Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(Udrius @ 2016 01 09, 10:04)
Egiptas uždarytas.  Viskas. Novaturo pranešimas
Mieli kolegos,

Pranešame, kad vertindami situaciją Hurgadoje, po konsultacijų su Lietuvos Respublikos užsienio reikalų ministerija, sausio 9 dieną nevykdysime suplanuoto skrydžio Vilnius - Hurgada. Vykdysime tik grįžtamuosius skrydžius – artimiausi skrydžiai Hurgada – Vilnius bus vykdomi pagal grafiką, parskraidinant turistus.

Tai tik siandien neisskrido, o kitom dienom neatsauke.
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2016 01 09, 09:33)
Tai tik siandien neisskrido, o kitom dienom neatsauke.

Neatsauke, bet baisu rizikuot
Atsakyti
Jatus, laikykites kas BELLA VISTA !!!!!!!!!!!!, pati pries menesi buvau Hurgadoj..
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 01 08, 15:25)
Aciu visoms uz informacija! 4u.gif

Gal yra skrendanciu sausio 16?

Mes turim skristi sausio 16.d, biški baisu po paskutinių įvykių, aš jau net noriu, kad atšauktų mūsų skrydį.
Beje, prieš kelis metus ilsėjomės Bella Vistoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Danni @ 2016 01 09, 11:34)
Mes turim skristi sausio 16.d, biški baisu po paskutinių įvykių, aš jau net noriu, kad atšauktų mūsų skrydį.
Beje, prieš kelis metus ilsėjomės Bella Vistoje  doh.gif

drinks_cheers.gif geriausiai butu kad atsauktu skrydzius, bet manau to nebus, esu ir as buvus Bella Vistoj tik pries kokiu 10 metu ir labai man nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Danni @ 2016 01 09, 11:34)
Beje, prieš kelis metus ilsėjomės Bella Vistoje  doh.gif

O mes sausio 14....
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2016 01 09, 16:41)
O mes sausio 14....

Man tai kažkodėl atrodo, kad atšauks skrydžius, bet jums geriau, kad dar šiek tiek yra laiko ir nesėdėjot dar ant lagaminų. Kaip kad tie, kas turėjo šiandien išskristi. Žodžiu, bet kokiu linkiu įžvelgti pozityvą ir pailsėti. Jei nepavyks Egipte ar kur kitur, tai bent jau Lietuvoj. Svarbiausia, kad saugiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2016 01 09, 15:50)
drinks_cheers.gif geriausiai butu kad atsauktu skrydzius, bet manau to nebus,  esu ir as buvus Bella Vistoj  tik pries kokiu 10 metu ir labai man nepatiko schmoll.gif

Man irgi nepatiko Bella Vista, bet ko iš jos norėti, tai tik 3* viešbutis.
Beje, sausio 7d. Kaire buvo apšaudyti turistai, o šiandien dar buvo nušauti 2 pareigūnai doh.gif
Atsakyti
na as niekad nenorejau i Egipta,bet kadangi ziauriai nekenciu ziemos ir ji varo man depresija-kiekviena sausi per gimtadieni skrendu i Tailanda,Kanarus ar pns..Siemet,deja,turiu tik kelias dienas atostogu,tad vienintelis saules variantas liko Egiptas-gimtadieni atsvesiu su teroristais-idomu-tokio dar neturejau biggrin.gif ..gal kas padovanos nepersaunama liemene blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 01 09, 20:02)
na as niekad nenorejau i Egipta,bet kadangi ziauriai nekenciu ziemos ir ji varo man depresija-kiekviena sausi per gimtadieni skrendu i Tailanda,Kanarus ar pns..Siemet,deja,turiu tik kelias dienas atostogu,tad vienintelis saules variantas liko Egiptas-gimtadieni atsvesiu su teroristais-idomu-tokio dar neturejau biggrin.gif ..gal kas padovanos nepersaunama liemene blink.gif

Aš irgi nekenčiu žiemos smile.gif Bet palauk, gal dar niekur neskrisim. Laukiam pirmadienio, nes tada viskas turėtų paaiškėti.
Atsakyti
QUOTE(Danni @ 2016 01 09, 20:45)
Aš irgi nekenčiu žiemos smile.gif Bet palauk, gal dar niekur neskrisim. Laukiam pirmadienio, nes tada viskas turėtų paaiškėti.

Danni,gal mus issius i Kanarus ar Dubaju uz Egipto kaina lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 09 sausio 2016 - 20:02
QUOTE(jurmarta @ 2016 01 09, 20:01)
Danni,gal mus issius i Kanarus ar Dubaju uz Egipto kaina lotuliukas.gif

Skriskit i Tenerife, irgi silta, saules daug ir liemenes nereikes biggrin.gif
Atsakyti