Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(ataka26 @ 2018 06 14, 18:01)
<p>Mes kovo 1d skrendam 10d į Barcelo Tiran 3 žmonės 2+1 1430€ gavosi,be vizų</p>

Labai gerai juk 10 dienu .kada pirkot?
QUOTE(ritinelis1 @ 2018 06 14, 18:20)
As be 1600 nieko nerandu, ir tai ne norimam balandziui. Balandi tai isvis kainos +-  2000, nezinau kokios kainos yra geros Egiptui, butu pirma kelione.
Papildyta:
Ir man pirma i egipta.tad nelabai gaudausi  .noriu apie kovo 22 diena .net nezinau i koki viesbuti ziureti . myliu Turkija wub.gif  .bet norisi ir i egipta. ax.gif tik ziuriu kad baise brangu.

Atsakyti

Pirkom gegužės 31d,draugai norėjo kartu važiuoti tokia kaina,bet jai nebebuvo vietų,tai už tokią pat kaina gavo vasario 27d

Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2018 06 14, 20:02)
<p>Pirkom gegužės 31d,draugai norėjo kartu važiuoti tokia kaina,bet jai nebebuvo vietų,tai už tokią pat kaina gavo vasario 27d</p>

O tokiu metu nesakta ten.
Atsakyti
Dar turiu klausimuka .kur tos vizos perkamos?ir kada lietuvoje ar jau nuskridus reikia isigyti?
Atsakyti

Mes gegužės 31d pirkom kitų metų kovo 1d

Atsakyti

Tez tour deda vizas VNO o  novaturas nuskridus oro uoste. Vykstant į Hurgadą vizos būtinos. Į Šarme ne jai neišvyksi iš Sinajaus pusiasalio. 

Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2018 06 15, 10:28)
<p>Tez tour deda vizas VNO o  novaturas nuskridus oro uoste. Vykstant į Hurgadą vizos būtinos. Į Šarme ne jai neišvyksi iš Sinajaus pusiasalio. </p>

Aciu.
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2018 06 14, 06:23)
<span>Komfortiškiausiai man buvo spalį ilsėtisilsėtis ;) </span>
Šilčiausia jūra maman buvo gegužį ir balandį...bet karštis nelabai jau patiko smile.gif
Buvom ir kovo mėnesį,su šiluma viskas super,tik šiek tiek buvo vėjuota ir jūra nebuvo šilta...nors mūsų baltija niekada iki tiek neįšyla,bet maudėmės ir snorklinom smile.gif tiesa džiaugiamės šildomu baseinu smile.gif šį kart ir vėl kovą nusipirkom smile.gif

Kaip keista, kad jūra šilčiausia balandį -gegužę. Kurioje vietoje jūs ilsėjotės?
Aš visada buvau įsitikinus, kad pavasarį vanduo vėsesnis, nei rudenį 4u.gif Dėl gegužės nesiginčiju, Egipte jau vasaros sezonas, bet balandį turėtų būti vėsesnis.
Atsakyti

Ups norėjau parašyti gegužį ir birželį...pvz spalį man šaltesnis vanduo pasirodė

Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2018 05 18, 15:50)
Aš paėmiau Jaz Mirabel Beach...sakė šarme gražiau ,patikėjau smile.gif

Gloom kada keliausite? mes irgi linkstame prie sio viezbucio, kaina geriausia jame, ir atsiliepimai neblogi. Keliausite su vaiku?
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2018 06 13, 18:20)
O balandzio pradzia - vidurys? jau kaip ir visai gerai turetu buti?  Pernai koleges dukra Egipte buvo liepos gale, na ir ka, neiskepe  biggrin.gif

Agente mum siulo Steigenberger Alcazar viezbuti, pasak jos, tik trys viezbuciai labai geri Sarme ir sis vienas is ju, tik kaina didoka gaunasi  unsure.gif

buvom siemet balandzio 12d-19d,viskas super oras karstas buvo,virs 30 laipsniu,vakare 28,jura silta...
Atsakyti
QUOTE(Velma @ 2018 06 16, 14:05)
buvom siemet balandzio 12d-19d,viskas super oras karstas buvo,virs 30 laipsniu,vakare 28,jura silta...

super, aciu smile.gif
Atsakyti