Gal kas skridot su Itaka į TABĄ? Kaip ten su saugumu reikalai?
Labą vakarą
Ar yra narių, kurios atostogauja Egipte vasarą. Pvz rugpjūtį.
Kokia temperatūra tokiu metu?
Šią vasarą atostogavome Turkijoje liepos 8-18 dienomis. Mūsų šeimai tas klimatas buvo pakeliamas lengvai. Man asmeniškai tai apskritai labai tiko. Įdomu, ar Egipte smarkiai karščiau.... Gaila, neišeina rinktis atostogų laiko. O norisi va tokių tinginio atostogų.
Šią vasarą atostogavome Turkijoje liepos 8-18 dienomis. Mūsų šeimai tas klimatas buvo pakeliamas lengvai. Man asmeniškai tai apskritai labai tiko. Įdomu, ar Egipte smarkiai karščiau.... Gaila, neišeina rinktis atostogų laiko. O norisi va tokių tinginio atostogų.
Egipte man lengvesnis karštis nei Turkijoje,nes sausa
QUOTE(Fėja* @ 2018 10 27, 21:25)
Labą vakarą
Buvome rugpjuti. As megstu, kai karsta, tada galima istisai maudytis, degintis. Tai man patiko. Ir 45-46 laipsniai atostogu nesugadino. Jeigu i ekskursijas neplanuojat, tada ok 😉 viesbuty prie baseino ar prie juros, galima nuolat atsigaivint. Ir yra pakankaimai komfortiska.
Nepatogu, tik kad padai svyla. Be tapkiu beveik eit negali 🙈🙈
Akvaparke neiseina visuomet su tom tapkem buti
Nė už ką neskrisčiau į Egiptą vasarą, kai yra tieek kitų saulės ir šiltos jūros alternatyvų..Bet matyt, labai mėgstate Egiptą, kad pasiryžę net vasaros karščius iškęsti Mes į Egiptą tik žiemą skrendame, kai nėra jokių kitų prieinamų alternatyvų pabėgt į vasarą...
QUOTE(Teroristas @ 2018 10 27, 03:18)
Pasikartosiu Gal yra buvusiu Novotel viesbutyje Marsa Alame
Ir man idomu del sio viesbucio, mes kovo men. i ji skrendame, siaip pagooglinus atsiliepimai apie ji neblogi, is 5 ivertinimas 4,6 zvaigzdutes.. Kaip supratau komentarus paskaicius, kad pagrindinis minusas bangos juroje,raudona veliava neleidzia maudytis
Papildyta:
QUOTE(Teroristas @ 2018 10 27, 03:18)
Pasikartosiu :4u: Gal yra buvusiu Novotel viesbutyje Marsa Alame
Ir man idomu del sio viesbucio, mes kovo men. i ji skrendame, siaip pagooglinus atsiliepimai apie ji neblogi, is 5 ivertinimas 4,6 zvaigzdutes.. Kaip supratau komentarus paskaicius, kad pagrindinis minusas bangos juroje,raudona veliava neleidzia maudytis :)
QUOTE(adream @ 2018 10 29, 22:18)
Ir man idomu del sio viesbucio, mes kovo men. i ji skrendame, siaip pagooglinus atsiliepimai apie ji neblogi, is 5 ivertinimas 4,6 zvaigzdutes.. Kaip supratau komentarus paskaicius, kad pagrindinis minusas bangos juroje,raudona veliava neleidzia maudytis
Papildyta:
Papildyta:
Mes lapkricio pradzioj skrendam.Papasakosiu grizus
Gal skrendat per Itaka į Mars ALamą?
Mes svarstėm, ir galiausiai apsistojom ties Taba (per Itaka). Vasario mėnesį Mars ALame pabijojom vėjo ir bangų (tiesa, ten yra porą viešbučių įlankoje, tuomet vėjas nebaisus, bet mums jie nepatiko pagal atsiliepimus).
Mes svarstėm, ir galiausiai apsistojom ties Taba (per Itaka). Vasario mėnesį Mars ALame pabijojom vėjo ir bangų (tiesa, ten yra porą viešbučių įlankoje, tuomet vėjas nebaisus, bet mums jie nepatiko pagal atsiliepimus).
QUOTE(FLight @ 2018 10 30, 16:02)
Gal skrendat per Itaka į Mars ALamą?
Taip,skrendam su Itaka.
Lauksiu įspūdžių, o beje, ar gidai tik lenkiškai kalbantys?
QUOTE(FLight @ 2018 10 30, 15:51)
Lauksiu įspūdžių, o beje, ar gidai tik lenkiškai kalbantys?
Mums pasitaikė tik lenkiškai kalbantys. Kitom kalbom kalbinami tylėjo kaip marytės melnikaitės Buvom ir Taboj, ir Marsa Alame, bet jau senokai, žinios mano nešviežios.
QUOTE(rytem @ 2018 10 30, 14:57)
Mums pasitaikė tik lenkiškai kalbantys. Kitom kalbom kalbinami tylėjo kaip marytės melnikaitės Buvom ir Taboj, ir Marsa Alame, bet jau senokai, žinios mano nešviežios.
Kuriais mėnesiais buvot, ir kur patiko labiau? Mes orientuojamės į pasyvų poilsį su vaikais, į pabėgimą iš žiemos į vasarą.
Esu buvu itik Hurgadoj ir Šarme, taigi, net nešvieži įspūdžiai praverstų.