Gerai
Aš taip pat labai lauksiu atsiliepimų apie Ali Baba viešbutį, mes vykstame per vaikų pavasario atostogas, t.y. balandžio 3 dieną labai laukiu Į Egiptą skrisim pirmą kartą.
Kas gali paprotinti kiek doleriu veztis i Egipta? Jei turime AI,tai maistas atkrenta,bet ekskursiju noretusi per Novatura (kol kas vykstam pirma karta,tai is vietiniu nesinori pirkti). Nesinori nei prisikeist tu doleriu per daug,nei paskui Egipte keistis blogu kursu. Ka patartumet?
Savo kelionių agentūros paprašykit kad duotų informaciją apie ekskursijas su kainomis. Ir tuomet jau žinosite kur norite ir kiek tai kainuos ir kokia valiuta.
Aš tai vietoje eurus keičiausi į Egipto svarus, man taip apsimokėjo. Bet aš jau seniau buvau.
Sveikos,
Gal kuri neseniai buvote Pickalbatros Alf Leila Wa Leila ?
Ieškom kažko su normalesniu maisto pasirinkimu ir šildomu baseinu 2 saugę ir 1 vaikas šiam mėnesiui iki 1500 ir kaip tyčia nieko nėra, tikriausiai valentynkė daro savo
</div><div style="margin:0px;">
</div>
Pernai buvau..Viešbutis normalus, viskas gerai..tik man paplūdimys nelabai..
Mes vasario 27 skrendam į Desert Rose. Į šį viešbutį jau antrą kartą. Taip pat esame Egipto mylėtojai, galiu ten važiuoti ir važiuoti. Esam buvę Ali Baba. Neblogas viešbutis, neturėtų nuvilti. Tėvai ten buvo 2 kartus, liko patenkinti. Prabangos labai kažkokios šiame viešbutyje nėra, tačiau jauki aplinka, galima naudotis kitų dviejų viešbučių - Aladdin ir Jasmin teritorijomis.
Mes važiuodami į Egiptą vežamės apie 400-500 dolerių. Visada imam pora ekskursijų: būtinai plaukimas į Rojaus salą ir dar kokią nors. Likę pinigai smulkmenom, lauktuvėm.
Mes buvom leila wa leila pries menesi. Du sildomi baseinai. Vienas vaikiskas su ciuozyklom ir fontaneliais, kitas gilesnis suaigusiem, kuriam ir mini kampelis vaikam atitverta. Maistas geras. Keletas skirtingu restoranu. Kasdien kazkas is griliaus buvo.
Sveikos,
Gal kuri neseniai buvote Pickalbatros Alf Leila Wa Leila ?
Ieškom kažko su normalesniu maisto pasirinkimu ir šildomu baseinu 2 saugę ir 1 vaikas šiam mėnesiui iki 1500 ir kaip tyčia nieko nėra, tikriausiai valentynkė daro savo
Sveiki,
skrendama vasario 17 d. į Desert Rose. Tai bus pirmas kartaa Egipte. Norime aplankyti piramides. Galbūt kas nors pirkote keliones į Kairą ar Luksorą internetu? Yra nemaža pasiūla iš vietinių ir tripadvisor. Per jas kelionių kainos 3 kartus pigesnės nei per mūsiškius:)
būsiu dėkinga už atsiliepimus..
as nepirkau internetu, bet organizatoriu nusiziurejau per tripadvisor . Nusirasiau kontaktus, vietoj parasiau per facebooka, galit ir skambint aisku. Viskas buvo ok, kaina irgi trigubai mazesne, nei kidytour.
Nuo kovo pradzios.
Dabar pats prasciausias metas.....