Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(pukepuke @ 2018 09 09, 11:41)
Mes kovo 20 smile.gif Papasakokite įspūdžius kai grįšite, jei nesunku 4u.gif

Ok 😊 4u.gif
Atsakyti
Vyksime per kaledas.Gal ka pasiulytumet nuo uodu, o gal tokiu laiku ju nera, ar jie yra ištysus metus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 09 05, 22:04)

Mes vaziuojam i Stela di Mare, nzn bus ka veikt mano paaugliui ar ne, bet atsiliepimai lyg ir neblogi apie si viesbuti. Kas liecia nardyma, tai agente sake,kad daug kas vaziuoja i Stela di Mare nardyti.As asmeniskai turiu fobija nerti po vandeniu, bet mano vyriskiai sake bandys biggrin.gif

Stela di Mare susideda is dvieju viesbuciu garden ir beach, garden toliau nuo juros (bet vazineja autobusiukas,ten yra du restoranai kinieciu - siaubingas smile.gif ir libanieciu (butinai reikia aplankyti). Gardenas naujas ir tvarkingesnis, yra vandens kalneliai, kambariai nezinau,nes gyvenom Beach, maistas tikrai puikus (Egipte buvau daug kartu).Nardymas - ilgas pontoninis tiltas ir rifas, bet liudnas verysad.gif pavirsiniam nardymui, gilumini reiktu paplaukti. Renginiai kiekviena vakara. Kambariai dideli.
Atsakyti
Prisiduodu ir aš smile.gif
Renaissance Sharm El Sheikh Golden View Beach Resort
Gruodžio 24- sausio 2
Bus,kaip bus biggrin.gif vistiek šilčiau nei LT biggrin.gif
Atsakyti

Ar rugsejo pradzia Hurgadoje labai karsta buna?
Imanoma i ekskursijas vaziuoti ar karstis guldo prie zemes?

Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2018 09 11, 22:30)
Prisiduodu ir aš smile.gif
Renaissance Sharm El Sheikh Golden View Beach Resort
Gruodžio 24- sausio 2
Bus,kaip bus biggrin.gif vistiek šilčiau nei LT biggrin.gif

Bet net ne viena, o dvejos privalomos vakarienės....
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2018 09 12, 13:08)
Bet net ne viena, o dvejos privalomos vakarienės....

Na ir ? smile.gif juk ir norim šventes ten su šeima atšvęsti smile.gif o ir kaina tokia bendroj sumoj pusę velnio ...3+1 -2900€ už 9 nakvynes +abi vakarienes
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2018 09 12, 20:32)
Na ir ? smile.gif juk ir norim šventes ten su šeima atšvęsti smile.gif o ir kaina tokia bendroj sumoj pusę velnio ...3+1 -2900€ už 9 nakvynes +abi vakarienes

Nieko nenoriu pasakyti be to, kad dvejos vakarienės smile.gif Mes ten su šeima naujus metus sutiksim
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2018 09 13, 12:08)
Nieko nenoriu pasakyti be to, kad dvejos vakarienės smile.gif Mes ten su šeima naujus metus sutiksim

Tai smagu smile.gif
Atsakyti
Merginos gal kas buvote šiame viešbutyje ALBATROS AQUA PARK Šarm aš Šeiche,nieko nerandu,kad kas būtų buvę iš sm,planuojame vykti balandžio pradžioje.
Atsakyti

Laba diena :) ar daug turime keliautojų, kurios vyks į Egiptą sausio mėnesį? mes vyksim į Sharm el sheikh, labai labai tikiuosi gero ir šilto oro 😀

Atsakyti
Labas, mes vyksim kovo men I sarma .
Atsakyti