QUOTE(Teroristas @ 2019 01 01, 21:43)
Pasidalinkite kokiam visbutij buvote?Sekanciam kartui taip pat ziuresim,kad butu ilankoj
Mes buvome Šarme, Jaz Fanara Resort viešbutuke. Tikrai viskas labai patiko... O ypač jūra... Ten jau nacionalinis parkas prasideda, tai tikrai yra ką pažiūrėti
Didžiulė raja pora dienų tiesiog paviršiumi iš ryto plaukiodavo... Buvo truputį baisoka dėl jos
Atostogavome gruodžio pirmoje pusėje ir vėjuota buvo tik vieną vakarą. Megztukų visai nereikėjo.
QUOTE(pukepuke @ 2019 02 16, 20:38)
Aš manau pas vietinius bus gerokai mažiau
O mane domina iš Šarmo du dalykai: džip safari ir pasiplaukiojimas jachta iki kokių superinių koralų. Kokios kainos maždaug (pas vietinius), gal kas neseniai buvo. Ačiū
Visas ekskursijas ėmėme iš vietinių, kurie dirbo viešbutyje. Keturačių pasivažinėjimas kainavo 15 usd, jei sėdi po du, ir 20 usd jei sėdi po vieną. Pasiplaukiojimas su paviršutiniu nardymu ir pietumis taip pat kainavo nedaug. Bijau jau apsimeluoti, bet suaugusiam lyg ir 20 usd, o vaikams 13 usd. Mano sūnui 15 metų, bet jį dar užrašėme kaip vaiką
Paaugliai bandė giluminį nardymą, tai 15 min. kainavo 15 usd.
Į Mozės kalną vykome su Ukrainos kelionių organizatoriais, kurie viešbutyje "prižiūrėjo" savo turistus. Kelionė kainavo po 50 usd. Su Novaturu buvo net neverta kažką derėtis, nes jie visų pirma buvo labai nemandagūs ir nėjo į jokius kompromisus. O miestą apžiūrėjom su Tezturu nemokamai, nors į tokias komercines išvykas
vis atsižadu vykti....