puiku, nes turistams juk reikia dolerio vienetuku
puiku, nes turistams juk reikia dolerio vienetuku
Papasakokite prašau daugiau apie šią kelionę.
Mes kaip tik planuojame šį kart į šį kurotrtą keliaut.
Hurgadoj buvom 4 kartus. Sharme2
Norisi kažko kito.
Vyras nardytojas, aš tik snorkelinu, bet sūnus 14 metų, manau megins su tėčiu giluminį pamėgint. Pavasarį buvom Floridoj, tai nardė abu.
Sakoma, kad marsa alam labai gražūs rifai, geri viešbučiai ir daug jūros gyvių galima pamatyt, bet ten ženkliai vėsiau ir labiau vėjuota.
Ką galit pasakyt apie viešbutį? iš kur skridote su kokia agentūra? ar leidotės marsa alam orouoste? Kiek suprantu novaturas ir teztouras į šį regioną nesiūlo?
Žodžiu domina viskas ir smulkiai
Sakoma, kad marsa alam labai gražūs rifai, geri viešbučiai ir daug jūros gyvių galima pamatyt, bet ten ženkliai vėsiau[B] ir labiau vėjuota.
kaskaip abejoju ar ten zenkliai vesiau, nuo kitu Egipto kurortu, juk jis zemiau, arciau pusiaujo tai turetu but netgi silciau nei hurgadoi ir sarme...
Apie Egiptą https://tvplay.tv3.l...orama-10297377/
Sveikos. Vyksime į Šarmą gruodžio 16 d. Turiu keletą klausimų. 1. Ar galėtumėte rekomenduoti kelionių agentūrą, kuri organizuoja neblogas kelionės į Jeruzalę? 2. Aš vyksiu į Jeruzalę su savo vaiku (skiriasi pavardės) ir su draugės vaiku (draugės nebus, turiu lietuvišką įgaliojimą). Ar bus problemų prie sienos? Ar reikia įgaliojimo anglų kalba ir ar jis turi būti patvirtintas notaro? Notaras davė tik Lt kalba. 3. Ar kelionėms į Jeruzalę vaikams 10 ir 11 metų daromos nuolaidos. Mes planuojame važiuoti keturiese, ar galime nusiderėti iki 90 eurų suaugusiems ir po 80 vaikams? Dėkui.
Mes kaip tik planuojame šį kart į šį kurotrtą keliaut.
Hurgadoj buvom 4 kartus. Sharme2
Norisi kažko kito.
Vyras nardytojas, aš tik snorkelinu, bet sūnus 14 metų, manau megins su tėčiu giluminį pamėgint. Pavasarį buvom Floridoj, tai nardė abu.
Sakoma, kad marsa alam labai gražūs rifai, geri viešbučiai ir daug jūros gyvių galima pamatyt, bet ten ženkliai vėsiau ir labiau vėjuota.
Ką galit pasakyt apie viešbutį? iš kur skridote su kokia agentūra? ar leidotės marsa alam orouoste? Kiek suprantu novaturas ir teztouras į šį regioną nesiūlo?
Žodžiu domina viskas ir smulkiai
Skridom su Itaka,leidomes Marsa Alamo orouoste.Atrodo ir Novaturas su Teztour organizuoja keliones,tik nezinau kokiam orouoste leidziasi.
Atostogavom Novotel viesbutyje lapkricio pradzioj.Oras ir vanduo buvo pasakiskas,bet kasdien vakarais daresi VI's vesiau.
Mes nardem tik pavirsiuj,bet matem narde narai ir I gyli.Prie viesbucio tik koralu rifas ir zuvytes,sake kartais atplaukia vezliai,bet mes ju nematem.Rytais praplaukia delfinai.Emem ekskursija laivu,kur stikliniu dugnu,ten matem daugiau gyvunijos.
Rifai labai grazus.Matem vezlius,juru karves,skatus,mazus rykliukus.Vezlius net lietem,nors neleido,reke kad neliestume.Nu bet kaip nepaliesi,kai vezlys isneria ikvept prie pat ranku
Tai tik nuo šian paleidžia su kita įmone skrydžius
tai va, šviežiausių naujienų ir laukiu
Sveiki, ka patartumet del mazu vaiku, vienam trys menesiai, kitai du metukai.Mergyte yra alergiska ir isberta, alergenai kol kas nenustatyti.Dukra su zentu nudipirke kelione, isskrenda 8 gruodzio, as esu panikoje del vaiku, ypac del alergiskos mergytes , o dar skaitau apie uodus ir kad reikia naudoti purskalus ar tepalus.O gal as be reikalo stresuoju, prasau patarkite kas jau esat buve.Busiu labai deki ga.
Mano vaikai irgi alergiški.Bet pabuvus saulėje jų oda pagyja,nebeberia. Grįžta su odele kaip pas kūdikius-švelnia lygia. Ir nesvarbu ką ten valgo.