Mes penktadieni grįžom iš Pickalbatros Albatros White Beach , norint ramaus poilsio tikrai geras viešbutis, dar viskas nauja, gražu.
QUOTE(Kristalė* @ 2018 04 11, 18:17)
O balandžio gale jau labai karšta Egipte? , nes svarstome balandžio galą arba lapkričio pradžią
pernai buvom lapkricio 9 +7dienos, tai isvykstant tikrai vakarai net labai Hurgadoje vesus pasitaike.
Siemet buvom per velykas, orai smagesni bet is 12 dienu didzioji dauguma ju - vejuotos
Merginos,gal šiame buvote?mąstau imti lapkirčiui
Jaz Mirabel Resort
Jaz Mirabel Resort
QUOTE(Gloom @ 2018 05 10, 14:04)
Jaz tinklas aplamai yra labai geras,mes buvom balandi Jaz Makadina,tai tikrai tobulas viesbutis
QUOTE(Velma @ 2018 05 10, 21:43)
Jaz tinklas aplamai yra labai geras,mes buvom balandi Jaz Makadina,tai tikrai tobulas viesbutis
ech kaina pakilo...
Sveikos,o gal kam teko būti Nubian island Šarme?
Kas ką perkate, gal užmatėt ką už gerą kainą?
Kas ką perkate, gal užmatėt ką už gerą kainą?
Aj, žodžiu, išsirinkau jau Beach albatros. Buvom jame senokai, nieko Uau, bet ir neblogas, ir visai gera kaina per Novaturą. Laukiu agentės
QUOTE(pukepuke @ 2018 05 14, 21:19)
Aj, žodžiu, išsirinkau jau Beach albatros. Buvom jame senokai, nieko Uau, bet ir neblogas, ir visai gera kaina per Novaturą. Laukiu agentės
Kuri mėn. Kilsit
QUOTE(*Marijaa* @ 2018 05 15, 17:18)
Kuri mėn. Kilsit
Kovo pabaiga. Bet vis dar svarstau tarp beach albatros hurgadoje ir Nubian Island Sharme. Avansą pervedžiau, bet kažkaip agentė sako, kad nebuvo Šharme, ten rifai gražesni, ir vat reik apsispresti kažkaip greit
QUOTE(pukepuke @ 2018 05 15, 20:54)
Kovo pabaiga. Bet vis dar svarstau tarp beach albatros hurgadoje ir Nubian Island Sharme. Avansą pervedžiau, bet kažkaip agentė sako, kad nebuvo Šharme, ten rifai gražesni, ir vat reik apsispresti kažkaip greit
Kai apsispresit parasykit nes irgi dabar svarstymuose esu del Sharmo
QUOTE(pukepuke @ 2018 05 15, 20:54)
Man agentė nerekomendavo Šarmo, sakė turistų mažai, viešbučiai pustuščiai. Labai gyrė Albatros White Beach Hurgadoje
QUOTE(Beautiful Life @ 2018 05 16, 20:46)
Man agentė nerekomendavo Šarmo, sakė turistų mažai, viešbučiai pustuščiai. Labai gyrė Albatros White Beach Hurgadoje
Albatros white yra tuo geras kad naujas
Tas albatros beach apie kurį kalbėjau senesnis, bet iš esmės neturėtų labai skirtis
Aš tai vis tik apsistojau ties Nubian Šarme.