Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(semlina @ 2018 01 15, 20:29)
Abu su vyru turime swedbanko kreditines korteles. Europoje važinėjant niekada dėl to nesukom galvos, bet čia kažkaip suabejojau ar to draudimo užtenka.

Pasižiūrėjau orų prognozes nuo sausio 20 dienos rodo tik nuo 17 iki 22 šilumos tai dabar visai suabejojome ar verta važiuoti ar tokiu oru bus galimybė maudytis. Kažkaip jeigu visas dienas tektų su megstuku pravaikščioti tai nelabai matau prasmės važiuot, norisi bent jau šiek tiek didesnės šilumos.
Papildyta:
O kokios ekskursijų kainos? Į Kairą labai norėčiau nuvažiuoti  ax.gif

As turiu swed vyras citadeles, kazkaip visad su jomis vaziuojame smile.gif

Man tai normalios prognozes jau, kaip ziema smile.gif esam buve, kai nuolat 21-22 diena super, vakare dejomes megztukus. Bet tikrai nesusalom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 16 sausio 2018 - 10:11
QUOTE(bandomasis2006 @ 2018 01 16, 11:11)
As turiu swed vyras citadeles, kazkaip visad su jomis vaziuojame smile.gif

Man tai normalios prognozes  jau, kaip ziema smile.gif esam buve, kai nuolat 21-22 diena super, vakare dejomes megztukus. Bet tikrai nesusalom smile.gif

va tokiu postu prisiskaicius ir vaziavau pasilepint saulute rolleyes.gif biggrin.gif

Atsakyti

Lietuvoje normali vasara 21-22 tai kaip ir neturėtume baisiai nusivilti sausio mėn tokia radę temperatūrą kitur :) 

Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2018 01 16, 12:37)
<p>Lietuvoje normali vasara 21-22 tai kaip ir neturėtume baisiai nusivilti sausio mėn tokia radę temperatūrą kitur smile.gif </p>

Na, Lietuvoj tokiu veju nebuna vasara ir netemsta 5 val...

Zodziu, neatkalbineju nieko, ziema ir tie 20 laipsniu geras dalykas, bet jei zmogus saltmiris, tai tik perspeju, kad nesitiketu lepintis saule, kaip kokioj Turkijoj smile.gif
Atsakyti

Turkijoje dat trumpesnis šiltasis sezonas 😁

Atsakyti
Luksoras
Tai, ka siulo Tezai

http://www.part.lt/i...ce839a0c864.jpg[/img][/url]
Atsakyti
QUOTE(matrioska @ 2018 01 16, 11:32)
va tokiu postu prisiskaicius ir vaziavau pasilepint saulute  rolleyes.gif  biggrin.gif

Na reiktu, kad suveiktu ir sveikas protas, kuris suvoktu, jog ziema smile.gif

QUOTE(ataka26 @ 2018 01 16, 12:37)
<p>Lietuvoje normali vasara 21-22 tai kaip ir neturėtume baisiai nusivilti sausio mėn tokia radę temperatūrą kitur smile.gif </p>

As apie ta pati ir kalbu smile.gif

QUOTE(matrioska @ 2018 01 16, 13:23)
Na, Lietuvoj tokiu veju nebuna vasara ir netemsta 5 val...

Zodziu, neatkalbineju nieko, ziema ir tie 20 laipsniu geras dalykas, bet jei zmogus saltmiris, tai tik perspeju, kad nesitiketu lepintis saule, kaip kokioj Turkijoj  smile.gif

Oij veju buna vasara Lietuvoj... tik kad taip netemsta 5 valanda vasara, bet, o taciau juk cia irgi temsta tokiu pat metu lygiai taip pat, kaip Egipte ziema.
Man tai cia atrodo pats geriausias pabegimas savaitelei nuo zvarbaus ir salto oro smile.gif juolab, kad kainos atzvilgiu nera jau taip brangu smile.gif tarpinei stotelei tikrai super smile.gif ir lyginti ziema su vasara manau toli grazu nelogiska ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 16 sausio 2018 - 15:39
QUOTE(bandomasis2006 @ 2018 01 16, 15:37)
Na reiktu, kad suveiktu ir sveikas protas, kuris suvoktu, jog ziema smile.gif
As apie ta pati ir kalbu smile.gif
Oij veju buna vasara Lietuvoj... tik kad taip netemsta 5 valanda vasara,  bet, o taciau juk cia irgi temsta tokiu pat metu lygiai taip pat, kaip Egipte ziema.
Man tai cia atrodo pats geriausias pabegimas savaitelei nuo zvarbaus ir salto oro smile.gif juolab, kad kainos atzvilgiu nera jau taip brangu smile.gif tarpinei stotelei tikrai super smile.gif ir lyginti ziema su vasara manau toli grazu nelogiska ;)

čia kiekvienam skirtingai, vienam ir pas mus vasarą viskas ok su poilsiu su guminiais batais ir striuke ir bele aplinką pakeisti, kitas nori garantuotos saulės, šiltos jūros ir baseino, kad išlipus purtytis nereikėtų arba užuovėjose sulindus nuo vėjo ir smėlio slėptis.
Man asmeniškai dabar visai nepatraukliai atrodo Egiptas, kai poilsis tik iš bėdos ar aplinkos pakeitimui, aš geriau dadėsiu, bet garantuotai šiltai ir komfortiškai ne žiemą pailsėsiu.
Atsakyti
sveikos merginos, na skrisiu ir as i egipta, tik noriu paklausti jau esu pamirsusi kada buna pusryciai? ir jeigu viesbuti yra sporto klubas kuriuo laiku paprastai dirba...coa manau visuose plius minus tas pats bus,,, bet apie laika kad as susivokciau..
Atsakyti
Merginos gal turėtumėt atsiliepimų apie Ali Baba Hurgadoje 4u.gif Mąstau apie balandį.
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2018 01 16, 19:20)
čia kiekvienam skirtingai, vienam ir pas mus vasarą viskas ok su poilsiu su guminiais batais ir striuke ir bele aplinką pakeisti, kitas nori garantuotos saulės, šiltos jūros ir baseino, kad išlipus purtytis nereikėtų arba užuovėjose sulindus nuo vėjo ir smėlio slėptis.
Man asmeniškai dabar visai nepatraukliai atrodo Egiptas, kai poilsis tik iš bėdos ar aplinkos pakeitimui, aš geriau dadėsiu, bet garantuotai šiltai ir komfortiškai ne žiemą pailsėsiu.

Na yra kas ziema vaziuoja i Egipta, aplinkos pakeitimui, o vasara skrudintis bele kur tongue.gif as apie toki tarpini varianta kalbu smile.gif as ir sausio menesi grizau irudus smile.gif ir tikiu vel pasilepinsim saulyte smile.gif tiesiog trukumas pas mus tos saules, kai 8 menesius yra ruduo.... tad man asmeniskai ziema nuvykimas pasigaudyt saules yra pats tas smile.gif ir galiu pasakyti, vasara vykom i Turkija, sausi i Egipta ir tikrai jautesi man Egipte kardinalus aplinkos pakeitimas, virn, kad vos ne 40° skirtumas temperaturos buvo. Kai tuo tarpu grizus is Turkijos ir cia buvo, kaip tycia karsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2018 01 16, 21:37)
Na yra kas ziema vaziuoja i Egipta, aplinkos pakeitimui, o vasara skrudintis bele kur tongue.gif as apie toki tarpini varianta kalbu smile.gif as ir sausio menesi grizau irudus smile.gif ir tikiu vel pasilepinsim saulyte smile.gif ....

Irudus ir as gryzau 4u.gif
Tiesiog pries kazkur skrendant, reikia atlikti namu darbus. biggrin.gif
Taip, buvo vejuota. Ta zinojau. Prie juros gulinejom, ten yra apsauga nuo vejo. Prie baseino nejom.
Naivu tiketis +40 Egipte ziemos metu. thumb_yello.gif
Atsakyti