Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(pukepuke @ 2018 06 20, 12:30)
Sveikos, gal kas buvot Royal albatros moderna ir galit pakomentuoti?

Buvom balandį. Atsiliepimai nevienareikšmiai.. Šiaip yra pliusų - teritorija didelė, su vaikais yra ką veikti, daug baseinų, įvairių gylių, su įvairiausiais kalneliais ir pramogomis, ledai visą dieną, užsiėmimai su vaikais, kas vakarą koncertai vaikams ir suaugusiems, daug restoranų, kuriuose maistas iš esmės panašus, bet gana didelė įvairovė. Teritorija, baseinai, restoranai gražūs, tvarkingi ir švarūs.
Minusai. Didžiausias - kambarys, gavom baisų nugyventą kambarį. Prieš važiuodama skaičiau atsiliepimus, kad dalis kambarių yra neatremontuoti ir gana baisūs, bet pamaniau, duosiu recepcijoj berniukams keliasdešimt dolerių ir paimsim gerą kambarį rolleyes.gif Planas nepraėjo biggrin.gif berniukai griežtai atsisakė paimti pinigus, davė raktelį, pažadėjo, kad gavom ,,very very good room". Paaiškino, kad priemokos yra tik oficialios ir kainytės ten prasideda nuo 10 usd už naktį.. Kambarys kokius 15 metų neremontuotas, seni baldai, aprūdiję kranai ir durų rankenos, na, kai mokėjom 700 eur už žmogų, tai pasijutau apgauta. Dalis kambarių atremontuoti, dalis ne, čia jau kaip papulsit.
Pliaže viešbučio krantas neitin didelis, bet gultų pakankamai, įvairių, rankšluosčių užtenka visiems. Bet jūroje pasimaudyti nepavyks, nes kokį gerą puskilometrį gylis iki kelių.. Toliau nuo kranto plaukioja kelios žuvytės ir yra keletas apmirusių koralų. Iš Šarm el šeikho tikėjausi daugiau. Tiesa, beprotiškai ilgo tilto pabaigoje, kur staiga prasideda didelis gylis buvo koralų, bet kadangi jūra mūsų viešnagės metu buvo gana banguota, tai nerizikavau lipti ten nardyti. Buvom nubridę iki kito viešbučio teritorijos, tai ten jūroje buvo iškasti tokie kaip baseinėliai, kur gylis iki krūtinės ir buvo galima saugiai pasiplaukioti.

Publika įvairi, buvo šiek tiek lietuvių, rusų, vietinių, vokiečių, italų, prancūzų.
Atsakyti

Kas cia klause apie ziema sildoma dideli baseina,tai turi Grand Resort .Tik tiek kad ten nera vaikams atrakciju.Ten toks daugiau suaugusiu viezbutis.Siaip labai fainas viezbutis.Ir maistas geras.Bet mes kaip vaziuojam nardyti i jura,tai mums nelabai ir aktualu.

Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2018 07 03, 21:55)
Buvom balandį. Atsiliepimai nevienareikšmiai.. Šiaip yra pliusų - teritorija didelė, su vaikais yra ką veikti, daug baseinų, įvairių gylių, su įvairiausiais kalneliais ir pramogomis, ledai visą dieną, užsiėmimai su vaikais, kas vakarą koncertai vaikams ir suaugusiems, daug restoranų, kuriuose maistas iš esmės panašus, bet gana didelė įvairovė. Teritorija, baseinai, restoranai gražūs, tvarkingi ir švarūs.
Minusai. Didžiausias - kambarys, gavom baisų nugyventą kambarį. Prieš važiuodama skaičiau atsiliepimus, kad dalis kambarių yra neatremontuoti ir gana baisūs, bet pamaniau, duosiu recepcijoj berniukams keliasdešimt dolerių ir paimsim gerą kambarį  rolleyes.gif  Planas nepraėjo  biggrin.gif  berniukai griežtai atsisakė paimti pinigus, davė raktelį, pažadėjo, kad gavom ,,very very good room". Paaiškino, kad priemokos yra tik oficialios ir kainytės ten prasideda nuo 10 usd už naktį.. Kambarys kokius 15 metų neremontuotas, seni baldai, aprūdiję kranai ir durų rankenos, na, kai mokėjom 700 eur už žmogų, tai pasijutau apgauta. Dalis kambarių atremontuoti, dalis ne, čia jau kaip papulsit.
Pliaže viešbučio krantas neitin didelis, bet gultų pakankamai, įvairių, rankšluosčių užtenka visiems. Bet jūroje pasimaudyti nepavyks, nes kokį gerą puskilometrį gylis iki kelių.. Toliau nuo kranto plaukioja kelios žuvytės ir yra keletas apmirusių koralų. Iš Šarm el šeikho tikėjausi daugiau. Tiesa, beprotiškai ilgo tilto pabaigoje, kur staiga prasideda didelis gylis buvo koralų, bet kadangi jūra mūsų viešnagės metu buvo gana banguota, tai nerizikavau lipti ten nardyti. Buvom nubridę iki kito viešbučio teritorijos, tai ten jūroje buvo iškasti tokie kaip baseinėliai, kur gylis iki krūtinės ir buvo galima saugiai pasiplaukioti.

Publika įvairi, buvo šiek tiek lietuvių, rusų, vietinių, vokiečių, italų, prancūzų.

Ačiū jums už išsamų atsiliepimą 4u.gif
Mes ten važiuosim kovo gale. Aš maudytis planuoju nuo to jų ilgojo pontono. Mačiau kad jis 620 m. ilgio, bet kiek skaičiau ten gale jau yra visų jūros grožių. Ką gi, pasportuosim smile.gif
O kokį kambarį jus paėmėt? Aš užsakiau šeimyninį, dviejų kambarių. Gal žinot, ar jų yra toje vadinamoje aktyviojo zonoje ir ar jų taip pat yra renovuotų ir ne? bigsmile.gif
Atsakyti
O man kkausimas iškilo.ar skiepijatės vykstant i egiptą,jai taip tai nuo ko reiktu pasiskiepyti?
Atsakyti

O man kkausimas iškilo.ar skiepijatės vykstant i egiptą,jai taip tai nuo ko reiktu pasiskiepyti?

Nesuskiepijam,bet ten suviduriuoja dauguma.

Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2018 07 05, 11:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ointriga" data-cid="72146592" data-time="1530781575"><div><p>O man kkausimas iškilo.ar skiepijatės vykstant i egiptą,jai taip tai nuo ko reiktu pasiskiepyti?</p></div></blockquote><p></p><p>Nesuskiepijam,bet ten suviduriuoja dauguma.</p>

Ai tai cia ne liga gal? g.gif skaiciau kad mergaites serveteliu isimeta.
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2018 07 04, 22:52)
Ačiū jums už išsamų atsiliepimą 4u.gif
Mes ten važiuosim kovo gale. Aš maudytis planuoju nuo to jų ilgojo pontono. Mačiau kad jis 620 m. ilgio, bet kiek skaičiau ten gale jau yra visų jūros grožių. Ką gi, pasportuosim smile.gif
O kokį kambarį jus paėmėt? Aš užsakiau šeimyninį, dviejų kambarių. Gal žinot, ar jų yra toje vadinamoje aktyviojo zonoje ir ar jų taip pat yra renovuotų ir ne?  bigsmile.gif

Mes kadangi pirkom vos ne paskutinę minutę, tai gavom tik standart kambarį. Mūsų kambarys buvo šalia vaikiškų baseinų. Kadangi buvom su septynmečiu, tai gerai tiek, kad nereikėjo toli eiti iki baseinų smile.gif mūsų visas korpusas neremontuotas buvo. Kitoje baseinų pusėje jau pastatai renovuoti, tai gal jums pasiseks geriau, jūsų kambarys geresnis. Jei normalus kambarys, tai viešbutis visai neblogas.
Tiesa, naktimis buvo begalė uodų, teoriškai turėjom gauti elektrinį aparačiuką gaudantį ar išbaidantį uodus, bet jo taip ir nepavyko gauti. Registratūroje vis aiškino, kad sandėlyje šiandien laisvų neturi, bet ryt tikrai atneš mums į kambarį biggrin.gif iki kelionės pabaigos taip ir nesulaukėme, bakšišas šiuo atveju taip pat nepadėjo.
Tiesa, prieš išvažiuojant registratūroje davė užpildyti anketą, apie viešbučio paslaugų kokybę. Pasiskundus baisiu kambariu registratūros darbuotojas žadėjo, jog greitu metu visi kambariai bus renovuoti.
Po viešbučio teritorją vaikšto vaikinukai, siūlantys ekskursijas, iš jų ir pirkome. Pigiau nei per Novaturą, galima gan stipriai nusiderėti. Ekskursijos vyko saugiai, ypač snorkelinant labai labai kiekvieną stebėjo, nardė po vieną su instruktoriumi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutti: 05 liepos 2018 - 11:55
QUOTE(Tutti @ 2018 07 05, 13:46)
Mes kadangi pirkom vos ne paskutinę minutę, tai gavom tik standart kambarį. Mūsų kambarys buvo šalia vaikiškų baseinų. Kadangi buvom su septynmečiu, tai gerai tiek, kad nereikėjo toli eiti iki baseinų smile.gif mūsų visas korpusas neremontuotas buvo. Kitoje baseinų pusėje jau pastatai renovuoti, tai gal jums pasiseks geriau, jūsų kambarys geresnis. Jei normalus kambarys, tai viešbutis visai neblogas.
Tiesa, naktimis buvo begalė uodų, teoriškai turėjom gauti elektrinį aparačiuką gaudantį ar išbaidantį uodus, bet jo taip ir nepavyko gauti. Registratūroje vis aiškino, kad sandėlyje šiandien laisvų neturi, bet ryt tikrai atneš mums į kambarį  biggrin.gif iki kelionės pabaigos taip ir nesulaukėme, bakšišas šiuo atveju taip pat nepadėjo.
Tiesa, prieš išvažiuojant registratūroje davė užpildyti anketą, apie viešbučio paslaugų kokybę. Pasiskundus baisiu kambariu registratūros darbuotojas žadėjo, jog greitu metu visi kambariai bus renovuoti.
Po viešbučio teritorją vaikšto vaikinukai, siūlantys ekskursijas, iš jų ir pirkome. Pigiau nei per Novaturą, galima gan stipriai nusiderėti. Ekskursijos vyko saugiai, ypač snorkelinant  labai labai kiekvieną stebėjo, nardė po vieną su instruktoriumi.

Supratau, aš galvoju, gal tie jų šeimyniniai kambariai jau bus renovuoti, bet ne faktas. Ir ar nebus ramioje zonoje, kur toli vaikščioti. Man vaikščiojimui jaučiu ir tilto bus gana biggrin.gif Kitas dalykas, pilnai suprantu jūsų nusivylimą kambariu. Mes irgi dažniausiai standartus imame, ir tikrai nebent up-grade gauname, kaip 2+2 cool.gif
Parašysiu jų išgirtai Alesiai, arčiau kelionės laiko.
O į kokias ekskursijas važiavote? Aš galvoju vieną pasiimti, juk vaikams 10 metų jau bus, o su jais dar ekskursijų nebandėm (na laivelį išskyrus į rojaus salą iš Hurgados). Man kažkaip apie džip safarį mintys, bet mes Hurgadoje kažkada dar kol vaikų nebuvo, buvome. Man labai patiko tada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 05 liepos 2018 - 22:41

Sveiki, nusipirkome i Serenity fun city (Hurgada, Makadi Bay) atsiliepkit, gal kas buve...domina atsiliepimai, kaip viesbutis, ar toli jura, ar yra pleze baras...

Kiek taksi iki Hurgados?

is anksto ACIU

Atsakyti
Neseniai grįžom iš Egipto, kadangi mažai kas skrenda tokiu metu, tai gal kam bus įdomu mano atsiliepimai.
Kadangi mūsų viešbutis buvo pačiame Hurghados centre visi gąsdino, kad iškepsim, bet nieko panašaus neįvyko. Rytais ir vakarais prie jūros netgi vėsoka, o dienos metu pats tas, jokio karščio nesijautė, visą laiką pūtė lengvas vėjelis, jūra šiltutėlė, visiškas komfortas. Tik nereikia užmiršti kremo nuo saulės, nors ir nesijaučia karščio prie jūros labai greitai galima nudegti. Po miestą vaikščiojom tik vakarais, irgi nebuvo per karšta, normali šiluma, kiek tiksliai buvo temperatūros nepasakysiu bet tikrai buvo virš 35.
Tiesa į tolimas ekskursijas vykti nerekomenduoju, kelionės tikrai varginančios, mes surizikavome ir vykome į Luksorą, ten tikrai karšta, vėjo beveik nėra, temperatūra apie 40. Pirkome kelionę iš Tez Tour tai pliusas tas, kad turėjome individualią gidę, nes niekas daugiau iš lietuvių nevyko. Su rusais būtų buvę pigiau, bet tikrai nesigailiu, gidei Brigitai duočiau 10 balų, tikrai daug visko sužinojom.
Ir pabaigai palyginimas su Turkija. Esam buvę Turkijoje panašiu metu, oro temperatūra panaši gal Egipte net ir didesnė, bet Egipte maloniau, Turkijoje jaučiausi kaip puode, saulei nusileidus būdavo tvanku, o Hurghadoje visada pučia vėjelis, visada maloniai šilta. Beje maistas man irgi labiau patiko Egipte, nors čia labai individualu ir priklauso nuo viešbučio. Mano nuomone Turkija daugiau tiems kas neiškelia kojos iš viešbučio teritorijos, o Egiptas kam svarbi jūra, nes Raudonoji jūra yra nepakartojama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja_vakarė: 12 liepos 2018 - 09:59
QUOTE(pukepuke @ 2018 07 05, 23:24)
Supratau, aš galvoju, gal tie jų šeimyniniai kambariai jau bus renovuoti, bet ne faktas. Ir ar nebus ramioje zonoje, kur toli vaikščioti. Man vaikščiojimui jaučiu ir tilto bus gana biggrin.gif Kitas dalykas, pilnai suprantu jūsų nusivylimą kambariu. Mes irgi dažniausiai standartus imame, ir tikrai nebent up-grade gauname, kaip 2+2 cool.gif
Parašysiu jų išgirtai Alesiai, arčiau kelionės laiko.
O į kokias ekskursijas važiavote? Aš galvoju vieną pasiimti, juk vaikams 10 metų jau bus, o su jais dar ekskursijų nebandėm (na laivelį išskyrus į rojaus salą iš Hurgados). Man kažkaip apie džip safarį mintys, bet mes Hurgadoje kažkada dar kol vaikų nebuvo, buvome. Man labai patiko tada.

Vieną dieną plaukėm snorkelinti, visai dienai. Mano septynmetis snorkelinti bijojo, bet patiko pasiplaukioti su jachta. Kita ekskursija buvo į Ras Mohamed nacionalinį parką. Užtrukom pusdienį, nuostabūs vaizdai, fantastiški koralai, sūrus ežerėlis žydru vandeniu (gavosi be galo gražios nuotraukos), mangrovės. Šitas parkas Egipte man pats įspūdingiausias dalykas, geriau ir už piramides biggrin.gif Dar su vaikais galima imti laivą stikliniu dugnu. Bet su vaikais iki 10 metų tikrai yra ką veikti viešbučio teritorijoje, kol apeisit visus baseinus ir kalniukus, vien ant tam kelios dienos išeis biggrin.gif

Dėl kambarių, tai manau su vaikais apgyvendinami aktyviojoje zonoje smile.gif mūsų korpuse visos šeimos buvo su vaikais, gyvenom prie vaikiško baseino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutti: 12 liepos 2018 - 18:42
QUOTE(Velma @ 2018 07 02, 12:41)
Ir aplamai gal kas buvo Marsa Alame ir galėtų pasidalinti įspūdžiais🤔😊

Pavirsiniam nardymui Nr.1 smile.gif , apie viesbucius nelabai pasakysiu, nes buvom viena karta, bet kitiems metams jau planuojam ir tik Marsa Alma.
Atsakyti