Ar imanoma ten nusipirkt?
Renkames viesbuti JAZ Makadi saraya Palms arba Jaz Makadi SAraya Resort.
Ar yra ka veikt Makadi Bey jei vaziuotume 14 dienu?
mes vaziuojam kovo galas/velykos 11n i saraya palms
labai lauksiu jusu atsiliepimo kai grisite internetas mums irgi begalo svarbus nes t.p. su dviem bernais lekiam tai be neto nzn kaip isbus ypac vakare
kalbejau su viena mergaite kuri grizo lapkriti is ten, sake wifi geras recepcion ir terasoje sedint, kambaryje silpnas, tai tikiuosi sedes terasoj ir pazais bernai mano
Papildyta:
jeigu be vaiku vaziuojate tai siulyciau Alf leila wa leila, albatrotos tinklas, vaiku ne daug, suaugusiems pats tas
jeigu be vaiku vaziuojate tai siulyciau Alf leila wa leila, albatrotos tinklas, vaiku ne daug, suaugusiems pats tas
Jis ne ant jūros kranto. tai svarbu.
Jis ne ant jūros kranto. tai svarbu.
menesiuka sekiau si foruma, skaiciau naujienas, jauciu pareiga ir as pasidalinti savo ispudziais
vakar grizom buvom kaip tik apsistoja viesbuti Alf leila wa leila. teritorija didelele, viesbutis issikiria savo dizainu. Pora sildomu baseinu.Mirkom juose, Juroj net neisimaudem. Oras buvo neblogas, nors kelios dienos buvo labai vejuotos. Vakarai taip pogi vesoki, reikejo megstuku, o vaikam ir striukiu. Maisto keletas restoranu. Galima atrasti kazka kiekvienam tinkamo, nors siaip pasakyciau, kad jis toks vidutiniskas. Nors buvo ir tikrai skaniu patiekalu.
Vaziavom i luksora ir emem snorklinima - plaukem su laivu i jura. Pasinaudojom cia anksciau pasidalintais Samir kontaktais. Kainos kaip pas vietinius. Atvaziavo, sutarem, niekur nepavede.
Jei kas domina klauskit Geru atostogu besiruosiantiems ;)
mes skrendam vasario 15 i White Beach resort
tada taip, bet mums net ramu jokiu diskoteku nuo pliazu ir t.t. pasivartom, griztam i kambari ..pagilineju prie baseino kol vyras zaidimus zaidzia su animatoriais
man jis labai patiko, virtuve ypac kam aktualu normalus maistas ir geri kambariai
apie jax makadi parasysiu kai aplankysiu, su vaikais buvo neramu bet fb radau kas tik neseniai is ten tai nuramino
dabar belieka laukti kovo ir geru oru ten
Mes irgi I si viesbuti skrendam. Vasario 15.
Tai smagu
Noriu paprasyt jusu pagalbos,Egipto temoj esu visiskai zalia.
Gal galetumet patart i koki viesbuti vykti kovo men dviem suaugusiom moteriskem? svarbu svara tvarka gera animacija,skanus maistas.
Kur geriau Hurgada ar Sarmas?
Buciau dekinga uz rekomendacijas🎈
Gal galetumet patart i koki viesbuti vykti kovo men dviem suaugusiom moteriskem? svarbu svara tvarka gera animacija,skanus maistas.
perskaitykit tema ir rasit atsakymus, 100 kart aptarti jusu klausimai buvo.
as visai neseniai rasiau kad alf leila wa leila albatroso mums su vyru patiko, dviese buvom, animacija gera, diskotekos ir renginiai labiau suaugusiuems. maistas tikrai labai aukstos kokybes ne kaip daugumoj kt egipto viesbuciu.
Egipte net ne zv esme o tinklas, jei albatroso, tai +- visi geri.
sarmas sake is esmes skiriasi nuo hurgados as nebuvus tai nzn, buvom lapkriti hurgadoj, kovo gale skrendu i makadi bay (hurgados regionas irgi) kazkaip kol kas prisibijom sarmo pasiliksiu ji rezervui dar siemet su vyru tik planuojam i sarma spali/lapkriti nes liko ka reik pamatyti