Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(adream @ 2018 11 12, 22:01)
perskaitykit tema nuo pradziu ir bus aiskiau biggrin.gif

Deja..., perskaiciau ir nieko neradau. O kurie yra buve net po kelis kartus, labai tingi atrasyt.Negi jau toki kvaila klausima uzdaviau, kad sunku atrasyt, ka vezates nuo uodu? o gal per kaledas ju nebus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2018 11 13, 22:13)
Deja..., perskaiciau ir nieko neradau. O kurie yra buve net po kelis kartus, labai tingi atrasyt.Negi jau toki kvaila klausima uzdaviau, kad sunku atrasyt, ka vezates nuo uodu? o gal per kaledas ju nebus  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nuo uodu kazkas rase kad vezesi elektrinius tuos kur i rozete pasijungia.
Atsakyti

Tikrai buvo aptarta,kad daug kas vežasi BEN'S 100 nuo uodų + rozetes nuo uodų.

Buvau 4 kartus...nei karto su uodais nesusidūrėm. 

Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2018 11 13, 23:13)
Deja..., perskaiciau ir nieko neradau. O kurie yra buve net po kelis kartus, labai tingi atrasyt.Negi jau toki kvaila klausima uzdaviau, kad sunku atrasyt, ka vezates nuo uodu? o gal per kaledas ju nebus  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

smile.gif tai nera ka atsakyti, buvau 9 kartus - visada turiu euru arba doleriu, jokiu keityklu neprireike,kaip ir priemoniu nuo uodu - nesu maciusi uodu blink.gif
Atsakyti
Labai aciu 4u.gif , tai dabar apsisprendziau. Nuo uodu neimsiu, o doleriu tik arbatpinigiams.
Atsakyti
QUOTE(FLight @ 2018 11 08, 18:35)
O kuo jos geresnės už įprastas? Būtent paviršiniam nardymui?
Mes keliaujam į Egiptą tik žiemą, tuo metu ten paprastai būna banguota. Tai ši kaukė, kaip suprantu, netiktų, nes nuolat užpylinėtų klapaną?

Kaip tik ji tiktų.
Mes perkam visada kaukes su atbuliniu vožtuvu, kuris užpylus bangai, uždaro klapaną, kuris apsaugo kvėpavimo takus nuo vandens patekimo. tiesiog stipriai paputi į vamzdelį ir vėl kvėpuoji. Jei kaukė be klapano, tokiu atveju per triūbytę jums pribėgs vandens ir yra didelė tikimybė, kad jūs jo prigersite.
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2018 11 13, 21:13)

Yra uodų tikrai. Ypač tuose viešbučiuose, kurių teritorijoj baseinai prie pat pastatų ir apželdinta krūmais.
Buvome Titanic Palace. Vyrą visą sulesė, nes vakarais labai mėgo pasėdėt balkone, baseinai ten prie pat viešbučio. iš pirmų aukštų yra laipteliai nusileist į baseiną tiesiai iš kambario terasos.
Yra Egipte repelentų pirkti nuo uodų. Kambarį gelbėja į rozetes jungiami.
Šarme buvome Fanaros viešbuty, taip pat daug uodų buvo.
Kur apželdinta, drėgna, ten ir uodų yra.
Purškia darbuotojai vakarais dūmina ten nuo moskitų visą terirtoriją, bet jų vistiek yra
Egipte lankomės dažniai, nes mėgstam nardyt ax.gif
Atsakyti

Buvom mes kovą Titanic Palace,nei vienas uodas neužkabino 😁

Atsakyti

Vasario  gale -kovo pradžioje uodų buvo pilna. Vakarais nedarydavom balkono, kad nepriskristų į kambarį.  Balandį, liepą nebuvo .

Atsakyti
mane uodai lesa visur biggrin.gif todel ir rozetines apsaugas vezuosi visada.... buna, kitu nekanda, bet mane jie randa biggrin.gif svorio nedaug, o ir ramiau
Atsakyti

Egipte esu buvusi du kartus ir abu kovo mėnesį. Man patinka po žiemos pagaudyti saulės spindulius :) Tuo metu Egipte šilta, bet ne per karšta dar ir pakeliauti. Žodžiu deriname poilsinę su pažintine keliones :) Abu kartus buvome Hurgadoje. Nežinau ar esu neįnoringa turistė, tačiau viešbučiai, kuriuose buvau man tiko ir patiko. Buvome Mercure ir jaz makadi saraya resort. Jei ką domina apie juos klauskite. Dėl uodų neteko nei vienais metais kovo mėnesį susidurti, tačiau grįžtant lėktuve šalia sėdintys žmonės skundėsi, kad buvo daug uodų. Matyt priklauso nuo vietos.

Atsakyti
Buvom lapkriti Hurgadoj uodu buvo pilna,tokiu maziuku,nepastebimu,nejauciant apkankdziodavo.Ir nakti pilna kambaryj budavo,atrodo ismusi visus,kita nakti vel pilna.O siemet lapkriti buvom Marsa alame,tai nei vieno uodo thumbup.gif Buvom Novotel viesbutyje,jei kad idomu -klauskit
Atsakyti