Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(FLight @ 2019 02 17, 20:37)
Grįžom iš Tabos, labai patiko, pirkau per itaka.lt. Ech, noriu vėl...smile.gif

Tai dabar pasidalinkite įspūdžiais mirksiukas.gif 4u.gif Kokiam viešbutyje gyvenot, ar buvo rifas šalia, kokias ekskursijas bandėt, kaip orai vasarį ir dar gal kas įdomaus biggrin.gif Kartą buvom, bet mano vyrai vis svarsto grįžt į Tabą wub.gif
Atsakyti
Buvom Bayview. Orai kaip visada Egipte žiemą, nieko naujo - iki 15 val šilta, deginiesi - maudaisi, paskui vėsta, vakare jau vaikštai su megztiniu ar striuke. Tik, pirmą dieną lijo, tačiau tai - visiškas ekskliuzyvas Egipte, šiaip nelyja ;) Rifukas yra prie šalia esančio viešbučio Strand, nuo tilto - nėra kažkas labai jau toookio, tačiau ne pernelyg išrankiems tikrai tiks, gražių žuvyčių yra. Man pats viešbutis labai patiko, na tiesiog nerealiai ir noriu grįžti, bet jei kas mėgsta veiksmą, tūsą, vakarėlius- ten geriau nevažiuokit biggrin.gif
Kadangi skridau su dviem vaikais ir be vyro, buvome tik vienoje ekskursijoje (per itaka) - džipaisį dykumą, Spalvotas kanjonas, jojimas ant kuprangarių, paviršinis nardymas Dahabe, pietūs pas beduinus ir šopingas.

Egipte buvau šeštą kartą, visados tik žiemą, tai šis viešbutis ir pati Taba - labiausiai patiko. Vien vaizdai ko verti, kai iš vienos pusės kalnai, iš kitos - jūra, o kitame jūros krante - jau Jordanijos kalnai matosi... wub.gif
Atsakyti

[attachment=260396:taba4 (1).jpg]

[attachment=260397:taba5 (1).jpg]

[attachment=260398:taba6 (1).jpg]

[attachment=260399:taba7 (1).jpg]

[attachment=260400:taba9 (1).jpg]

[attachment=260401:taba8 (1).jpg]

Atsakyti

Beje, matosi, kiek "daug" žmonių buvo viešbutyje...;)

[attachment=260407:taba14 (1).jpg]

[attachment=260408:taba12 (1).jpg]

[attachment=260409:taba10 (1).jpg]

[attachment=260411:taba11 (1).jpg]

Atsakyti
Sveiki biggrin.gif

Labai atsiprašau jeigu pasikartosiu.Planuojame į Egiptą gegužės 22d.,skristume pirmą kartą.
Klausimas,ar tokiu metu Egipte labai karšta,+40 ir daugiau? Gal vertėtų keisti kelionės kryptį? Skrendame dėl šiltos jūros,nes kitur tokiu metų laiku jūra dar nepakankamai įšilusi...(+16-18)?
Gal kas galėtų rekomenduoti viešbutį dviems suaugusiems žmonės Šarm el Šeicho kurorte?
Kiek teko žiūrėti,skaityti atsiliepimus,visai pasimečiau...Jeigu iki atsiliepimų viešbutis kaip ir nieko,tai po atsiliepimų...Dar didelį dėmesį skiriu jūrai,įlipimui į jūrą,ar yra smėlėta prieiga ar iškart koralai ir maudynės tik nuo tilto ir kad nereikėtų eiti 0,5km,kad išsimaudyti...Plius,kadangi esu po kojos operacijos,tai laipteliai iki jūros ar viešbutis ant skardžio,manau mane šiek tiek vargintų...
Būčiau labai dėkinga,kad padėtumėte apsispręsti biggrin.gif
Žiūrėjau šiuos viešbučius:

Barcelo Tiran Sharm
Jaz Belvedere
Charmillion Club Resort
CHARMILLION SEA LIFE RESORT

Gal yra ir geresnių?
Ačiū biggrin.gif
Atsakyti
O kada jau sezonas skaitosi Egipte? Kaip orai balandi, ar jura šilta? Galvojame per vaiko atostogas i Egipta( Turkijoje man dar šalta jura) bet ne visos agenturos siulo, itaka neduoda balandi net pasirinkti, novature kainos nuo 600 blink.gif
Atsakyti
balandis super mirksiukas.gif esam buve kovo pradzioje, jau tada tikrai nesalta buvo, oi nesalta biggrin.gif
Atsakyti
Grįžome iš Egipto, buvome Moderna Albatros viešbutyje. Turiu jų kortelė, orange operatoriaus, jei kam reikia perleisiu už šokoladą (pirkom 10 GB plius 10 GB dovanų, išnaudojam kokius 5)
Atsakyti
QUOTE(Ania.ks @ 2019 02 21, 14:48)
Grįžome iš Egipto, buvome Moderna Albatros viešbutyje. Turiu jų kortelė, orange operatoriaus, jei kam reikia perleisiu už šokoladą (pirkom 10 GB plius 10 GB dovanų, išnaudojam kokius 5)

Labas, kaip jum sekesi, kaip viesbutis ir kaip viskas papasakokite prasau smulkiai, domina viskas. Kovo 11 kylam ir mes. Ir i si viesbuti. Todel domina viskas. Ir kortele paimciau.
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2019 02 19, 13:00)
Sveiki  biggrin.gif

Labai atsiprašau jeigu pasikartosiu.Planuojame į Egiptą gegužės 22d.,skristume pirmą kartą.
Klausimas,ar tokiu metu Egipte labai karšta,+40 ir daugiau? Gal vertėtų keisti kelionės kryptį? Skrendame dėl šiltos jūros,nes kitur tokiu metų laiku jūra dar nepakankamai įšilusi...(+16-18)?
Gal kas galėtų rekomenduoti viešbutį dviems suaugusiems žmonės Šarm el Šeicho kurorte?
Kiek teko žiūrėti,skaityti atsiliepimus,visai pasimečiau...Jeigu iki atsiliepimų viešbutis kaip ir nieko,tai po atsiliepimų...Dar didelį dėmesį skiriu jūrai,įlipimui į jūrą,ar yra smėlėta prieiga ar iškart koralai ir maudynės tik nuo tilto ir kad nereikėtų eiti 0,5km,kad išsimaudyti...Plius,kadangi esu po kojos operacijos,tai laipteliai iki jūros ar viešbutis ant skardžio,manau mane šiek tiek vargintų...
Būčiau labai dėkinga,kad padėtumėte apsispręsti  biggrin.gif
Žiūrėjau šiuos viešbučius:

Barcelo Tiran Sharm
Jaz Belvedere
Charmillion Club Resort
CHARMILLION SEA LIFE RESORT

Gal yra ir geresnių?
Ačiū  biggrin.gif

Sultan Gardens Resort mano sarase smile.gif. Lb geri atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisstinaa: 02 kovo 2019 - 12:26
Sveikos ax.gif

Gal kurios buvote
Tia Heights Makadis ar Sunny Days El Palacio Resort&Spa viešbučiuose?

Ir gegužės viduryje , link galo koks oras ? Mes labiau šilumos megėjai smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisstinaa @ 2019 03 02, 14:24)
Sultan Gardens Resort mano sarase smile.gif. Lb geri atsiliepimai smile.gif

Labai ačiū už pasiūlymą biggrin.gif Agentė minėjo šitą viešbutį biggrin.gif
Išsirinkome Barcelo Tiran biggrin.gif Viešbutis nėra ypatingas,bet prioritetą teikiau paplūdimiui ( iš kairės pusės yra smėlėta prieiga į jūrą,nebūtini vandens batai,jūra prie kranto nėra sekli,o iš dešinės pusės rifas,kur galima smagiai užsiimti paviršiniu nardymu ) biggrin.gif
Atsakyti