Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

Ar yra koralų?
renkuosi tarp sio ir Albatros Palace, bet kiek suprantu - nei viename nėra koralų unsure.gif
o norėtųsi vaizdelių tongue.gif
gal kas buvę egipte per naujų sutikimą? Ar tokiu metu jūra tinkama maudytis (suprantu, kad kiekvienais metais gali būti vis kitaip) ?

Mes esam buve Sausio 15 dienomis,tai nardem viena karta ir tai su 5mm  kostiumais.

As bandziau plaukioti su tuta,tai man bangos gretai tuta uzplyle-viena karta net grlbetojai istrauke,nors plaukiu labai neblogai.Prie kranto is viso vanduo ledinis buvo.O dar tas vejas .....Emem viezbuti su sildomu baseinu.Ten tai buvo super.

Atsakyti

šį kartą važiuojame ne dėl nardymo,  noriu pabėgti per šventes...  ir ne į europinę dalį.

būtų gerai suderinti kelis malonumus :) 

sesuo šiemet buvo sausio mėnesį - vanduo buvo nerealiai šiltas tam metų laikui , bet ji buvo Šarme. Dabar šarmo nesirenku, nes man banguotumo buvo daugiau negu reikia jau spalio mėnesį. Geriausi vaizdeliai tik nuo pontono galo, o ten vos ne kiekvieną dieną iki pietų į jūra neleisdavo. Man labai trūko rytinio panardymo. Banguojanti jūra visada - kartais daugiau, kartais mažiau.

Mačiau merginos klausė apie Modernos viešbutį. Buvau patiko. Mes jau be vaikų, o ir nuvykus aš jau nebeieškau "kabliukų", tai man viskas tiko. Kambarius tvarkė kiekvieną dieną ir gerai. Maistas geras, bet kartu su mumis atvyko viešbučio valdytojas, tai maistas gerėjo akyse :) ir tai matėsi mūsų figūrose :) Viena ukrainietė guodėsi, kad nerado ką valgyti kol neatvyko valdytojas, bet tai labai subtilu. Dabar nepamenu, bet jei neklystų per vakarienę per visus restoranus būdavo apie 6 -9 rūšių sriubas. Ar tai tikrai mažai? Dėl alkoholio nieko negaliu pasakyti. Viename bare buvo serbeto., sultys iš tetrapakų. Koralai nuostabūs. Wifi kortelę pirkome oro uoste. klauskite - atsakysiu jei dar kas domina.

Atsakyti
QUOTE(Ryžiukė @ 2018 07 28, 22:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ramune!" data-cid="72164580" data-time="1532801870"><div><p>Wifi tikrai normalus, veikia net prie jūros. Vandens batų nereikia.
Receptione vyrukas pats siūlė paimti $, kad gautumėm geresnius kambarius. Manau galima gauti ir pirmam aukšte. Bet man ten nepatiktų, nes iš balkono iškart į baseiną vaikai išbėgtų. Gyvenom aukšciau, viskas super! Liftu važiuodavom.</p></div></blockquote><p>Ačiū už atsakymus !
</p><p>O kiek palikot už geresnį kambary ir kokį gavot (ar tiesiog vieta geresnė to paties Standart) ?  rolleyes.gif </p>

Idejom 10$ i pasa 😉 nezinau kokius kambarius butumem gave be $, galbut tuos pacius 😀 man atrodo ten visi geri. Musu standartiniai buvo.
Su wifi mums problemu nebuvo.
Koralu pamatyti plaukeme laivu. Kas narde, tai sake vaizdas ispudingas. Zadejo ir delfinus, bet ju nemateme 😀 buvom nerealaus grozio saloj.
Vanduo tiek baseinuose, tiek juroje siltesnis uz arbata 😊
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune!: 31 liepos 2018 - 11:14
QUOTE(Renaya @ 2018 07 30, 16:45)
<p>šį kartą važiuojame ne dėl nardymo,  noriu pabėgti per šventes...  ir ne į europinę dalį.</p><p> būtų gerai suderinti kelis malonumus smile.gif </p><p>sesuo šiemet buvo sausio mėnesį - vanduo buvo nerealiai šiltas tam metų laikui , bet ji buvo Šarme. Dabar šarmo nesirenku, nes man banguotumo buvo daugiau negu reikia jau spalio mėnesį. Geriausi vaizdeliai tik nuo pontono galo, o ten vos ne kiekvieną dieną iki pietų į jūra neleisdavo. Man labai trūko rytinio panardymo. Banguojanti jūra visada - kartais daugiau, kartais mažiau.</p><p></p><p>Mačiau merginos klausė apie Modernos viešbutį. Buvau patiko. Mes jau be vaikų, o ir nuvykus aš jau nebeieškau "kabliukų", tai man viskas tiko. Kambarius tvarkė kiekvieną dieną ir gerai. Maistas geras, bet kartu su mumis atvyko viešbučio valdytojas, tai maistas gerėjo akyse smile.gif ir tai matėsi mūsų figūrose smile.gif Viena ukrainietė guodėsi, kad nerado ką valgyti kol neatvyko valdytojas, bet tai labai subtilu. Dabar nepamenu, bet jei neklystų per vakarienę per visus restoranus būdavo apie 6 -9 rūšių sriubas. Ar tai tikrai mažai? Dėl alkoholio nieko negaliu pasakyti. Viename bare buvo serbeto., sultys iš tetrapakų. Koralai nuostabūs. Wifi kortelę pirkome oro uoste. klauskite - atsakysiu jei dar kas domina.</p>

Kiek kainuoja wifi kortele, ar verta pirkti. Kokiu momentu perkat- prieš ar po gides sutikimo ir kurioj vietoj blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2018 07 31, 17:46)
Kiek kainuoja wifi kortele, ar verta pirkti.  Kokiu momentu perkat- prieš ar po gides sutikimo ir kurioj vietoj blink.gif

oro uoste. Prie išėjimo yra keletas operatorių "kioskelių" . Perkate ką norite.
Atsakyti
QUOTE(Renaya @ 2018 07 31, 22:03)
oro uoste. Prie išėjimo yra keletas operatorių "kioskelių"  . Perkate ką norite.

Kokia kaina, ar rusu k susikalbesim?
Atsakyti

Gal galėtumėte pasiūlyti gerą kelionių agentę iš Sofa Travel ,Kaune. Norėčiau turėti vieną ir patikimą, kad galėtų pasiūlyti išankstines keliones už gerą kainą ir sąžiningų patarimų duotų. Parašykit man i až. Iš anksto labai dėkoju 😘

Atsakyti
QUOTE(Renaya @ 2018 07 30, 17:45)
Mačiau merginos klausė apie Modernos viešbutį. Buvau patiko. Mes jau be vaikų, o ir nuvykus aš jau nebeieškau "kabliukų", tai man viskas tiko. Kambarius tvarkė kiekvieną dieną ir gerai. Maistas geras, bet kartu su mumis atvyko viešbučio valdytojas, tai maistas gerėjo akyse smile.gif ir tai matėsi mūsų figūrose smile.gif Viena ukrainietė guodėsi, kad nerado ką valgyti kol neatvyko valdytojas, bet tai labai subtilu. Dabar nepamenu, bet jei neklystų per vakarienę per visus restoranus būdavo apie 6 -9 rūšių sriubas. Ar tai tikrai mažai? Dėl alkoholio nieko negaliu pasakyti. Viename bare buvo serbeto., sultys iš tetrapakų. Koralai nuostabūs. Wifi kortelę pirkome oro uoste. klauskite - atsakysiu jei dar kas domina.</p>

Mes kovo mėn į jį smile.gif Ačiū, kad pasidalinote smile.gif
Kokį mėn jus buvote?
Ar koralus žiūrėjot nuo tilto pabaigos? Kaip jums tas tiltas?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaya @ 2018 07 31, 22:03)
oro uoste. Prie išėjimo yra keletas operatorių "kioskelių"  . Perkate ką norite.

Viešbutyje yra bankomatai, kaip jie veikia.Ar keicia eurus, ar tik dolerius?
Atsakyti
Rekomenduokit viešbučius Sarme. Prioritetas koralai, geras maitinimas, užimtumas, vakarinės programos. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Laba diena. Gal kas buve See Gull Beach viesbuti Hurgadoje? Gal galite kokiu atsiliepimu apie ji? smile.gif
Atsakyti
Gal kas yra buve Dana beach viesbuty 4u.gif
Atsakyti