Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(Kava&arbata @ 2018 05 21, 08:46)
4u.gif
Jeigu nuspresit pasirinkti gilumini nardyma, tai greiciausia plauksite laivu. Kadangi plukdo iki rifo, tai vaikai gali uzsiimti pavirsiniu prie laivo. Paciam laive galima degintis, jei nenori nardyti ir maitina, bet kai kuriuos labaaaaaai supa biggrin.gif, taip blogai buna, kad nieko nesinori.

Jei dar nenusipirkot keliones, pasidomekite koks rifas prie viesbucio. Pabandysit pavirsini, o tada lengviau bus apsispresti.

Siemet, be Marsa alam, buvome ir Hurgadoje, rifai - kaip zeme ir dangus smile.gif

Marsa Alam viesbutis Hotel Royal Brayka Resort - rifas tobulas, beveik nuo kranto prasideda, dvipusis - du skirtingi pasauliai. Viesbutis neblogas, vaikams kalneliai, ledai. Bet sakyciau labiau suaugusiems.

Hurgada - Stella Di Mare Beach Resort & Spa ilgas pontoninis tiltas iki rifo, liudnokas rifas verysad.gif Viesbutis: maistas geras, daug juros gerybiu, ledu vaikams nera. Kambariai dideli. Salia Stella di mare garden resort, kaip suprantu galima naudotis viskuo, bet jis ne prie juros, paeeiti reikia nemazai arba veza autobusiukas. Teritorija labai grazi (ejom ten i libanieciuir kinieciu restoranus), bet ten daug pramogu vaikams, net bangu baseinas yra smile.gif

Ačiū, mes Hurgadoje buvo daug kartų, bet vat Sharme dauguma sako gražesni rifai 4u.gif
Jau pasirinkome Nubian Island viešbutį Šarme 4u.gif
Šiemet paviršutinį bandysime su vaikais smile.gif
Atsakyti

Sveiki,

Renkamės kitiems metams atostogas, planuojam vasario 14 išvykti. Patarkit, kas geriau su dviem aktyviom panelėm, 6 m. ir 11 m.) kas geriau, renkuosi tarp hurgada: pickalbatros albatos white beach arba draugu rekomenduotas sunrise select garden beach resort and spa

sarmas: jaz mirabel beach resort arba jaz fanfara resort and residence

Šarmas vilioja labai dėl rifų, taip pat mums svarbu, kad paplūdimys būtų geras, nereikėtų toli eiti iki ir aišku kalneliai vaikams. Bet kadangi egipte nesam buvę, tai gal kažką iš šių mano pasirinkimų  parekomenduosit kas jau buvo?

Ačiū

Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2018 05 22, 13:23)
<p>Sveiki,</p>
<p> </p>
<p>Renkamės kitiems metams atostogas, planuojam vasario 14 išvykti. Patarkit, kas geriau su dviem aktyviom panelėm, 6 m. ir 11 m.) kas geriau, renkuosi tarp hurgada: pickalbatros albatos white beach arba draugu rekomenduotas sunrise select garden beach resort and spa</p>
<p>sarmas: jaz mirabel beach resort arba jaz fanfara resort and residence</p>
<p> </p>
<p>Šarmas vilioja labai dėl rifų, taip pat mums svarbu, kad paplūdimys būtų geras, nereikėtų toli eiti iki ir aišku kalneliai vaikams. Bet kadangi egipte nesam buvę, tai gal kažką iš šių mano pasirinkimų  parekomenduosit kas jau buvo?</p>
<p> </p>
<p>Ačiū</p>
<p> </p>

Aš lapkričiui pasirinkau jaz,bus matyt smile.gif
Atsakyti
Mes vasari i Albatros White Beach planuojam, dar metomes tarp Albatros aqua park sarmel sheik🤔 gavom is agento kainas, tai jauciu pima reiks imt, gal nesusalsim vasario men ? smile.gif
Atsakyti

Mes galutiniam variante rinkomės tarp pickalbatros white beach ir Jaz mirabel beach, tai vis tik įsigyjome kelionę kitiems metams vasario 14 d. (11n.) į Jaz Mirabel beach resort, atsiliepimai labai geri apie abu viesbučius, bet kažkuo šarmas mane labiau traukia nei hurgada :) 

Tikiuosi patiks visai šeimai, nes vyksim į Egiptą pirmą kartą.

Labai lauksiu ankščiau vykstančių į šį viešbutį forumiečių nuomonės ir įspūdžių pasidalinimo :)

Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2018 05 22, 14:23)
<p>Sveiki,</p>
<p> </p>
<p>Renkamės kitiems metams atostogas, planuojam vasario 14 išvykti. Patarkit, kas geriau su dviem aktyviom panelėm, 6 m. ir 11 m.) kas geriau, renkuosi tarp hurgada: pickalbatros albatos white beach arba draugu rekomenduotas sunrise select garden beach resort and spa</p>
<p>sarmas: jaz mirabel beach resort arba jaz fanfara resort and residence</p>
<p> </p>
<p>Šarmas vilioja labai dėl rifų, taip pat mums svarbu, kad paplūdimys būtų geras, nereikėtų toli eiti iki ir aišku kalneliai vaikams. Bet kadangi egipte nesam buvę, tai gal kažką iš šių mano pasirinkimų  parekomenduosit kas jau buvo?</p>
<p> </p>
<p>Ačiū</p>
<p> </p>

Sharme tikrai graziau, nei Hurgadoje, grazus centras su aleja. Rifai grazesni, bet irgi reiks eiti ilgu tiltu iki jo smile.gif
Atsakyti

Gal kas buvot ? 

Hilton Sharm Waterfalls Resort?
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2018 05 24, 06:05)
<p>Mes galutiniam variante rinkomės tarp pickalbatros white beach i<span>r Jaz mirabel beach, tai vis tik įsigyjome</span> kelionę kitiems metams vasario 14 d. (11n.) į Jaz Mirabel beach resort, atsiliepimai labai geri apie abu viesbučius, bet kažkuo šarmas mane labiau traukia nei hurgada smile.gif </p><p>Tikiuosi patiks visai šeimai, nes vyksim į Egiptą pirmą kartą.</p><p>Labai lauksiu ankščiau vykstančių į šį viešbutį forumiečių nuomonės ir įspūdžių pasidalinimo smile.gif</p>

Ir aš ką tik užsisakiau Jaz Mirabel, tik mes vyksime kovą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Briunete*** @ 2018 05 23, 19:24)
Mes vasari i Albatros White Beach planuojam, dar metomes tarp Albatros aqua park sarmel sheik🤔 gavom is agento kainas, tai jauciu pima reiks imt, gal nesusalsim vasario men ? smile.gif

Žiūrint, ko tikitės 4u.gif
Mes vengiame žiemos mėnesių, dabar skrisime kovo 21 d. ir tai nesitikiu stebuklo, imsime ir šiltesnių rūbų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 27 gegužės 2018 - 23:37
QUOTE(Briunete*** @ 2018 05 23, 17:24)

siemet vasario men per pradinuku atostogas buvom siam viesbuti. Didelis vejas prie baseinu,prie ju net negulejom, prie juros nera. Vakarais megztuko reikedavo. O seip silta apie 25 dienom budavo. Man silumos uzteko.
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2018 05 28, 01:36)
Žiūrint, ko tikitės 4u.gif
Mes vengiame žiemos mėnesių,  dabar skrisime kovo 21 d. ir tai nesitikiu stebuklo, imsime ir šiltesnių rūbų.

tikrai bus silta,mes gryzom kovo 18d,vakarai silti,net svarkelio nereikejo,nors esu salcmire😉
Atsakyti

Mes kovo 8-18d buvom,diena šilumos per akis,vakarai šiek tiek vėjuoti pasitaikė,tai kelis kart lengvą viršų ilgom rankovėm buvau vakare užsimetusi. 

Atsakyti