Sakykit perkat vizas skrendant į Sharma?
Ne
Mane tik nardymas domina[url=""]Ras Mochamedas draustinije..[/url] gal tam vizos nereikia
nepirkom ir plaukem nardyti ir i Izraeli vykom
Truputi nugasdinot, nu, bet jau bus kaip bus, gal uzteks tos silumos pasikepinimui :)baseinai sildomi, o kaip maistas siam viesbuti?
siemet vasario men per pradinuku atostogas buvom siam viesbuti. Didelis vejas prie baseinu,prie ju net negulejom, prie juros nera. Vakarais megztuko reikedavo. O seip silta apie 25 dienom budavo. Man silumos uzteko.
Perkam
Teko kovo antroje pusėje būti 11 naktų. Iš jų 6 buvo vėsu, vėjuota, vakarais šalta. O sekančis dienos jau buvo karštos, su šiltais vakarais.
siemet vasario men per pradinuku atostogas buvom siam viesbuti. Didelis vejas prie baseinu,prie ju net negulejom, prie juros nera. Vakarais megztuko reikedavo. O seip silta apie 25 dienom budavo. Man silumos uzteko.
Mano bendradarbė buvo vasario pradžioje dvi savaites, sakė kepė kaip reikalas dienos metu, būdavo kad nulyja iš ryto arba naktį, bet kaip ji sakė, ten tas lietus, kaip nieko nebuvę, saulė greit išdžiovina ir vėl karšta, vakare kartais megstuką užsimesdavo, bet ir tai sakė ne visada, mes vasario 18 skrendam, tai nesiparinu, žinau, kad bus gerai, palyginus su tuo, kas bus LT, ten bus rojus
Na va užsisakėm kovo 1d į Barcelo Tiran Sharm 10d
Oficialiai galim pradėt mesti į kelionių taupyklę 😂😂😂😊
Gal galite patarti,kur šilčiau būtų vasario mėn.Hurgadoje ar Šharme?Kur mažiau vėjuota,jūra šiltesnė?Labai ačiū
Papildyta:
Sveikinimai
Paskaičiau apie jūsų viešbutį,man jis patiko
Šalia koralinio rifo
Ties įėjimu į vandenį yra koralinis rifas
Labai noriu vykti vasario gale,tik dėl orų kyla abejonės
Sakykit virš 3metų vaikai dar skrenda ant tėvų kelių ?