Labas vakaras vis dar neapsisprendžiame, kurį viešbutį rinktis, norime gero ir kokybiško poilsio, keliausime su mažamečiais vaikais, nemaža kompanija, tad pradėjome galvoti apie Rixos Sharm el Sheihk. Gal kuri buvote? kokie atsiliepimai? visi giria, tad man įdomūs minusai:)
Gal kas yra buve Dana beach viesbuty
Esam😊 Kazkada rasiau atsiliepima jau sitoj temoj. Priekaistu neturiu... Grizom antra kart i sita viesbuti tik jau su vaikais... Teritorija didele, idealiai sutvarkyta, daug restoranu/baru, maistas ivairus ir skanus, visi atradom ka valgyt... Vaiku baseinas ir ciuozyklos gal daugiau maziukams, bet mano 8metei ir 10metei ju uzteko... yra tiltelis ir kazkiek ten tu rifu, aisku esu macius ir grazesniu, bet siaip pasnorkelint ir zuvyciu pamatyt galima... Gultu tiek prie juros tiek prie baseinu pilna, gal lapkriti prie sildomo baseino jau uzsiimt reikdavo, bet nesukdavom galvos, eidavom ten kur yra... viesbutis beveik vien vokieciai ir dar kazkiek rusu... (man labiausiai vokieciai keliautojai patinka, santurus, nesicirkina, tik moterys ruko kaip kaminai, kartais net prie vaiku baseino reikdavo pasakyt, kad eitu su cigaretem salin) Lietuviu buvom tik pora sutike... Animacijos ir vakariniu renginiu mes ne megejai, bet buvom kelis vakarus nuvare, tai visad kazkas vyksta... labiausiai patikdavo lauke estradoj sokiai (kartais gyvai dainuodavo) tai su vaikais iki isnaktu sokdavom...
Kaip ir daugely viesbuciu registraturoj norejo prasisukt su netokiu kambariu koks buvo uzsakytas (sakem brangesni, plius su vaizdu i jura) tuo metu visi namukai link juros buvo restauruojami... Tai ikiso prie baseino (aciu ne) grizom atgal i registratura, tai manager’is atejo problemos sprest, kadangi kambariu i jura nebuvo dave, restauruotam pastate, nauja kambari, aisku be vaizdo i jura, bet kambarys nerealus, lyginant su nerestauruotu kaip diena ir naktis... buvom 6000 blocke, bet kiek maciau ten daug tu pastatu restauravo tuo metu, bet tada buvo tik 6000 teatrestauruotas (registraturoj sake, kad sitam blocke brangiausi kambariai... Antra kart atvykus, irgi dave nesutvarkyta kambari, tai pasiprasem specialiai naujam blocke- dave be problemu...niekur nieko ektra pinigu nedaviau...siaip visi viesbuty labai malonus ir paslaugus... ideali svara ir tvarka, viesbucio teritorija isvis superine! Vaikams kokia atrakcija su laiveliu nuo baseino iki juros tuom kanalu nusikelt... Del nesamoniu su kambariu gavom nemokama vizita 20min masazui + i spa nueit (i spa siaip neileidzia, reikia kazka ir ju treatmentu imt) Masazas belenkas, esu turejus geresniu, bet spa faina, kai uzknisa zmones, ten beveik dviese mes prie jakuzzi ir spa baseino pragulejom...
Ir dar prie viesbucio, neimkit jokiu ten ekskursiju, kelioniu laivu, ar dar kazko... kainos- kosmosas... As trigubai pigiau uz analogiskas nete rasdavau... Tik toks patogumas, kad su laivu i viesbuti parplaukdina ir nereikia iki kitos prieplaukos masina vaziuot... bet kai kainu skirtumas didesnis nei tris kartus, tas 10min vaziavimas iki kitos prieplaukos problemu nesudare... tik nardem visus kartus per agentura prie viesbucio (su igula ir narais susipazinom ir susidraugavom po pirmo karto, tai nesinorejos blaskytis)
Sveiki. Paskaičiau belekiek psl. Bet neradau. Gal kas buvot SIERRA RESPORT4*? Galit ką pakomentuoti. Dėkui
Mes pasirinkome jazz mirabel tai nezinau kaip ten bus ,tikiuosi neapsirikome .
Dekui uz issamu komentara
jei neimam Rixos, tada galvojam apie Jazz Mirabel, įdomu ir man kaip kokie atsiliepimai,lietuvių kaip girdėjau daug ten atostogauja, bet kaip ta virtuvė, ar nėra labai prasta?) internetas yra kambariuose?
kainos neatsimeu, bet yra pasiriinkimas
Susikalbėsite, prekiauja viena preke, o jei ne - pirstu pagalba - visada.
Papildyta:
Kokį mėn jus buvote?
Ar koralus žiūrėjot nuo tilto pabaigos? Kaip jums tas tiltas?
Ačiū
Buvome spalio vidury.
tiltas ilgas, tačiau neprailgsta nueiti iki galo. Vidury tilto yra galimybė pasimaudyti ir panardyti su vaikais. Vandens lygis, priklausomai nuo atoslūgių, nuo klubų iki bambos. Yra nedideles koralų salelės su savo gyventojais. Yra žuvyčių įvairų, jūros ežiai... Gale pontono vaidai nerealūs. nelabai turiu ką lyginti, tačiau po Hurghados (ten buvau 3 kartus), man labai labai.
Gal blogumas yra tame , kad nuo kranto maudytis nėra galimybės. Kaip ir nebuvau skaičius, kad nėra įėjimo į jūrą nuo kranto. Su vaikais tai jau nepatogumas.
Labas,
Gal žinotumėte, kuriam kurorte šilčiau kovo mėnesį? Šarm El Šeiche ar Marsa Alame?
sitas dabar pigiausias is siulomu. Tai mes ir galvojame apie ji. Siaip as asmeniskai tai rusu atsiliepimus skaitau.O jie tai is dusios paraso ir smulkmeniskai
As tai labai noreciau i Alcazar Steigenberger, bet, kad kaina didesne ant 800e.......be zodziu as......
DAar įdomu kaip jų hamamas