Kaukės per visą veidą - gėrių gėris, net kalbėtis įmanoma po vandeniu . Jei turit galimybę, pirkite Lenkijoje, Decathlon parduotuvėje, ten Subea kaukės 99,99 zlotai. Mes pigiau neradome niekur.
Kaukės per visą veidą - gėrių gėris, net kalbėtis įmanoma po vandeniu . Jei turit galimybę, pirkite Lenkijoje, Decathlon parduotuvėje, ten Subea kaukės 99,99 zlotai. Mes pigiau neradome niekur.
Šitos tikrai superinės, jau esam išbandę ir būtinai vešimės į Egiptą
Papildyta:
Gali būti, kad nuolaidas davė, nes ne pirmą kartą su jais keliaujat
Bet man nei Itaka.pl nedavė, kai užklausą parašiau, nei Itaka.lt nedavė ( buvau pas juos į biurą užsukusi). O Westekpress pasakė, kad Itaka neduoda nuolaidų
Egipte pirkom kauke uz 15 doleriu.
As baseine uzmaciau vyruka plaukiojanti ir paprasiau pabandyti, man pasirode kad jos gan ribotos tokios labai megejiskos ir tik panirus labai nedaug... o internete raso kad su jom daug nelaimingu atsitikimu yra buve...tai sudvejojau. https://www.urmokain...TRoCGZQQAvD_BwE cia yra pigiau kaukes
Apie orus Buvome visais išvardintais mėnesiais, tai asmeniniai įspūdžiai: spalį tobula, bet kadangi labai daug kripčių iš LT dabar, kai spalį tobula, Egiptui šį menesį laiko neturime, mes keliaujame mieliau į Europos viduržiemio regioną.
Sausį persižiegnojau ir atsižadėjau visam gyvenimui. Šalta, vėjuota, šalta jūra. Ne už ką daugiau.
Kovo pabaigioje keliaujame antrą kartą. Pirmas kartas buvo su kadinaliom orų permainom, nuo vėsuas, šaltų vakarų, irki karšo ir šiltų vakarų, todėl sunku ką sakyti, ateinančiam sezonui turime kovo 20 ir tikimės gerų orų.
Aš tik už savo Tikrai ne ta šalis kad duotų gerą kaukę, o be to, jos ne stebuklą naujos kainuoja.
Nuejau i agentura ir gavau pasiulyma viesbuciu, kur vaikui iki 13-14 metu nemokamai. Norejau namuose pati paziureti viena is pasiulytu viesbuciu novoturo puslapyje ir man rodo 12 metu jau eina kaip suaugusis ir kaina zenkliai didesne, o dar ir datai kur man pasiule 12 n. isvis nera skrydziu, tik 7 n., ta pati patvirtino ir konsultante telefonu.
Sakyciau agenturoje kazka sumaise, bet turiu atspausdinta pasiulyma. Ir jau mano pazystamas nupirko kelione, dukrai 12 metu, mokejo tik uz lektuvo bilieta jai.
Ka patartumet del pavirsinio nardymo irangos, ar nuomotis ar pirkti ir veztis savo? Ar yra bandziusiu nardyti su kaukemis per visa veida?
Tik savo,negi jus norite detis i burna keliu simtu zmoniu apciulpta tuta (neaisku kuo sirgusiu) ir ant veido nutampyta kauke?Geru kaukiu neduoda,nes jos brangios.Mes dar visada vezames kombinzonus priklausancius nuo sezono.Nebutinai kad sildytu,bet kad rifai pilvo nesubraizytu.
Per visa veida kaukes jau labai tokios varlinukams.Per bangas moment uzpiltu,taip kad jos tik labai geru oru.Bet jeigu tik snorkelinsit sako kad patogu jos.
Aš tik už savo Tikrai ne ta šalis kad duotų gerą kaukę, o be to, jos ne stebuklą naujos kainuoja.
Gal pasidalintumėt nuoroda iš kur perkate/pirkote kaukę?
Mes is cia pirkom
https://www.decathlo...id_8514879.html