Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

Sveikos, ar jau perkat kitam sezonui keliones? ar lauksit ziemos išpardavimų? ax.gif Žiūriu jau yra kainos spaliui/lapkričiui smile.gif

domina viešbutis ALBATROS AQUA BLU RESORT SHARM EL SHEIKH, gal kokių atsiliepimų turit apie jį bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti

Antradienį (03.06) grįžom iš Desert Rose viešbučio. Atostogos vykę, labai šilta, visas dienas temperatūra buvo 26-29 laipsniai. Uodų yra, mus visus sukando. Vakare palikom pravirą balkoną, kambaryje buvo įjungta šviesa, tai priskrido, naktį zvimbė po ausimis. Vakarais reiktų lengvo megztinio (aš mėgstu, kad man būtų šilčiau).

Atsakyti

Mes šiuo metu Egipte :)

oras superinis apie 30,vakar ilgu rankoviu dar neprireikė,šian vėjukas,tai gal prireiks :)

Pas mus uodus gerai naikina,nei vieno nėra 😁

Titanic Palace man asmeniškai su maistu ne kažką,viešbutis ne pirnos jaunystės,įdomus toks išdėstymas :) daug anglų ir vokiečių :) 

Atsakyti
Sveiki
ruosiames ir mes i kelione menesio pabaigoje. Viesbutyje nebus nemokamo interneto, paprotinkit kas nors, kaip ten su tom kortelem, jas nusipirkt vietoj reikia? O kaip paskui, dedate i savo telefona ar ten kokius kodus reikia suvest kazkaip? Gal veztis kita telefona, kad nereiketu savo korteles perdeti?
Atsakyti
[quote=malvita,2018 03 09, 18:40]

taip , geriausiai butu veztis kita telefona ir nusipirkti kortele. Pirkom ir registraturoje wifi kodus, bet neverta , nes tik prie registraturos gaudo , ir tai kai kuriomis dienomis neveike mums visai.
Atsakyti
Grizau is Ali Baba viesbucio. Tiek atostogos, tiek viesbutis man patiko labai. Egipte buvau pirma karta, bet viskas patiko labiau nei tikejausi. Viesbucio teritorija labai grazi, daug zalumos, tvarkinga labai, pliazas puikus, smeliukas , yra ir akmenu vietomis, vandens batai vistiek reikalingi.Gale tiltelio yra koralu, labai labai patiko plaukioti su vamzdeliu ir kauke, maciau daugybe spalvotu zuvu. Nuostabu. Kambarys puikus , erdvus, neturiu priekaistu, televizorius rodo ivairias programas. Vieta man patiko, mazdaug viduryje tarp juros ir pagrindinio pastato , kur vyksta maitinimas. Registruojantis daviau du lietuviskus sokoladus, tai nezinau ar tai padejo, ar tiesiog tokia pakliuvo vieta. Vandens kalneliai yra galingi, visas vandens parkas, tik as nesidomejau, nieks is musu nepanorejo.
Maisto daug pasirinkimo, manau visi ras pagal savo skoni, as neisranki ir nepriekabi, tai man labai skanu buvo. Baklazanus as megstu, tai labai skanus man buvo, tiek kaip karstas patiekalas, tiek saltas uzkandis. Sriubos tik man neskanios, surios. Rinkausi grynus produktus, o ne misraines , tai su viduriais bedu nebuvo.
Uodu nebuvo, nes visur ant medziu kabo indai su skysciu kazkokiu, manau vabzdziu gaudykles.
Man asmeniskai pagrindiniai kriterijai renkantis viesbuti buvo du , ir jie visiskai pasiteisino.
1. pirmoje juostoje prie juros( nes nuolatos vaisciojau prie juros nardyti, maciau viebuciai uz plataus kelio antroje juostoje, uz musu buvo Titanic, tai nenoreciau, nors ten ir vezioja autobusiukai)
2. kad pliaze butu nors nedidelis koralinis rifas.
Apsipirkimas patiko parduotuveje Kleopatra, kitoje gatves puseje, nes ten fiksuotos kainos. Dar vaziavome i Kaira su Novaturu,i safari ir plaukem lauvu su vietiniais.
Lietuviu viesbutyje labai daug, antra Palanga biggrin.gif Dar daug vokieciu, lenku.
Taigi , noriu vel Egipta, saule , jura, siluma!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantaO: 10 kovo 2018 - 10:29
Sveiki, o kokia valiuta geriausiai vestis pinigelius? ar geriau doleriai ar ju pinigeliai vietiniai? o kaip su eurais reikalai? o seip yra galimybe ten pasikeisti pinigus? Zadame vykti kita savaite i Hurgada. :-)
Atsakyti
QUOTE(malvita @ 2018 03 09, 17:40)
Sveiki
ruosiames ir mes i kelione menesio pabaigoje. Viesbutyje nebus nemokamo interneto, paprotinkit kas nors, kaip ten su tom kortelem, jas nusipirkt vietoj reikia? O kaip paskui, dedate i savo telefona  ar ten kokius kodus reikia suvest kazkaip? Gal veztis kita telefona, kad nereiketu savo korteles perdeti?

Mes pirkome Sharmo oro uoste uz 10 dol 10 GB kortele, ten buvo pasirinkimas keliu operatoriu ir keliu dydziu. Oras super vacation1.gif
Atsakyti
[quote=gabrielyyyte,2018 03 10, 16:59]

Doleriai geriausia,o smulkus prekeiviai labiausiai praso vietiniu pinigu. Pas mus viesbutyje Ali Baba buvo bankomatas, kur ikisama eurai , arba doleriai, o gaunama vietiniai pinigai.Tik tas aparatas nepriima 50 eur kupiuros, reikia kisti 20 ar 10 . Taip pat ir kortele galima tame bankomate issigryninti vietines valiutos. Uz ekskursija Novaturui mokejome eurais, jie paverte pagal dolerio kursa, o kitose vietose nepakeis greiciausiai kainos pagal kursa, sulygina eur su doleriais. Parduotuveje mokejau ir kortele. Valiutos keityklu Egipte nera, tik bankai keicia pinigus ir tie bankomatai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantaO: 10 kovo 2018 - 19:19
QUOTE(jolantaO @ 2018 03 10, 09:53)
Grizau is Ali Baba viesbucio. Tiek atostogos, tiek viesbutis man patiko labai. Egipte buvau pirma karta, bet viskas patiko labiau nei tikejausi. Viesbucio teritorija labai grazi, daug zalumos, tvarkinga labai, pliazas puikus, smeliukas , yra ir akmenu vietomis, vandens batai vistiek reikalingi.Gale tiltelio yra koralu, labai labai patiko plaukioti su vamzdeliu ir kauke, maciau daugybe spalvotu zuvu. Nuostabu. Kambarys puikus , erdvus, neturiu priekaistu, televizorius rodo ivairias programas. Vieta man patiko, mazdaug viduryje tarp juros ir pagrindinio pastato , kur vyksta maitinimas. Registruojantis daviau du lietuviskus sokoladus, tai nezinau ar tai padejo, ar tiesiog tokia pakliuvo vieta. Vandens kalneliai yra galingi, visas vandens parkas, tik as nesidomejau, nieks is musu nepanorejo.
    Maisto daug pasirinkimo, manau visi ras pagal savo skoni, as neisranki ir nepriekabi, tai man labai skanu buvo. Baklazanus as megstu, tai labai skanus man buvo, tiek kaip karstas patiekalas, tiek saltas uzkandis. Sriubos tik man neskanios, surios. Rinkausi grynus produktus, o ne misraines , tai su viduriais bedu nebuvo.
  Uodu nebuvo, nes visur ant medziu kabo indai su skysciu kazkokiu, manau vabzdziu gaudykles.
  Man asmeniskai pagrindiniai kriterijai renkantis viesbuti buvo du , ir jie visiskai pasiteisino.
  1. pirmoje juostoje prie juros( nes nuolatos vaisciojau prie juros nardyti, maciau viebuciai uz plataus kelio antroje juostoje, uz musu buvo Titanic, tai nenoreciau, nors ten ir vezioja autobusiukai)
  2. kad pliaze butu nors nedidelis koralinis rifas.
Apsipirkimas patiko parduotuveje Kleopatra, kitoje gatves puseje, nes ten fiksuotos kainos. Dar vaziavome i Kaira su Novaturu,i safari ir plaukem lauvu su vietiniais.
  Lietuviu viesbutyje labai daug, antra Palanga biggrin.gif Dar daug vokieciu, lenku. 
Taigi , noriu vel Egipta, saule , jura, siluma!!!

Sveiki! Kaip dziugu skaityt,tokius gerus atsiliepimus! Mes tai pat jau labai greit skrisim i Ali Baba,tai buvo siek tiek,neramu,kad nedauk atsiliepimu apie sy viesbuti bigsmile.gif ar vykote prie piramidziu? Idomu kokia kaina zmogui? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes,
JolantaO smagu kad ali baba patiko, vos ne dykai buvo kainas ismete maniau kad prastas bet po jusu aprasymo reikes pagaudyt sekanciam kartui smile.gif

mes 24d kylam į jaz saraya palm. Susigudėm dideliais kambariais ir terasomis, ilgam islekiam tai nesinorejo su vaikais trintis ruromis.

gal kas buvot kaip ten situacija? Po albatroso bijau kad nusivilti netektu.
ir klausimas aktualus tikrai su tom sim kortelem... i apple nesinori bet ko kaisioti, jauciu reik kokio kito tel ir paskleisti, gal kainas pamenate nes mum 10gb neuzteks jaunuomenei vakariniams pasizaidimams
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2018 03 11, 14:19)
ir klausimas aktualus tikrai su tom sim kortelem...  i apple  nesinori bet ko kaisioti, jauciu reik kokio kito tel ir paskleisti,  gal kainas pamenate  nes mum 10gb  neuzteks jaunuomenei vakariniams pasizaidimams

Taip, galesite naudotis keliuose telefonuose. Kainu tiksliai nepamenu, keliais USD daugiau bus uz daugiau GB. Paziurekite ORANGE ir VODAFONE puslapiuose.
Atsakyti