Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2019 02 19, 13:00)
Sveiki  biggrin.gif

Labai atsiprašau jeigu pasikartosiu.Planuojame į Egiptą gegužės 22d.,skristume pirmą kartą.
Klausimas,ar tokiu metu Egipte labai karšta,+40 ir daugiau? Gal vertėtų keisti kelionės kryptį? Skrendame dėl šiltos jūros,nes kitur tokiu metų laiku jūra dar nepakankamai įšilusi...(+16-18)?
Gal kas galėtų rekomenduoti viešbutį dviems suaugusiems žmonės Šarm el Šeicho kurorte?
Kiek teko žiūrėti,skaityti atsiliepimus,visai pasimečiau...Jeigu iki atsiliepimų viešbutis kaip ir nieko,tai po atsiliepimų...Dar didelį dėmesį skiriu jūrai,įlipimui į jūrą,ar yra smėlėta prieiga ar iškart koralai ir maudynės tik nuo tilto ir kad nereikėtų eiti 0,5km,kad išsimaudyti...Plius,kadangi esu po kojos operacijos,tai laipteliai iki jūros ar viešbutis ant skardžio,manau mane šiek tiek vargintų...
Būčiau labai dėkinga,kad padėtumėte apsispręsti  biggrin.gif
Žiūrėjau šiuos viešbučius:

Barcelo Tiran Sharm
Jaz Belvedere
Charmillion Club Resort
CHARMILLION SEA LIFE RESORT

Gal yra ir geresnių?
Ačiū  biggrin.gif

Na naesąmonė dėl jūros 16-18l. Jūra būtų 20-22, bet jus juk jau nusprendėte? Aš gegužes pabaigoje nevaryčiu į Egiptą, anyway.
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2019 03 10, 22:09)
Na naesąmonė dėl jūros 16-18l. Jūra būtų 20-22, bet jus juk jau nusprendėte? Aš gegužes pabaigoje nevaryčiu į Egiptą, anyway.

smile.gif Balandzio men. apie 23-24. Kas megsta karsti, tai normaliai, geguzi Egipte, bus kaip liepa Turkijoje.
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2019 03 13, 09:01)
smile.gif Balandzio men. apie 23-24. Kas megsta karsti, tai normaliai, geguzi Egipte, bus kaip liepa Turkijoje.

Aš rašiau apie "kitur", ne apie Egipto jūros temperatūrą, t.y. tikriausiai viduržemuo jūros regionas, kur gegužės pabaigoje jūra tikrai ne 16-18 o 20-22 ;)
Atsakyti

Barcelo Tiran vienintelis pliusas ir tėra gera prieiga prie jūros,neblogas rifukas,gražus šalia laukinis papludimys ir nerealus vaizdas į kalnus.

Šiaip jau gyvenimo matęs viešbutis,maisto galėtų būti mažiau,bet kokybiškesnio. Labao prajuokino visi baseinai po 1m ir tik vienas 1.40m 

Atsakyti

Esame buvę gegužės pabaigoje ,birželio pradžioje. Tikrai karšta. Visur tik.su vandeniu,saule reikia labai atsargiai lepintis,atsigaivinti galima tik baseinuose,nes jūra kaip vonios vanduo ,ypač jai sekli jūra prie viešbučio. Mums labiau spalis patiko,nes nereikėjo šešėliais šliaužioti

Atsakyti
4u.gif perkelem mes i spalio viduri, koks oras buna? mes siaip silumos megejai man plius 30 patinka smile.gif

QUOTE(ataka26 @ 2019 03 16, 08:37)
<p>Esame buvę gegužės pabaigoje ,birželio pradžioje. Tikrai karšta. Visur tik.su vandeniu,saule reikia labai atsargiai lepintis,atsigaivinti galima tik baseinuose,nes jūra kaip vonios vanduo ,ypač jai sekli jūra prie viešbučio. Mums labiau spalis patiko,nes nereikėjo šešėliais šliaužioti</p>

Atsakyti

Spali 30-33 :) pats tas 

Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2019 03 16, 09:34)
<p>Barcelo Tiran vienintelis pliusas ir tėra gera prieiga prie jūros,neblogas rifukas,gražus šalia laukinis papludimys ir nerealus vaizdas į kalnus.</p><p>Šiaip jau gyvenimo matęs viešbutis,maisto galėtų būti mažiau,bet kokybiškesnio. Labao prajuokino visi baseinai po 1m ir tik vienas 1.40m </p>

Ačiū biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Taip,svarbiausia paplūdimys ir šilta jūra mirksiukas.gif
Kiek teko žiūrėti video apie viešbutį,tai jis turėjo renovaciją mirksiukas.gif O visa kita nesvarbu...tik,kad uodai duotų ramiai ilsėtis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2019 03 16, 02:30)
Aš rašiau apie "kitur", ne apie Egipto jūros temperatūrą,  t.y. tikriausiai viduržemuo jūros regionas, kur gegužės pabaigoje jūra tikrai ne 16-18 o 20-22 ;)

Adrijos jūra šaltoka...Jonijos jūra šaltoka...ir Tunise jūra šaltoka,o dar vakarais kartais ir megztuko reikėjo...sakau iš seeenos patirties verysad.gif
Atsakyti
Grįžome šiandien iš Royal albatros moderna. Visumoje viskas labai patiko, gal net mažiau tikėjausi iš šio viešbučio, nes esu mačiusi tikrai gerų all, bet šis tikrai mums patiko smile.gif
Jau yra ir kainos kitiems metams, bet man atrodo jos truputi pasityčiojimas blink.gif Tokiom kainom pirkti metams į priekį....???
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2019 03 31, 21:03)
Grįžome šiandien iš Royal albatros moderna. Visumoje viskas labai patiko, gal net mažiau tikėjausi iš šio viešbučio, nes esu mačiusi tikrai gerų all, bet šis tikrai mums patiko smile.gif
Jau yra ir kainos kitiems metams, bet man atrodo jos truputi pasityčiojimas blink.gif Tokiom kainom pirkti metams į priekį....???

O mes grizom is Albatros Aqua blue. Renkausi tarp modernos ir Aqua, bet agente is pati del juros ir numeriu pasirinkau Aqua.
Seip vesbutis graziausias is visu aplinkiniu, kuriu matem. Labai didele iš sutvarkyta teritorija, labai daug baseinu, akvaparkas, paslaugus barmenai, didelis numeris. Maistas paprastas, be jūros gėrybių. Pasirinkimas yra, ypač rytais kas mėgsta šviežiu bandelių, spirgučiu, blynu, vaisiai pjaustyti atskirai ir mixas... Bet po 11 dienų pasiilgome vistiek savo naminio maisto. Iki jūros reikia praeiti, bet visai netoli, galima su mikroautobusu, bet mums su vežimėliu patogiau pėsčiomis buvo. Vaizdas į jūra nuostabus ir gražus koralai. Iš minusu: sirgome visi po viena diena, vemimas, temperatūra. Nežinau kas čia per zaraza, bet aš buvau prieš 10 metu Egipte tas pats man buvo. Bet ši karta ir vyras susirgo ir vaikai. Ir vaiką apkandžiojo uodai, net nepastebejau, visas veidas buvo spuoguotas. Čia lauke, į numerius irgi atskrisdavo. Oras galejo būti šilčiau, buvo apie +25-26, diena užtekdavo šilumos, bet vakarais reikėjo kelnių ir kažką su ilgom rankovėm. Į jūra irgi reikėjo priprasti prie vandens kol ilipsi, baseinai yra šildomi, o ten kur kalniukai šaltas vanduo prideda daugiau extrimo smile.gif)) Skridom 03.17 pirma savaite atrodė, kad mes viešbutyje vieni. O paskui privažiavo labai daug Ukraineciu ir jau staliuku tuščiu reikėjo paieškoti.
Dėl kainos pažiūrėjau jei mes skristume dabar kaina 755 eur didesne nei mes mokėjome, o jei po metu skristi 788 eur brangiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apelsinka:): 31 kovo 2019 - 23:04
Jei rinktis tarp Albatros Aqua park 5* ir Albatros Aqua blue 4*, patarčiau 4*, nes kiek aš žiūrėjau kainų skirtumas nemažas, o naudotis buvo galima 5* teritorija, barais, tik negalima į restoranus eiti. Jūra arčiau 4*, ir teritorija man pasirodė daug gražesne mūsų viešbučio. Gal tik maisto pasirinkimas skiriesi, šito negaliu palyginti.
Atsakyti