Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(Judita Kerzaite @ 2018 09 23, 00:15)
<p>Ka patartumet del pavirsinio nardymo irangos, ar nuomotis ar pirkti ir veztis savo? Ar yra bandziusiu nardyti su kaukemis per visa veida?</p>

Kaukės per visą veidą - gėrių gėris, net kalbėtis įmanoma po vandeniu smile.gif . Jei turit galimybę, pirkite Lenkijoje, Decathlon parduotuvėje, ten Subea kaukės 99,99 zlotai. Mes pigiau neradome niekur.
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2018 09 23, 16:38)
Kaukės per visą veidą - gėrių gėris, net kalbėtis įmanoma po vandeniu  smile.gif . Jei turit galimybę, pirkite Lenkijoje, Decathlon parduotuvėje, ten Subea kaukės 99,99 zlotai. Mes pigiau neradome niekur.

Šitos tikrai superinės, jau esam išbandę ir būtinai vešimės į Egiptą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kava&arbata @ 2018 09 23, 09:33)
pirma karta keiavom  nuolaida dave, bet jau senokai. Antrai kelionei irgi 10 %. Siemet skambino 2 kartus ir 5 % iskart pasiulo. Gal todel,kad mes jau su  jais keliavom  g.gif Ir perkam visada per itaka.pl, turim paskyra ju pusapyje, nesinaudojam lietuviska agentura.

Gali būti, kad nuolaidas davė, nes ne pirmą kartą su jais keliaujat 4u.gif
Bet man nei Itaka.pl nedavė, kai užklausą parašiau, nei Itaka.lt nedavė ( buvau pas juos į biurą užsukusi). O Westekpress pasakė, kad Itaka neduoda nuolaidų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2018 09 23, 13:35)
esant galimybei siūlau vežtis savo.  smile.gif  ta, kurią nuomoja, būna išsitampiusi, leidžia vandenį.... man neteko pamėginti, bet kompanijoje buvo lietuviai, kurie nardė su savo pilno veido kauke. sakė neiškeistų jos į nieką. ketinam ir mes nusipirkti. Gariūnuose 30 eur prašo, internetinėse parduotuvėse brangiau... kol kas esame paieškose, laiko turime.  smile.gif

Egipte pirkom kauke uz 15 doleriu.
Atsakyti

As baseine uzmaciau vyruka plaukiojanti ir paprasiau pabandyti, man pasirode kad jos gan ribotos tokios labai megejiskos ir tik panirus labai nedaug... o internete raso kad su jom daug nelaimingu atsitikimu yra buve...tai sudvejojau. https://www.urmokain...TRoCGZQQAvD_BwE cia yra pigiau kaukes

Atsakyti
Jaz Makadi Oaziz Resort gal kas buvote?Kokie atsilepimai?
Atsakyti
Gal yra buvusiu NOVOTEL MARSA ALAM ?
Labai domintu atsiliepinai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruskaaa @ 2018 09 18, 16:03)
<p>Laba diena smile.gif ar daug turime keliautojų, kurios vyks į Egiptą sausio mėnesį? mes vyksim į Sharm el sheikh, labai labai tikiuosi gero ir šilto oro 😀</p>

QUOTE(Luiza 30 @ 2018 09 19, 18:37)
Ar kas nors vyksta spalio gale?Tikiosi gero oro,be stipraus vejo smile.gif

QUOTE(DdoviliuxX @ 2018 09 21, 12:52)
Sveiki, kokie orai kovo mėn. Hurgados regione? išsirinkom Albatros White beach, gal yra buvusių: kokie atsiliepimai? įdomu, kokia skaitosi gera jau kaina pirkimui? jei su vaikais 450 eur asmeniui mokėti čia jau normali ta kaina gaunasi?

Apie orus smile.gif Buvome visais išvardintais mėnesiais, tai asmeniniai įspūdžiai: spalį tobula, bet kadangi labai daug kripčių iš LT dabar, kai spalį tobula, Egiptui šį menesį laiko neturime, mes keliaujame mieliau į Europos viduržiemio regioną.
Sausį persižiegnojau ir atsižadėjau visam gyvenimui. Šalta, vėjuota, šalta jūra. Ne už ką daugiau.
Kovo pabaigioje keliaujame antrą kartą. Pirmas kartas buvo su kadinaliom orų permainom, nuo vėsuas, šaltų vakarų, irki karšo ir šiltų vakarų, todėl sunku ką sakyti, ateinančiam sezonui turime kovo 20 ir tikimės gerų orų.
QUOTE(Judita Kerzaite @ 2018 09 23, 01:15)
<p>Ka patartumet del pavirsinio nardymo irangos, ar nuomotis ar pirkti ir veztis savo? Ar yra bandziusiu nardyti su kaukemis per visa veida?</p>

Aš tik už savo 4u.gif Tikrai ne ta šalis kad duotų gerą kaukę, o be to, jos ne stebuklą naujos kainuoja.
Atsakyti
Sveiki. Gal kas zino kaip gali viena agentura vaika skaiciuoja kaip vaika, o kita kaip suaugusi.
Nuejau i agentura ir gavau pasiulyma viesbuciu, kur vaikui iki 13-14 metu nemokamai. Norejau namuose pati paziureti viena is pasiulytu viesbuciu novoturo puslapyje ir man rodo 12 metu jau eina kaip suaugusis ir kaina zenkliai didesne, o dar ir datai kur man pasiule 12 n. isvis nera skrydziu, tik 7 n., ta pati patvirtino ir konsultante telefonu.
Sakyciau agenturoje kazka sumaise, bet turiu atspausdinta pasiulyma. Ir jau mano pazystamas nupirko kelione, dukrai 12 metu, mokejo tik uz lektuvo bilieta jai.
Atsakyti

Ka patartumet del pavirsinio nardymo irangos, ar nuomotis ar pirkti ir veztis savo? Ar yra bandziusiu nardyti su kaukemis per visa veida?

Tik savo,negi jus norite detis i burna keliu simtu zmoniu apciulpta tuta (neaisku kuo sirgusiu) ir ant veido nutampyta kauke?Geru kaukiu neduoda,nes jos brangios.Mes dar visada vezames kombinzonus priklausancius nuo sezono.Nebutinai kad sildytu,bet kad rifai pilvo nesubraizytu.

Per visa veida kaukes jau labai tokios varlinukams.Per bangas moment uzpiltu,taip kad jos tik labai geru oru.Bet jeigu tik snorkelinsit sako kad patogu jos.

Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2018 09 24, 19:21)

Aš tik už savo 4u.gif Tikrai ne ta šalis kad duotų gerą kaukę, o be to, jos ne stebuklą naujos kainuoja.

Gal pasidalintumėt nuoroda iš kur perkate/pirkote kaukę? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2018 09 26, 10:30)
Gal pasidalintumėt nuoroda iš kur perkate/pirkote kaukę? 4u.gif

Mes is cia pirkom 4u.gif
https://www.decathlo...id_8514879.html
Atsakyti

Sveiki, ruosiames i Hurgada , mano mergina uzsidegus susipnti daug kasyčių, gal kas pynes?  turite kontaktus ar rekomendacijų. Ačiū visiems :B​ 

Atsakyti