Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(Vėja_vakarė @ 2018 12 22, 18:44)
Ar verta pirkti Novaturo ekskursijas, ką nors įdomaus papasakoja?

Visiškai neverta!!!! Ir man tokie lietuvių gidai arogantiški ir "pasikėlę" pasirodė....

QUOTE(Zylute1 @ 2018 12 27, 10:37)

Tik nardyt galejom viena diena... kitomis buvo vejai, i jura neleido.

Čia Jūs gi Šarme buvote? Mes taip pat Gruodžio mėn. atostogavome Šarme, bet mūsų viešbutis buvo įlankoje ir vėjo visai neturėjome... Jūra rami kaip stiklas wub.gif wub.gif Bet jau kai rinkomės viešbutį, tai užuovėja ir rami jūra, buvo vienas iš svarbiausių mano reikalavimų smile.gif

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
QUOTE(Musyte24 @ 2018 12 27, 11:15)
Čia Jūs gi Šarme buvote? Mes taip pat Gruodžio mėn. atostogavome Šarme, bet mūsų viešbutis buvo įlankoje ir vėjo visai neturėjome... Jūra rami kaip stiklas wub.gif  wub.gif Bet jau kai rinkomės viešbutį, tai užuovėja ir rami jūra, buvo vienas iš svarbiausių mano reikalavimų smile.gif

Jo, Šarme.... o kokiam jūs viešbuty buvot? Smalsu ateičiai....
Papildyta:

Atsakyti
Ir vel foto sugule sonu... nors pries tai buvo gerai... blink.gif oi tas part.lt ..... tas pat buvo sausio menesi, kai foto keliau is Albatros white beach.... unsure.gif
Atsakyti
Oj kaip iškraipė puslapį šios nuotraukos, reiktų greičiau jį užbaigti 4u.gif
Žylute, ačiū už komentarus apie viešbutį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2018 12 29, 20:52)
Oj kaip iškraipė puslapį šios nuotraukos, reiktų greičiau jį užbaigti 4u.gif
Žylute, ačiū už komentarus apie viešbutį 4u.gif

Pukepuke neilgai trukus surasysiu santrauka apie viesbuti. Tegul emocijos nuslugsta. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Musyte24 @ 2018 12 27, 12:15)
Visiškai neverta!!!! Ir man tokie lietuvių gidai arogantiški ir "pasikėlę" pasirodė....
Čia Jūs gi Šarme buvote? Mes taip pat Gruodžio mėn. atostogavome Šarme, bet mūsų viešbutis buvo įlankoje ir vėjo visai neturėjome... Jūra rami kaip stiklas wub.gif  wub.gif Bet jau kai rinkomės viešbutį, tai užuovėja ir rami jūra, buvo vienas iš svarbiausių mano reikalavimų smile.gif

Pasidalinkite kokiam visbutij buvote?Sekanciam kartui taip pat ziuresim,kad butu ilankoj
Papildyta:
QUOTE(Musyte24 @ 2018 12 27, 12:15)

Paisadalinkite kokiam viesbutij buvot 4u.gif Sekanciam kartui taip pat ziuresim ilankoj
Atsakyti
QUOTE(Teroristas @ 2019 01 01, 21:43)
Pasidalinkite kokiam visbutij buvote?Sekanciam kartui taip pat ziuresim,kad butu ilankoj
Papildyta:

Paisadalinkite kokiam viesbutij buvot  4u.gif  Sekanciam kartui taip pat ziuresim ilankoj

Per kaledas buvom Šarme Namma Bejuje Novotel beach viesbutyje. Oras buvo puikus, galejo kiekviena diena nardyt, bangu nebuvo, o vejas buvo 2 dienas ir tik vakare. Iki starij gorod buvo apie 10 min , o iki soho square 15 min vaziavimo. Vietinis melynas autobusiukas veza nuo zmogaus 1 dol.Sakyciau vieta labai gera , promenada veda i miesteli.Vadafone pirkom kortele 8gb kainavo apie 9e, bet priima tik vietine valiuta. Eurus ir dol. keicia bankomatas, tik mums neprieme naujesniu 50e kupiuru, reikejo eit i banka, tipo kaip turkijoj keityklos.
Atsakyti
Mes vakar vakare grizom is Albatros white beach tai jei kas tures kokiu klausimu, atsakysiu mielai.

Palyginti galiu tik tarp Jaz makadi saraya palms ir alf leila va leila albatroso - tai maistas visuose trijuose puikus, daug juros gerybiu, vaikam bulvytes fri, makaronai, blynai... na ne badaus smile.gif

teritorija su vaikais tik jaz'o nes aquaviva teritorijoje naudotis galima viskuo tai tas vandens parkas labai smagus.
Jura white beach smagiausia vaikam.. suaugusiems eiti iki gylio virs kelenu ... ilgokai tenka.
Oras siltas tik vejas saltas. idegti galima, bet vaikam be megstiniu neimanoma si syk buvo.
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2019 01 08, 20:21)
Mes  vakar vakare grizom is Albatros white beach tai jei kas tures kokiu klausimu, atsakysiu mielai.

Palyginti galiu tik tarp Jaz makadi saraya palms ir  alf leila va leila  albatroso - tai  maistas visuose trijuose puikus, daug juros gerybiu, vaikam  bulvytes fri, makaronai, blynai... na ne badaus smile.gif

teritorija su vaikais tik jaz'o nes  aquaviva teritorijoje  naudotis galima viskuo tai tas  vandens parkas labai smagus.
Jura white beach  smagiausia vaikam.. suaugusiems eiti iki  gylio virs kelenu ... ilgokai tenka.
Oras siltas  tik vejas  saltas. idegti galima,  bet  vaikam be megstiniu neimanoma si syk buvo.

Kuris patiko labiausiai? Griztumete antra karta? 😊
Atsakyti
Gal kas žinote, kokios paviršinio nardymo kainos TAboje?
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2018 12 29, 21:22)
Pukepuke neilgai trukus surasysiu santrauka apie viesbuti. Tegul emocijos nuslugsta.  rolleyes.gif

Liuks, labai lauksime 4u.gif
Ms jau labai laukiame tokių tingių atostogų smile.gif Bet norėsiu kelis kartus kur pavažiuoti, kokį džip safari, laivu kur išplaukti. O dukra labiausiai laukia kasyčių biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, kada geriausiai pirkti kelione i Egipta rudeniui? Kada mazdaug isankstiniai pardavimai prasideda? 4u.gif
Atsakyti