Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(braskee84 @ 2019 02 06, 16:45)
Sveiki, kada geriausiai pirkti kelione i Egipta rudeniui? Kada mazdaug isankstiniai pardavimai prasideda?  4u.gif

Nezinau tiksliai kada, mes pirkom geguzes gale, vaziuosim kovo men.
Atsakyti
Sveiki,
žiūrinėju ekskursijas Egipte, nuo Marsa Alamo į Luksorą - plaukai šiaušiasi - tikrai žmogui apie 130 USD? Ar aš kažkur ne ten žiūriu? Ačiū atsakiusioms
Atsakyti
QUOTE(artistė @ 2019 02 16, 19:47)
Sveiki,
žiūrinėju ekskursijas Egipte, nuo Marsa Alamo į Luksorą - plaukai šiaušiasi - tikrai žmogui apie 130 USD? Ar aš kažkur ne ten žiūriu? Ačiū atsakiusioms

Aš manau pas vietinius bus gerokai mažiau ax.gif
O mane domina iš Šarmo du dalykai: džip safari ir pasiplaukiojimas jachta iki kokių superinių koralų. Kokios kainos maždaug (pas vietinius), gal kas neseniai buvo. Ačiū 4u.gif
Atsakyti

Turiu kainoraščius plius minus apie 20€

Atsakyti

Turiu kainoraščius plius minus apie 20€

Atsakyti
Mes praeitais metais pirkome iš Tez Tour tikrai mažiau negu 100Eur žmogui mokėjom į Luxorą, gavom galima sakyti asmeninį gidą, nes tik 2 lietuviai buvom.
Atsakyti
Dar klausimas - ar vietiniai nedidelę grąžą atiduoda, ar geriau pasirūpinti, kad būtų konkreti pinigų suma už paslaugas/pirkinius?
Atsakyti

Visada stengiuosi lygiai turėti

Atsakyti
Grįžom iš Tabos, labai patiko, pirkau per itaka.lt. Ech, noriu vėl...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teroristas @ 2019 01 01, 21:43)
Pasidalinkite kokiam visbutij buvote?Sekanciam kartui taip pat ziuresim,kad butu ilankoj

Mes buvome Šarme, Jaz Fanara Resort viešbutuke. Tikrai viskas labai patiko... O ypač jūra... Ten jau nacionalinis parkas prasideda, tai tikrai yra ką pažiūrėti smile.gif Didžiulė raja pora dienų tiesiog paviršiumi iš ryto plaukiodavo... Buvo truputį baisoka dėl jos biggrin.gif
Atostogavome gruodžio pirmoje pusėje ir vėjuota buvo tik vieną vakarą. Megztukų visai nereikėjo.

QUOTE(pukepuke @ 2019 02 16, 20:38)
Aš manau pas vietinius bus gerokai mažiau ax.gif
O mane domina iš Šarmo du dalykai: džip safari ir pasiplaukiojimas jachta iki kokių superinių koralų. Kokios kainos maždaug (pas vietinius), gal kas neseniai buvo. Ačiū 4u.gif

Visas ekskursijas ėmėme iš vietinių, kurie dirbo viešbutyje. Keturačių pasivažinėjimas kainavo 15 usd, jei sėdi po du, ir 20 usd jei sėdi po vieną. Pasiplaukiojimas su paviršutiniu nardymu ir pietumis taip pat kainavo nedaug. Bijau jau apsimeluoti, bet suaugusiam lyg ir 20 usd, o vaikams 13 usd. Mano sūnui 15 metų, bet jį dar užrašėme kaip vaikąsmile.gif Paaugliai bandė giluminį nardymą, tai 15 min. kainavo 15 usd.
Į Mozės kalną vykome su Ukrainos kelionių organizatoriais, kurie viešbutyje "prižiūrėjo" savo turistus. Kelionė kainavo po 50 usd. Su Novaturu buvo net neverta kažką derėtis, nes jie visų pirma buvo labai nemandagūs ir nėjo į jokius kompromisus. O miestą apžiūrėjom su Tezturu nemokamai, nors į tokias komercines išvykas
vis atsižadu vykti....
Atsakyti
Jeigu perkate ne fiksuotų prekių parduotuvėje, pardavėjai labai dažnai grąžos "neturi". Jums greičiausiai pasiūlys įsigyti dar ką nors už tuos pinigus.
Atsakyti
Laba, turiu klausimą. keliaujame 2kartą į Hurgadą. Pirmas kartas toks buvo susipažinimas su aplinka, šį kartą norėtusi daugiau pamatyti "išlysti į miestą". Gal kas savarankiškai važinėjosi su taksi po Hurgadą? Gal kas radote kokį idomesnį "marketą"? pvz kur būtų galima nusipirkti bachlavos? Ar koki maisto "marketą" radote? Pigesnių suvenyrų? kokia patirtis savarnkiškam keliavimui po Hurgadą? smile.gif smile.gif
Atsakyti