Mes keliaujam į Egiptą tik žiemą, tuo metu ten paprastai būna banguota. Tai ši kaukė, kaip suprantu, netiktų, nes nuolat užpylinėtų klapaną?
Manau geriausia kauke pirkti pasimatavus.
Mes keliaujam į Egiptą tik žiemą, tuo metu ten paprastai būna banguota. Tai ši kaukė, kaip suprantu, netiktų, nes nuolat užpylinėtų klapaną?
As jos noriu delto, kad neprisiverciu kvepuoti per burna per vamzdeli, bandziau man nepavyko, pykino, o su kauke geriau, galiu per nosi kvepuoti. Man toks ir skirtumas.
Papuolus vandeniui i vamzdeli,klapanas pakyla ir uzdengia vandens ir oro patekima i kauke.Reikia ispust ir klapanas atsistato.
Mes irgi pirkom amazon.de, siemet vaziavom jau 9 karta, tai sios kaukes tikrai yra super, ypac vaikams. Einant i jura galima pasibandyti baseine. Paprastai kur buna rifai dideliu bangu nebuna, tai neisivaizduoju kokia ten banga gali uzlieti taip, kad suauges zmogus neiskiltu i pavirsiu. Siemet is 11 dienu 6 buvo su raudona veliava, bet jokiu bedu nebuvo.
Beje, jei kas planuojat ismokti kaituoti (siemet mokemes), tai neimkit grupiniu uzsiemimu, ismokti nelengva , o su grupiniu sansu mazai. Geriau uzsisakyti individualias pamokas (apie 10 val. reiketu)
Sveikos merginos. Gruodžio 1 skrendame i Hurgada, viešbutis Desert rose resort, ar teko kam nors jame apsistoti? atsiliepimai visi skirtingi , kaip orai buna gruodžio pradžioje, pergyvenu ar nebus tik peršalta...
Laba. Tai skrisim kartu Mes 12.01 jau trečią kartą į šį viešbutį skrendam. Mums jis labai patinka, didelis, tvarkingas, gražus, nieko jame netrūksta. Tikrai turėtų patikti, nebent esat labai įnoringi. Gruodžio pradžioje turėtų būti pakankamai šilta. Vis žiūriu orų prognozes. Dabar rodo +28, tai, manau, panašiai bus. Esam buvę vasario pradžioje, pabaigoje, buvo šilta, tai gruodžio pradžia turėtų būti šiltesnė.
ar viesbuciuose pvz musu Sarm as Seiche bankomatai keicia eurus i Egipto valiuta ar keicia tik dolerius?.Jei nesunku buvusios atrasykit .Aciu.
ar viesbuciuose pvz musu Sarm as Seiche bankomatai keicia eurus i Egipto valiuta ar keicia tik dolerius?.Jei nesunku buvusios atrasykit .Aciu.
Buvom Egipte Bet Hurgadoje ,tai daug kur stovėjo bankomatai keitimui pinigų(pas mus viešbutyje stovėjo,galima pasirinkti doleriai eurai kiek pamenu),mes keitėm eurus į Egipto pinigus.Šarme tikriausiai bus tokie patys bankomatai.
perskaitykit tema nuo pradziu ir bus aiskiau
Yra ir tokių ir tokių tie kurie nebuvo Egipte tie dažniausiai ateina pasiklausti ko nors
aišku kad ne aš pav pirmą kart važiuoju
Bet yra ir jau po n kartų net buvusių .tad ir dalinames patarimais
O dabar klausimas neduoda atgaliniam skrydziui rezervuoti vietu.agente sake kad viesbuti rezervuoti.klausimas kaip man ten padaryti ta kur išpiesti spausdintuvą .angliskai nekalbu bijau kad nesusišnekesiu ten.
Papildyta:
Ačiu.