šį kartą važiuojame ne dėl nardymo, noriu pabėgti per šventes... ir ne į europinę dalį.
būtų gerai suderinti kelis malonumus
sesuo šiemet buvo sausio mėnesį - vanduo buvo nerealiai šiltas tam metų laikui , bet ji buvo Šarme. Dabar šarmo nesirenku, nes man banguotumo buvo daugiau negu reikia jau spalio mėnesį. Geriausi vaizdeliai tik nuo pontono galo, o ten vos ne kiekvieną dieną iki pietų į jūra neleisdavo. Man labai trūko rytinio panardymo. Banguojanti jūra visada - kartais daugiau, kartais mažiau.
Mačiau merginos klausė apie Modernos viešbutį. Buvau patiko. Mes jau be vaikų, o ir nuvykus aš jau nebeieškau "kabliukų", tai man viskas tiko. Kambarius tvarkė kiekvieną dieną ir gerai. Maistas geras, bet kartu su mumis atvyko viešbučio valdytojas, tai maistas gerėjo akyse ir tai matėsi mūsų figūrose Viena ukrainietė guodėsi, kad nerado ką valgyti kol neatvyko valdytojas, bet tai labai subtilu. Dabar nepamenu, bet jei neklystų per vakarienę per visus restoranus būdavo apie 6 -9 rūšių sriubas. Ar tai tikrai mažai? Dėl alkoholio nieko negaliu pasakyti. Viename bare buvo serbeto., sultys iš tetrapakų. Koralai nuostabūs. Wifi kortelę pirkome oro uoste. klauskite - atsakysiu jei dar kas domina.