QUOTE(semlina @ 2018 01 14, 13:56)
Kokios lankytinas vietas galima būtų pamatyti poilsiaujant Hurgadoje? Ką rekomenduotumėte?
mes buvom lapkriti, vaziavom i elguna (labai patiko tiek nardymas, tiek delfinus apziurejom juroj seimomis plaukiajancius,tiek pasideginom.
I kaira patingejom bet i luxor vykom,patiko, negaila dienos.
dabar vaziuojame kovo pabaigoje pasirinkome jaz makadi saraya palms, nzn kaip ten bus nes pries tai rinkomes albatroso tinka. Tikiuosi patiks nes norejome ne i pacia hurgada o i makadi bay
p.s jei kas buvome jaz kuriame is siu tinklu kurie naudojasi vienu aqua parku gal galit parasyt atsiliepima? smagu butu isgirsti.
del oru nesuku galvos,lapkriti diena silta, jura silta vakarai vesus buvo, kovo pab manau bus jau pakankamai silta
del draudimo, as turiu Siauliu banko Mastercard gold kortele, kadangi vaziuojame bent 2k i metus kazkur tai atsiperka,kas mes uz ja sumoku 3.5eur bet draudima turiu visai seimai skubi butina med pagalba 250 000 sumai tai mes visi keturi buname ramus, jei kazkas ne duok d tai zinau kd uzteks ir kuna pargabenti. aprasymas cia
https://www.sb.lt/lt...old-mastercard/
visi bankai turi tik salygas reik ziureti, seniau turejau swed tai nusivyliau kai atsitikus nelaimei,esant turkijoje pirma reikejo susimoketi ir tik grizus po vargo keliu man grazino patirtas islaidas po men.. nu o jei nebutume tureje grynu pakankamai nzn kaip butu buve.
naudojausi sebo goldu pries 10m nebuvo jokiu problemu tik man sumos per mazos draudimines buvo.
bet kad pirkti draudima papildomai tai niekad nepirkau nes nuo 2004 kai ptadejom keliaut isigijau auksine tai vieno,tai kito banko priklausomai kurio salygos buvo priimtinos ir ramiai vazinejames visi
man idomu del tu uodu, lapkrioti karstine pagavusi buvo ir mane ta baisioji tik lengva forma praejo,koja tik iki siol su randais bet ...
idomu kaip dabar ar uodu daug?ar kova buna daug gal kas susidurete? ar reik veztis spec purskalu?