia praeiti, bet visai netoli, galima su mikroautobusu, bet mums su vežimėliu patogiau pėsčiomis buvo. Vaizdas į jūra nuostabus ir gražus koralai.  Iš minusu: sirgome visi po viena diena, vemimas, temperatūra. Nežinau kas čia per zaraza, bet aš buvau prieš 10 metu Egipte tas pats man buvo. Bet ši karta ir vyras susirgo ir vaikai. Ir vaiką apkandžiojo uodai, net nepastebejau, visas veidas buvo spuoguotas. Čia lauke, į numerius irgi atskrisdavo. Oras galejo būti šilčiau, buvo apie +25-26, diena užtekdavo šilumos, bet vakarais reikėjo kelnių ir kažką su ilgom rankovėm. Į jūra irgi reikėjo priprasti prie vandens kol ilipsi, baseinai yra šildomi, o ten kur kalniukai šaltas vanduo prideda daugiau extrimo smile.gif))  Skridom 03.17 pirma savaite atrodė, kad mes viešbutyje vieni. O paskui privažiavo labai daug Ukraineciu ir jau staliuku tuščiu reikėjo paieškoti.
Dėl kainos pažiūrėjau jei mes skristume dabar kaina 755 eur didesne nei mes mokėjome, o jei po metu skristi 788 eur brangiau

Mes turėjome nuostabų naują dviejų kambarių numerį su atskira drabuzinę, dviem dideliais balkonais iš kurių vienas su vaizdu į jūrą, tad kambariu buvome labai patenkinti, smile.gif Davė iškart be jokių klišių ir pan.
O kainom negaliu atsistebėti, metams į priekį pirkti tokiom kainom nematau išvis logikos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 01 balandžio 2019 - 09:27
QUOTE(pukepuke @ 2019 04 01, 10:26)

O kainom negaliu atsistebėti, metams į priekį pirkti tokiom kainom nematau išvis logikos...

Mes pernai per išankstinius pirkome į Šarmą, gruodžio 6-13d. į "Jaz Fanara Resort" viešbutį 3+1, tai mokėjome 1869 eur. , o šiemet jau gautųsi 2238 Eur.

Na skirtumas irgi tikrai nėra jau mažas. unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Musyte24 @ 2019 04 01, 10:57)
Mes pernai per išankstinius pirkome į Šarmą, gruodžio 6-13d. į "Jaz Fanara Resort" viešbutį 3+1, tai mokėjome 1869 eur. , o šiemet jau gautųsi 2238 Eur.

Na skirtumas irgi tikrai nėra jau mažas.  unsure.gif  unsure.gif

Visada perkam per isankstinius, nes veliau kainos - kosmosas....
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2019 04 01, 22:05)

Na aš pvz šiemet gavau gariausią kainą spalio pabaigoje mirksiukas.gif
Ir dabar, tai galiu ranką nukirsti duoti, kad nėra geriausios kainos mirksiukas.gif Bus geresnių. Kalbu apie kitą sezoną, žinoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 01 balandžio 2019 - 21:27
QUOTE(Zylute1 @ 2019 04 01, 22:05)

Mes irgi perkam per išankstinius, bet šiemet kainos iš kosmoso... Aš čia daviau pavyzdį ant kiek pabrango išankstiniai... Pernai balandžio mėnesį pirkome kelionę gruodžio 6dienai. o va dabar, per išankstinius, tokia pati kelionė šių metų gruodžio 6d. kainuoja beveik tiek pat kiek pernai kainavo prieš pat išvykimą....
Atsakyti

Sveikutės.Ar esate buvę Sultan Gardens resort Šarm el Šeikas?Žiūrint atsiliepimus ,kaip ir neblogi...Planuojama per kelionė per Kalėdas...

Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2019 04 01, 22:27)
Na aš pvz šiemet gavau gariausią kainą spalio pabaigoje mirksiukas.gif
Ir dabar, tai galiu ranką nukirsti duoti, kad nėra geriausios kainos mirksiukas.gif Bus geresnių. Kalbu apie kitą sezoną, žinoma.

Bet perkant per išankstinius yra mažiausios kainos garantija..jeigu bus pigiau gražina skirtumą
Atsakyti
QUOTE(mamile @ 2019 04 02, 22:29)
Bet perkant per išankstinius yra mažiausios kainos garantija..jeigu bus pigiau gražina skirtumą

Novature, ir jei sugausite. Tai aš irgi pirkau tezuose per išankstinius, bet pagavau kainą būtent spalį, skirtumas sudarė 250 eu., ir man pakeitė. Taigi principas tad pats - pagauni, pakeičia. Bet dabartinėms kainom vistiek užsakyti neverta, nes jau prisiriši prie organizatoriaus.
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2019 04 02, 21:34)
Novature, ir jei sugausite. Tai aš irgi pirkau tezuose per išankstinius, bet pagavau kainą būtent spalį, skirtumas sudarė 250 eu., ir man pakeitė. Taigi principas tad pats - pagauni, pakeičia. Bet dabartinėms kainom vistiek užsakyti neverta, nes jau prisiriši prie organizatoriaus.

Jo reikia pagaut..patys nepasakys..bet aš daug metų seku , tai dar nebuvo pigiau, negu per išankstinius..bet aš neperku brangių, tokius iki vidutinius viešbučius..gal nuo brangesnių numuša kaina
Atsakyti
Laba diena, gal kas buve barcelo tiran https://www.tripadvi..._and_Sinai.html. ? Kaip jis kokiu atsiliepimu turit?
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2019 04 03, 20:41)
Laba diena, gal kas buve barcelo tiran https://www.tripadvi..._and_Sinai.html. ? Kaip jis kokiu atsiliepimu turit?

Sveiki biggrin.gif
Kada skrendate? Mes irgi ten pat gegužės mėn. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2019 04 04, 18:03)
Sveiki  biggrin.gif
Kada skrendate? Mes irgi ten pat gegužės mėn.  biggrin.gif

Uz kokia kaina ir per ka pirkote, jei ne paslaptis?
Atsakyti