Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

[quote=Judita Kerzaite,2018 08 31, 22:05]
<p>Aš taip pat pasirinkau Rixos, lapkričio pačiam gale. Vis dar dvejoju nes iš atsiliepimų, kiek skaičiau, gali būti vėsus vanduo ir didelės bangos. Ar tikrai taip? Kaip temperatūra oro dieną ir vakare? Vykstu dėl paviršinio nardymo, tad oro sąlygos labai svarbu, ne tik geras viešbutis. Labai būsiu dėkinga už visus patarimus ir komentarus!

praeitais metais buvau lapkričio 9-17 dienomis. Šiaip, karščio aš nemėgstu, bet man buvo per vėsu, norėjosi šilčiau. Vėjas, bangos, pats tas buvo tik kur nors užuovėjoje. Kartais įlysdavau į jūrą, kad sušilčiau, bet vanduo irgi buvo jau vėsokas. Nu gal jums pasiseks daugiau.
Atsakyti
Sveiki,
pirma karta keliaujame i Egipta. su 10 metu vaiku. Svarbu, kad butu ka veikti viesbutyje ir nardymui vieta.
Ziuriu siuos viesbucius:
Regency Plaza Aquapark
Jaz Fanara Resort
Stella Di Mare Beach
Otium Anphoras
Albatros Aqua Blu
Mercure

gal kuriame buvote ir rekomenduotumete? 4u.gif
Atsakyti

Aciu uz tai kad dalinates, atsisakiau keliones tuo metu, tam ir renku atsiliepimus, kad sekmes gaudyti nereiktu

Atsakyti
QUOTE(Sandruskaaa @ 2018 08 30, 22:52)
<p>Laba:) vis dėlto, išsirinkome sausiui Rixos Sharm El Sheikh, gal kas buvot? turit atsiliepimų?smile.gif vyksim 3 šeimos su mažais vaikais.</p>

Mums si viesbuti ir siule agente, bet kaina buvo didoka musu norimai datai.Pas rusus atsiliepimai neblogi tikrai.

QUOTE(ralija @ 2018 09 03, 21:48)
Sveiki,
pirma karta keliaujame i Egipta. su 10 metu vaiku. Svarbu, kad butu ka veikti viesbutyje ir nardymui vieta.
Ziuriu siuos viesbucius:
Regency Plaza Aquapark
Jaz Fanara Resort
Stella Di Mare Beach
Otium Anphoras
Albatros Aqua Blu
Mercure

gal kuriame buvote ir rekomenduotumete?  4u.gif

Mes vaziuojam i Stela di Mare, nzn bus ka veikt mano paaugliui ar ne, bet atsiliepimai lyg ir neblogi apie si viesbuti. Kas liecia nardyma, tai agente sake,kad daug kas vaziuoja i Stela di Mare nardyti.As asmeniskai turiu fobija nerti po vandeniu, bet mano vyriskiai sake bandys biggrin.gif
Atsakyti
Stellaa tikrai neblogas, draugibuvo tai liko patenkinti, mercuris iri geras tik ar bus ka paaugliam veikti nzn... mes su paaugliais i jaz vaaziavom nes jaz aquaviva aqua parkas nerealus ir jazo tinkas superinis. Gruodi naujiems islekiam i albatros white beach tai galesiu duot info kaip ten veliau.

esam buve ir picalbatros alf leila va leila - ten tikrai geriau be vaiku nes varlinuke yra kelios ciuozyklos o siaip patiems uzimineti vaikus reik.

salia jungle aqua p[ark - ten nerealu vaikams ir tikrai geras servizas nes albatroso tinklass.

Tia - tragisskas bent mano akimis viesbutis, tikrai be vandens parko visur kitur baisu nors ir neisrankuss mes salyginai
Atsakyti

Ar yra buvusiu Rixos Sharm el Sheikh?

Atsakyti
Prisiduodu. smile.gif mes issirinkom Albatros moderna. Sausi buvom Albatros white beach. Kokybe l. gera. Bandysim Moderna, nes norim koralu ir gero viesbucio. rolleyes.gif
Atsakyti

As skaiciau kad ten kai kurie kambariai neatnaujinti, uodai ir koralai nelabai...

Atsakyti
QUOTE(Judita Kerzaite @ 2018 09 08, 22:09)
<p>As skaiciau kad ten kai kurie kambariai neatnaujinti, uodai ir koralai nelabai...</p>

Cia apie Moderna jus? Skaiciau ir as. Mes pirkom family 2 miegamuju nuneri. Viskas ten ok. Maistas geras. Nuo uodu visada vezames kistukus i rozete. Net i Turkija. Mane uodai randa visur ir kanda biggrin.gif koralai nedideli. Bet man sis pasirode tvarkingesnis, nei Jaz fanara (siame koralai geresni) . Bet vertinant dar ir tai, kad anksti temsta, noresis veiklos paciame viesbutyje. Tikiuosi, nenusivilsim. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2018 09 08, 20:45)
Prisiduodu.  smile.gif  mes issirinkom Albatros moderna. Sausi buvom Albatros white beach. Kokybe l. gera. Bandysim Moderna, nes norim koralu ir gero viesbucio.  rolleyes.gif

Mes irgi šį. Kada jus važiuojate?
Papildyta:
QUOTE(Judita Kerzaite @ 2018 09 09, 00:09)
<p>As skaiciau kad ten kai kurie kambariai neatnaujinti, uodai ir koralai nelabai...</p>

Aš suprantu kad ilgojo tilto pabaigoje koralai geri.
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2018 09 09, 10:46)
Mes irgi šį. Kada jus važiuojate?
Papildyta:

Aš suprantu kad ilgojo tilto pabaigoje koralai geri.

Mes gruodzio 19. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2018 09 09, 13:18)
Mes gruodzio 19.  mirksiukas.gif

Mes kovo 20 smile.gif Papasakokite įspūdžius kai grįšite, jei nesunku 4u.gif
Atsakyti