Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(knielita @ 2016 01 09, 22:44)
Skriskit i Tenerife, irgi silta, saules daug ir liemenes nereikes biggrin.gif

tai kad jau buvom du kartus-ten rojaus sala ir as ten leisiu ziemas isejus i pensija-jei jos sulauksiu aisku po atostogu Hurgadoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Danni @ 2016 01 09, 18:02)
Man irgi nepatiko Bella Vista, bet ko iš jos norėti, tai tik 3* viešbutis.
Beje, sausio 7d. Kaire buvo apšaudyti turistai, o šiandien dar buvo nušauti 2 pareigūnai  doh.gif

I Egipta karta galima nuvykti vien del piramidziu...nu jura dar...yra vietu pailseti kur saugu ir zmones neikyrus...
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2016 01 10, 11:08)
I Egipta karta galima nuvykti vien del piramidziu...nu jura dar...yra vietu pailseti kur saugu ir zmones neikyrus...

Aš asmeniškai Egipte galėčiau gyventi. Kas 2 - 3 mėnesiai tenka ten nuskristi ir visada jausmas, tarsi, grįžčiau į namus.

Kiekvienam savo...
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2016 01 10, 11:08)

Taip, tų vietų pilna pasaulyje, bet viskas remiasi į kainą. Jei aš turėčiau daug pinigų, tai skrisčiau į Tailandą, Indoneziją ar dar kur nors, bet deja Egiptas šiuo metu vienintelis variantas, kurį išgali mūsų piniginė.
Atsakyti
QUOTE(zoolushka @ 2016 01 10, 12:48)
Aš asmeniškai Egipte galėčiau gyventi. Kas 2 - 3 mėnesiai tenka ten nuskristi ir visada jausmas, tarsi, grįžčiau į namus.

Kiekvienam savo...

Aš irgi .. O vat į JAE sakiau daugiau nebeskrisiu, ne mano šalis, nors ir šilta

pastebėjau, kad Egipto atžvilgiu keliautojus galima grubiai suskirstyti į 2 dalis, vieni jį dievina, kiti labai nemėgsta.
Papildyta:
QUOTE(Danni @ 2016 01 10, 15:09)
Taip, tų vietų pilna pasaulyje, bet viskas remiasi į kainą. Jei aš turėčiau daug pinigų, tai skrisčiau į Tailandą, Indoneziją ar dar kur nors, bet deja Egiptas šiuo metu vienintelis variantas, kurį išgali mūsų piniginė.

dar atsirado Eilatas Izraelyje.
Skrydžiai su Ryanair labai pigūs, Raudonojo jūra ta pati, lankytinų vietų yra, minusas - dabar ten vėsiau nei Hurgadoj
Atsakyti
QUOTE(Danni @ 2016 01 10, 14:09)

tai būtent..už tą sumą kiek Egipte mokam už 5* viešbutį su AI 14 naktų, Tenerifėj galim gauti arba 7 naktis su AI, arba 14 naktų be maitinimo..
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2016 01 11, 09:09)
Aš irgi .. O vat į JAE sakiau daugiau nebeskrisiu, ne mano šalis, nors ir šilta

O Dubajus man nerealiai patinka. Tenka nuskristi į metus vieną kartą tai vis pazyziu vyrui kaip būtų faina ten gyventi... ax.gif

Kažkuriam gyvenime aš matyt gyvenau arabų šalyse biggrin.gif
Atsakyti
http://www.alfa.lt/s...ydziu-i-hurgada
manes šis sprendimas nesužavėjo
Atsakyti
QUOTE(lingė @ 2016 01 11, 15:22)

Valio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lingė @ 2016 01 11, 14:22)

Labai gaila, kad nenutraukia skrydziu verysad.gif O tikrai vertejo, nes zmones jausis nesaugiai. Nesaugu ir po miesta vaiksciot. Tikrai neturiu jokio noro vaziuoti schmoll.gif Neteksim 100euru, tiek jau to. Gerai, kad tik avansas sumoketas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lingė @ 2016 01 11, 15:22)

Valio
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2016 01 11, 15:44)
Labai gaila, kad nenutraukia skrydziu verysad.gif O tikrai vertejo, nes zmones jausis nesaugiai. Nesaugu ir po miesta vaiksciot. Tikrai neturiu jokio noro vaziuoti schmoll.gif Neteksim 100euru, tiek jau to. Gerai, kad tik avansas sumoketas smile.gif

Tie, kurie jausis nesaugiai, manau tikrai neskris, bet kiek yra žmonių, kurie myli Egiptą ir kiekvienais metais ten skrenda švęsti gimtadienius, ilsėtis nuo žiemos ir tt.

Nebūkime egoistais. Ne kiekviena šeima sugeba įpirkti atostogas Tenerifėje, Italijoje ar dar kažkur.

Aš asmeniškai nesijaučiu nesaugi Egipte. Nesijaučiau nei per revoliuciją, nei dabar ir jeigu Lietuva būtų nutraukusi skrydžius, aš vistiek į ten skraidyčiau su kitomis oro linijomis, su persėdimais, bet manęs tai nesustabdytų. Aš pati esu atsakinga už save ir savo noru ten keliauju.

Atsakyti